Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
G
gkc_erdem90
Aynı Ay İçerisinde Tevkifatlı Faturaya Düzenlenen İade Faturası Sonucunda Alış Faturasını KDV-2 Beyan Zorunluluğu Var Mı?
konusundaki
ksimkesyan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Buradaki KDV oranı ana beyan tablosunda bulunmuyor, örneğin % 3 ile beyan edecekseniz, KDV Beyannamesi "DİĞER İŞLEMLER" bölümünde...
20 Şub 2026
K
ksimkesyan
,
Gekap Beyannamesi Hk
başlıklı konuya cevap yazdı.
Kayıtlarınızda, aldığınız görünmeyen poşetler, fiilen olsa bile kayden var değiller. Olmayan bir ürünün beyannamesini nasıl Vereceksiniz ?
20 Şub 2026
K
ksimkesyan
,
Aynı Ay İçerisinde Tevkifatlı Faturaya Düzenlenen İade Faturası Sonucunda Alış Faturasını KDV-2 Beyan Zorunluluğu Var Mı?
Buradaki KDV oranı ana beyan tablosunda bulunmuyor, örneğin % 3 ile beyan edecekseniz, KDV Beyannamesi "DİĞER İŞLEMLER" bölümünde...
20 Şub 2026
S
stajermuhasebeci
,
4. Dönem Geçici Vergi Tahakkuk Kaydı Hk.
Bülent bey teşekkür ederim cevabınız için. O zaman ben şubatta ödediğim geçici vergi için tahakkuk kaydı yapmadan 17.02.2026 tarihine...
20 Şub 2026
administrator
App Store ve Google Play’den Elde Edilen Gelirler Nasıl Vergilendirilir?
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Mobil uygulama satışlarının vergilendirilmesi, özellikle App Store ve Google Play gibi platformlardan elde edilen gelirler için önemli...
19 Şub 2026
C
coskunbozalan
,
Alınan malların iadesi olarak beyan edilmesi yeterlidir.
19 Şub 2026
B
bulent249
,
Taşıt Kiralama Ruhsat İsmi
Sözleşmeyi araç sahibi ile yapmanız gerekir. Bunun dışında özel bir durum yok.
19 Şub 2026
G
gkc_erdem90
,
kdv 1 de bunu nasıl bildiriyoruz acaba ?
19 Şub 2026
A
asiye780
,
Vergi Usul Kanunu
forumunda
Yurt Dışı Ücret
başlıklı bir konu başlattı.
bir mükellefimizin google üzerin de bir sitesi var burdan reklam geliri elde ediyor.serbest meslek olarak vergi mükellefiyetini...
19 Şub 2026
K
kaptan61ts
,
İlan Panosu
forumunda
Mali Müşavir Gider Ortağı / İSTANBUL
İstanbul / Bahçelievler de bulunan ofisime hem bana yardımcı olacak hemde kendi işlerini yapıp yerim belli olsun diyen yeni meslektaş...
19 Şub 2026
D
diderot_
,
Üstadım teşekkürler bunları biliyordum. Sadece kiralayacağımız taşıtın ruhsatının çalışanımızın eşine ait olması sorun olur mu veya buna...
19 Şub 2026
B
bulent249
,
Öncelikle araç sahibi ile kira sözleşmesi yapınız. Her ay gider pusulası düzenleyip ödemelerinizi %20 stopaj yaparak yapınız. Bu gelir...
19 Şub 2026
ferhat
,
Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu
forumunda
App Store ve Google Play’den Elde Edilen Gelirler Nasıl Vergilendirilir?
Mobil uygulama satışlarının vergilendirilmesi, özellikle App Store ve Google Play gibi platformlardan elde edilen gelirler için önemli...
19 Şub 2026
D
diderot_
,
TDHP-Muhasebe Uygulamaları ve Finansal Raporlama
forumunda
Merhabalar; 2026 yılı içinde bir çalışanımızın aracını kiralamak istiyoruz. Ama aracın ruhsatı çalışanımızın eşi üzerine kayıtlıymış...
19 Şub 2026
URUM79
4. Dönem Geçici Vergi Tahakkuk Kaydı Hk.
konusundaki
bulent249 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Ben geçici vergilere tahakkuk kaydı yapmıyorum. İlk 3 dönemi ödeme yapıldıkça 193 hesaba kaydediyorum. Yıl sonunda da 371 b / 193 a...
18 Şub 2026
Neler yeni