merhaba arkadaşlar burayı ıkı gün önce keşfettım ıyı kı once bulmamısım cünkü telaştan bu ıkı ay gecmezdı.şükürler olsun artık smmm yım

vergıden kalmayı beklıodum 65 le gecmişim.5 ders verdım bu donem ve bıttı.sizlere kaynaklarla ılglı yazmak için resmen üye oldum.basından gecmeyen bilemez.ilk sınavım son uc hakkımdan ilkindeydı 3 dersten gırdım 2 sını verdım kucuk bebegım vardı ve cok zordu.gecen dönem sınava girince zaten ıkı hakkım kaldı bu sınav çok zor riske atamam dedim ve kursa yazıldım.sakaryada oturuorum ailem ıstanbulda.haftanın 3 gunu sakarya 4 gunu istanbulda kucucuk cocuklarla her hafta yollarda tekrar yapacak vakıt yok.eşım evde perişan biz yollarda.artık taakatım yoktu ve bır sınav hakkım daha kalıodu.malıyet ve vergıyı vereyım sona onlar kalmasın dedım ağırlıgı onlara verdım.sınavdan cıktıgımda malıyet 100 luk kağıt vergı ıse cok uzucuydu.ağladım kalıcam dedim.hukuk muhasebe ve analıze resmen çalışmadan sadece kursta dınledıklerımle gırdım.cunku fırsat buldukca calıstıgım ders malıyet ve vergıydı.sadece vergıyı beklerken hepsınden gecmısım.hukuk 80 analız 64 muhasebe 69 malıyet 85 vergı 65.
şimdi sınavdan cıkınca şunu gördüm malıyetcı canı puan kırmak isteyınce kırıyor.yazım cok guzel sayfa duzenım süper buldugum her rakamı cerceveledım.tablo gıbı 100 luk kagıda 85 vermıs.bu arada sınavdan once rakamlarıyla bırebır 2.soruyu kursta çözduk.bırıncı zaten çok benzerdı çözduklerımızle.
analızcının notu bana göre kıt
hukukcu bol bol vermış
vergıde sayısalım zaten olmamıştı yapamadım.ama sözel kısımda resmen noktama virgulume puan vermiş.nasıl anlatsam bırıncı soruda ılk ıkı sıkka bıldıklerımı yazdım.diğer kazanc iratları hiç anlatmayayım arızı kazanclarla ılgılı bıseyler yazdım diğer 6 kazanc dısında kalandır dedim falan filan resmen soruyu anlamamıs gıbı yaptım ve başka cevap yazdım.diğer soruda spor toto yazıorum yanı bos muzayede yapan dıorum yanı bos konser veren sanatcı dıorum yanı boş. anlayacağınız bu kız bişiler bılıo dıo resmen puan vermiş.şükürler olsunnn
muhasebede sadece t ve dogru olan yevmıyelerle gectim.
kaynak olarak hıc bakmamıstım ama dehanın 707 soru cevap kıtabında cıkan soruların hepsı varmış.ben derste kendı aldığım notlarla gectım.kıtap yuzu acmadım.o 707 kıtabını edınmenızı tavsıye ederım.canım sınav hıkayemı anlatmak ıstedı kafanızı şişirdim kusura bakmayın.gectım dıye değil yanlıs anlamayın ama fazla korku cekmısım ona üzüldüm.azcık rahat olun ama mutlaka kendı cumlelerınızle ders calısın.rahat olun kımse hukuk dılıne bakmıo vergıde bıle.kanun falan hepsı palavra.Allah gönlunuze göre versın.yarın hepınızden guzel haberler almak dileğiyle...