2013/3 İtirazını Ne Zaman Yapabiliriz ?

itirazdan dolayı notunuz yükseldi ise neden giriceksiniz sınava itiraz notu geçerli oluyor bende itiraz ettim ama pek ümitlenmeyin daha öncede aynı notu sağolsunlar yapıştırdılar

biliyoru o konuyu gecen sınavda sadece denetımden kalmıstım 32 aldım yıe son dkkya kadar acıklmaadılar atı ksynal baslyınca aynı notu yapıstırdılar 32 almıstm yıne smdı 2 aldım yıne 25 olcakk...

Belki birden fazla dersi olupda itiraz edenlere farklı tek dersi olupda itiraz edenleri ayrı değerlendiriyorlardır.

analizden 100lük kağıdıma 45 vermişler :(
sonuçlar doğru analizler doğru. neye göre 45 anlamadım..
sanırım ek kağıdımı görmediler :(

analizden 100lük kağıdıma 45 vermişler :(
sonuçlar doğru analizler doğru. neye göre 45 anlamadım..
sanırım ek kağıdımı görmediler :(

Buda demek oluyorki 1 den fazla cevap kağıdı kullanıldığı zaman 1. cevap kağıdının üstüne ek cevap kağıdı vardır şeklinde ibare yazmak doğru olacaktır.

notları ve itiraz durumlarını teosa aktarmışlar. iki dersten itiraz ettim. vergiyi 40 tı belki. denetimde 25 ti pek umudum yok. inş.bir tanesini dikkate alırlarda o dersten muaf olurum :)

Madde 20 — Sınava katılanlar, sınav sonuçlarına yazılı olarak itiraz edebilirler.
İtirazlar, sonuçların Odalarda ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bir dilekçe ile Birliğe yapılır. Bu
itirazlar, Birlikçe en geç 30 gün içinde incelenip karara bağlanır ve sonuç itiraz edene yazılı olarak bildirilir.

Demek ki en geç Mart ayının ilk haftası belli olacak itiraz sonuçları.

Arkadaşlar itiraz sonuçları son sınav başvuru tarihinden bir hafta önce yayınlanmış olur. Tesmeri aradım bana söyledikleri bu şekildeydi.

Madde 20 — Sınava katılanlar, sınav sonuçlarına yazılı olarak itiraz edebilirler.
İtirazlar, sonuçların Odalarda ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bir dilekçe ile Birliğe yapılır. Bu
itirazlar, Birlikçe en geç 30 gün içinde incelenip karara bağlanır ve sonuç itiraz edene yazılı olarak bildirilir.

Demek ki en geç Mart ayının ilk haftası belli olacak itiraz sonuçları.

Mart ayının ilk haftasına sanmam kalmaz. Çünkü kişi dersten geçti ise o dersin sınavına neden girsin ki.

15 gün itiraz + 15 gün okuma süresi. 1 ayda açıklanır. o yüzden yeni sınava başvuru yapmak zorundayız. eğer sınavı kazandıysanız sınav başvuru parası iade edilir.