Tek Ders Kaldı

Tek ders vergi kaldı çıkmasını düşündüğünüz soru varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Benim tek dersim vergi kaldı. Çoğu kimse Ozan Bingölün vergi mevzuatı ve uygulamaları kitabını almamızı tavsiye ediyor.
Ozan Bingölün kitabının son baskısı 2012 olarak var. Konulardaki veriler eskide kalmış, kanunlar değişmiş, örnekler 2012 ve öncesinde kalmış ve işimize yaramayacak olabilir mi? yoksa her halükarda bize sınavı kazanmada ciddi bir kaynak olarak güncelliğini koruyor mu?

Arkadaşlar vergiden dersaneye gidenler hocaların verdikleri tüyolarla ilgili yazarlarsa sevinirim.Çıkıcak soruları hocalar genellikle biliyor

Dersi geçtikten sonra ahkam kesmek kolay oluyo. O yüzden fazla atıp tutmadan yazayım şahsi fikrimi. Geçen dönem ben de verdim Vergiyi. Mevzuat çok geniş, tekrar girsek vereceğimiz garanti değil. Herkes herşeyi bilemez hele ki böyle bir derste. Vergi hocası insaflı notu kıt değil. Çıkmışları bir tarafa not alıp, çıkmayan kısımlara çalışarak biraz da şansla verdim bu dersi ilk girişimde. Kaynak deha idi ve tabiki Ozan Bingöl'ü takip etmek de artı oldu. Soru tahminlerine bakın sınav öncesi. Başarılar..

sınav haklarının uzamasıyla ilgili teos ta bir şey yok, bilginiz var mı arkadaşlar? teosta eski süre yazıyor

Dersi geçtikten sonra ahkam kesmek kolay oluyo. O yüzden fazla atıp tutmadan yazayım şahsi fikrimi. Geçen dönem ben de verdim Vergiyi. Mevzuat çok geniş, tekrar girsek vereceğimiz garanti değil. Herkes herşeyi bilemez hele ki böyle bir derste. Vergi hocası insaflı notu kıt değil. Çıkmışları bir tarafa not alıp, çıkmayan kısımlara çalışarak biraz da şansla verdim bu dersi ilk girişimde. Kaynak deha idi ve tabiki Ozan Bingöl'ü takip etmek de artı oldu. Soru tahminlerine bakın sınav öncesi. Başarılar..

Arkadaşlar vergiyle ilgili geçmişte çıkan sorularla analiz yapan varmı.Elinde bir tablo olan bunlar çıktı bunların çıkma ihtimali var diyen.Bu konuda çok iyi çalışma yapan arkadaşlar oluyor ve gerçekten işe yarıyor şimdiden emeği geçenlerin eline sağlık

Arkadaşlar vergiyle ilgili geçmişte çıkan sorularla analiz yapan varmı.Elinde bir tablo olan bunlar çıktı bunların çıkma ihtimali var diyen.Bu konuda çok iyi çalışma yapan arkadaşlar oluyor ve gerçekten işe yarıyor şimdiden emeği geçenlerin eline sağlık

Dershaneye giden bi arkadaşımın verdiği kitapcık vardı elimde son 1 hafta ona çalıştım. Öncesinde de daha önce paylaştığım Murat hocanın ders anlatımları vardı ses kayıtları , her fırsatta dinledim. Tesmer'in yayınladığı çıkmışların dökümünü alıp çıkmayan kısımlara ağırlık verdim çalışırken de. Gerisi nasip kısmet geçtik şükür çalıştığım yerlerden geldi..

Şehir dışındayım şuan, dönüşte bahsettiğim kitapcığı tarayıp sizlerle paylaşırım ilk fırsatta. Özetin özeti deha kitapcığı..

Dershaneye giden bi arkadaşımın verdiği kitapcık vardı elimde son 1 hafta ona çalıştım. Öncesinde de daha önce paylaştığım Murat hocanın ders anlatımları vardı ses kayıtları , her fırsatta dinledim. Tesmer'in yayınladığı çıkmışların dökümünü alıp çıkmayan kısımlara ağırlık verdim çalışırken de. Gerisi nasip kısmet geçtik şükür çalıştığım yerlerden geldi..

Şehir dışındayım şuan, dönüşte bahsettiğim kitapcığı tarayıp sizlerle paylaşırım ilk fırsatta. Özetin özeti deha kitapcığı..

İnanıl çok iyi olur verginin içinde boğulmuş durumdayım ve tek dersim kaldı.Umarım bu sınavda biter ve herkez gibi bende kurtulurum

İnanıl çok iyi olur verginin içinde boğulmuş durumdayım ve tek dersim kaldı.Umarım bu sınavda biter ve herkez gibi bende kurtulurum

Anca vakit bulabildim taramak için kusura bakmayın. Benim işime yaradı, darısı sizlerin başına :)

Linkten tümünü indir yada arşiv olarak indir seçenekleriyle indirebilirsiniz;
yadi.sk/d/BEg1Wt8XecTZs

merhaba
benimde hazıranda 4. gırışım olcak vergi sınavına. tek dersim benimde vergi kaldı. artık hıc heves kalmadı çalışmak için kıtabı açıyorum 5 dakika okuyorum anlamayınca kanunda ne demek istedığını dersın başından kalkıyorum. ben ne yapacam. maildede doğru düzgün bı not yok. ozan bıngölün kıtabı vardı evde kayboldu nereye koyduğumu bulamıyorum.1 ayda nasıl yetiştırecem bılmıyorum uygulamayı hıc yapamıyorum. vuk u çalışmak ıstedım dün yıne sondan başladım pişmanlık ve ıslah hükümlerini okudum bışey anlamayınca kıtabı bıraktım hala pişmanlık ve ıslah hükümlerıne bakacam. of of of bıktım artık içimde hiç bi heves kalmadı.vergiden burda çalışma yapsak olmazmı ?dersaneye gıden arkadaşlarımız burda hangı konular önemli vergide sözellerden onları paylaşsalar banada çok faydası olur.kurtulmak istıyorum artık bu vergi dersinden ama ders çalışmak içinde hıc bı heves kalmadı.
vergide önemli yerleri paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
kafanızı şişirdim özür diliyorum
saygılarımla

merhaba ;

maliyet Muhasebesinden sizin gibiydim arkadaşlar bilir bir dönem çok zorladı maliyet muhasebesi o dönem sınavlara girdim , en son zor olan karşık safha sınavında 65 alaraj geçtim.. zaten yapacak bişeyde yoktu :D

bir anımı anlayayım .. tüm kitaplar bitti en son Prof dr. yurdakul Çaldağ aldım çalışıyorum hız kesmeden .. arkadaş güldü dedi ki ;" hacım amacın ne tüm kitapların özeti yeni bir kitap mı çıkaracaksın . " amacın varsa çıkabilecek engellere baş edebilmelisin...

Ben hukuk derslerini tek sınavda bitirmiştim nasıl biliyormusun ? ders ders 10 yıllık geçmiş sınav soru cevaplarını tesmerden pdf indirip fasükül haline getirdim. sonra zaman mekan demeden soruyu okudum cevabını okudum ve konu ile ilgili güncei bilgiler düşündüm. Sonra tablete atım çantada taşıyordum. FIRSAT ULDUKÇA OKUDUM ( senin tek hukuk dikkat et benim tüm hukuklardı ) .. çok yüksek puanlarla geçtim vergiden 75 falandı. uygulama sorularına gibin stesinden örnekler incele derim. akılda kalır.

birde vergi hocası çok iyidir .( maliyet gibi değil ) mantıklı yorumlara dikkat eder. sıkmadan yap dedim ya soru üzerine düşün diye bu senin ufkunu açar..

sözün kısası Ruhsatımı aldım . Genç bir Mali Müşavirim şuan :) geriye bakınca gülüyorum ve kendime güveniyorum.. Nasıl başardın diye ...

övünmek hiç tarzım değil ; ama anılarımı yararlı olsun diye paylaşım.

emek veren bir gün karşılığını alır.

Sınavlarınızda başarılar dilerim.

merhaba ;

maliyet Muhasebesinden sizin gibiydim arkadaşlar bilir bir dönem çok zorladı maliyet muhasebesi o dönem sınavlara girdim , en son zor olan karşık safha sınavında 65 alaraj geçtim.. zaten yapacak bişeyde yoktu :D

bir anımı anlayayım .. tüm kitaplar bitti en son Prof dr. yurdakul Çaldağ aldım çalışıyorum hız kesmeden .. arkadaş güldü dedi ki ;" hacım amacın ne tüm kitapların özeti yeni bir kitap mı çıkaracaksın . " amacın varsa çıkabilecek engellere baş edebilmelisin...

Ben hukuk derslerini tek sınavda bitirmiştim nasıl biliyormusun ? ders ders 10 yıllık geçmiş sınav soru cevaplarını tesmerden pdf indirip fasükül haline getirdim. sonra zaman mekan demeden soruyu okudum cevabını okudum ve konu ile ilgili güncei bilgiler düşündüm. Sonra tablete atım çantada taşıyordum. FIRSAT ULDUKÇA OKUDUM ( senin tek hukuk dikkat et benim tüm hukuklardı ) .. çok yüksek puanlarla geçtim vergiden 75 falandı. uygulama sorularına gibin stesinden örnekler incele derim. akılda kalır.

birde vergi hocası çok iyidir .( maliyet gibi değil ) mantıklı yorumlara dikkat eder. sıkmadan yap dedim ya soru üzerine düşün diye bu senin ufkunu açar..

sözün kısası Ruhsatımı aldım . Genç bir Mali Müşavirim şuan :) geriye bakınca gülüyorum ve kendime güveniyorum.. Nasıl başardın diye ...

övünmek hiç tarzım değil ; ama anılarımı yararlı olsun diye paylaşım.

emek veren bir gün karşılığını alır.

Sınavlarınızda başarılar dilerim.

Sizin adınıza çok sevindim.Bir biz kaldık buralarda önceki dönemlerde çok iyi paylaşımlar paslaşmalar oluyordu.Dersaneye giden arkadaşlar hocaların çıkıcak dediği konuları burada paylaşıyorlardı.Çkmış sınav soruları konusunda analiz yapan bu çıkıcak diye söyleyen ve çıkan sorular vardı.

Bu sınavda kimse dersaneye gitmiyor galiba.İnanılmaz korkuyorum bu sınavda tek dersi veremeyip temmuza kalmayı.Ne bulduysam okuyorum kafam karma karışık uykular haram.Hakkımızda hayırlısı olsun herkez için.Emeklerimizin karşılığını almak allah herkeze nasip etsin.