2016 / 2. Dönem Yeterlilik Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sınav ortalaması 58.87 yazıyor, tek maliyet muhasebesi dersim kaldı. Ortalamayı 60 yapmak için 50 sınav geçer puanı almak yeterli olur mu ? Yoksa nasıl hesaplanıyor bu bileniniz var mı ?

Sınav ortalaması 58.87 yazıyor, tek maliyet muhasebesi dersim kaldı. Ortalamayı 60 yapmak için 50 sınav geçer puanı almak yeterli olur mu ? Yoksa nasıl hesaplanıyor bu bileniniz var mı ?

toplam notu görmek lazım o yüzden maliyetten alacağın notu ekle ve 8 e böl 60 ise kaç alman gerektiğini o şekilde hesaplayabilirisin

*düzeltme 58,87 8'e bölünmüş haliymiş. O yüzden 50 geçer. i.yildizz in yazmış olduğu gibi.

Son düzenleme:

tüm dersleri topla + staj notunda dahil sonra böl 8e

mşuanda 58,87 ise 50 alman yeterli maliyetten kaçla kaldın

finansal muhasebe : 92
fin. tab. analizi : 73
maliyet : 20
denetim: 40
vergi : 65
hukuk : 60
meslek hukuku : 70

hadi denetimi anladım da maliyetten nasıl 20 verirler. sadece soruları yazıp boş kağıt mı verdim de 20 verdiniz bre insafsızlar ! 20 ya ayıptır.
1. soru da sadece 730 kaydını yapmadım:
2. soruda tüm kayıtlarım doğru diye düşünüyorum.

Tabii ki itiraz edicem.

Teşekkürler arkadaşlar dediğinize göre hesap ettim 50 puan alınca 65 küsur yapıyor sonuç. Geçer not alırım sanırım, biz de bir sonraki dönem ruhsat alırız ne yapalım canımız sağ olsun :)

finansal muhasebe : 92
fin. tab. analizi : 73
maliyet : 20
denetim: 40
vergi : 65
hukuk : 60
meslek hukuku : 70

hadi denetimi anladım da maliyetten nasıl 20 verirler. sadece soruları yazıp boş kağıt mı verdim de 20 verdiniz bre insafsızlar ! 20 ya ayıptır.
1. soru da sadece 730 kaydını yapmadım:
2. soruda tüm kayıtlarım doğru diye düşünüyorum.

Tabii ki itiraz edicem.

maliyet hocası çok cimri davranmış hiç beklediği notu alan yok hep 20-30-40 puan aşağısında almış millet

ACABA MALIYET HOCASI ITIRAZ EDENLERI NASIL YETISTIRECEK SINAVA KADAR:d

Arkadaşlar bir arkadaş maliyet sınavı 2.soru da bir formul hatası yakalamış
fiyat sapmasında sıkıntı var diyor . Baktığımda orada bir hata gözüküyor gerçekten

itirazlar sonuç verebilir

Arkadaşlar bir arkadaş maliyet sınavı 2.soru da bir formul hatası yakalamış
fiyat sapmasında sıkıntı var diyor . Baktığımda orada bir hata gözüküyor gerçekten

itirazlar sonuç verebilir

kesınlıkle hatalı cunku fılı mıktarla carpması gerekıyorrr malıyet hcası 2016/1 de de aynı hataları yapıpp tum kagıtları bastan okudu....

bana göre 1/b nınn 151 e yansıtmalarıda soruda ıstemıyor
sadece uretıme sevk dıyor eger 151 yazmadık dıye puan kırdıysa
soru eksık ozaman..