odanın siteme not girişi yapması lazım odayla görüş
bütün notlarını toplayıp tezkiye notuda dahil 7 ye bölüyorsun 60 ise geçiyorsunsınav ortalaması 58.87 yazıyor, tek maliyet muhasebesi dersim kaldı. Ortalamayı 60 yapmak için 50 sınav geçer puanı almak yeterli olur mu ? Yoksa nasıl hesaplanıyor bu bileniniz var mı ?
Sınav ortalaması 58.87 yazıyor, tek maliyet muhasebesi dersim kaldı. Ortalamayı 60 yapmak için 50 sınav geçer puanı almak yeterli olur mu ? Yoksa nasıl hesaplanıyor bu bileniniz var mı ?
Sınav ortalaması 58.87 yazıyor, tek maliyet muhasebesi dersim kaldı. Ortalamayı 60 yapmak için 50 sınav geçer puanı almak yeterli olur mu ? Yoksa nasıl hesaplanıyor bu bileniniz var mı ?
finansal muhasebe : 92
fin. tab. analizi : 73
maliyet : 20
denetim: 40
vergi : 65
hukuk : 60
meslek hukuku : 70
hadi denetimi anladım da maliyetten nasıl 20 verirler. sadece soruları yazıp boş kağıt mı verdim de 20 verdiniz bre insafsızlar ! 20 ya ayıptır.
1. soru da sadece 730 kaydını yapmadım:
2. soruda tüm kayıtlarım doğru diye düşünüyorum.
Tabii ki itiraz edicem.
maliyet hocası çok cimri davranmış hiç beklediği notu alan yok hep 20-30-40 puan aşağısında almış millet
Arkadaşlar bir arkadaş maliyet sınavı 2.soru da bir formul hatası yakalamış
fiyat sapmasında sıkıntı var diyor . Baktığımda orada bir hata gözüküyor gerçekten
itirazlar sonuç verebilir
kesınlıkle hatalı cunku fılı mıktarla carpması gerekıyorrr malıyet hcası 2016/1 de de aynı hataları yapıpp tum kagıtları bastan okudu....
soru hatalı ise o sorunun puanı kadar herkese eklenir mi puan