11 Ağustos İstanbul Buluşması

Tahsin Kurt

Fenomen Üye
Platin Üye
Üyelik
5 Nis 2007
Mesajlar
9,694
Konum
İstanbul
Merhaba Dostlar ve Değerli Meslektaşlar

Kevork üstadla bu akşam kısa bir görüşme yaptık.Yakın zamanda tekrar biraraya gelme konusunda kısa bir istişarede bulunduk. İstanbul dışında yapılacak buluşma tertibini ileri bir tarihe erteleyerek önce İstanbul içinde bir buluşma tertip etmeye karar verdik.
Tarih ve yer konusunda henüz netlik olmasada şu an için 11 AĞUSTOS CUMARTESİ tarihinin uygun olduğu konusunda ikimiz uzlaştık.Yer olarak ta Kadıköy veya Mecidiyeköy Bölgesi olabilir.Merkezi ve ulaşımı kolay bir yer olması tabiki en önemlisi.
Geçmiş buluşmalardaki gibi sohbet muhabbet yapar birşeyler yeriz,baktık olmuyor sonrada mesleki konulara girerek tartışıp birbirimizi yeriz. :)
Tarih ve yer konusunda netlik olmasada katılmak isteyen arkadaşlar olursa,talepleriniz ve mazeretleriniz doğrultusunda hep birlikte tekrar tarih ve yer konusunda değerlendirme yaparız.Aramıza yeni katılan veya daha evvelki buluşmalarımıza bir nedenden ötürü iştirak edemeyen tüm meslektaşlarımıza açık davetimizdir.
Düşüncelerinizi bu başlık altında belirtebilir veya bana özelden bildirebilirsiniz.
Hepimize uyan bir tarih ve yer konusunda anlaşacağımıza eminim.

Sağlıcakla kalın.
 
Son düzenleme:
Sevgili admin,konuyu Banner haline dönüştürebilirseniz ayrıca memnun olurum.
Ankaraya Selamlar.
 
Merhaba,

Daha önceki buluşmalarda olduğu gibi, bu buluşmanın da güzel geçeceğinden şüphem yok. Katılacak herkese şimdiden hoş sohbetler dilerim. Forum'a banner ekledim

Saygılarımla,
 
Ben daha önecki toplantılara bir türlü katılamadım, bu seferkine gelmek isterim, ama 11 Ağustos kötü bir tarih arkadaşlar, geçicinin son günleri. Yine de gelmeye çalışacağım, takvime not ediyorum.
 
Sevgili Zindan; cumartesi öğleden sonra 3-4 saat geçici yapmasan zarar etmezsin yaa :)
Ama şu an talep toplama başladı :) tarih kesin değil tabiki.
 
tatil sezonuna denk geliyor olması biraz sıkıntılı şahsım açısından tabiki üstadlar ortak bi yol ve fikirle uygun tarihi bulacağından eminim.
 
Arkadaşlar yeterki katılım fazla olsun.Bayram sonrasına da bırakabiliriz ancak o zaman da matrah artırımları mazereti girecek devreye,eylüle kalacaz okullar açılıyor olacak.İnanın mazeretlerimiz hiç bitmiyor.tabiki hepside geçerli mazeretler ancak bir şekilde araya sıkıştıralım diyorum.Takdir sizlerin tabiki.
 
ERTELEME!

Merhaba
Beyanname yoğunluğu ve kimsenin katılamayacak olması sebebiyle yapılacak toplantı maalesef belirsiz bir tarihe ertelenmiştir.

Bilginize
 
Üst