14-15 Mart SMMM Yeterlilik Sonuçlarına İtiraz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkulte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 14-15 Mart SMMM Yeterlilik Sonuçlarına İtiraz

başka notu değişen arkadaş yok mu? herkes itiraz sonucu ile ilgili durmunu yazarsa, bizler için ve herkes için kanaat oluşur.

benimde değişmemiş zaten değişceğini umut etmiyordum demek değişecek bir kagıt değilmiş napalım.

Arkadaşın ilk girişiydi 7/6 sını vermişti.Maliyetten 40 ile kalmıştı.İtiraz etti ve 50 ile geçmiş.

vallaha benimde ilk girişimdi 7-6 yapmıştım 30 tu maliyet aynı gelmiş benim.

denetim kalmıştı tek 37 geldi itiraz ettim değişmedi ve iki sorum doğru nasıl oluyor bu iş anlamadım ve temmuzda son hakkım kalırsam ne olur bilemiyorum tüm arkadaşlara başarılar

temmuz 2009 sınav başvurusu ne zaman? bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar.

denetimden 42 almıştım itiraz ettim değişen birşey yok temmuza işallah

Geçen dönem itiraz sonuçlarını itiraz sonucunu görüntülemede tek tek yazmışlardı not değişmediyse notunuz değişmemiştir diyordu şimdi hala eski itirazım ekranda duruyor!

Arkadaşlar itiraz sonuçları tesmerin sitesinde açıklanmış...

durumlarınızı paylaşabilirmisiniz?

sınav sonuçlarına itiraz neden not görüntülemeden görüyoruz. ? sınav kağıdınız okunmuştur diye devamm eden bir satır kelime neden yok. insana güven vermiyor. daha doğrusu tatmin etmiyor. sınav kağıdımız okundu mu okunmadımı diye ?

yeterlilik ' Alıntı:
Arkadaşın ilk girişiydi 7/6 sını vermişti.Maliyetten 40 ile kalmıştı.İtiraz etti ve 50 ile geçmiş.

Siz bunu gerçekten gördünüz mü? Bana sınav sonuçları hiçbir zaman değişebilecekmiş gibi gelmedi ya da sürekli bu konuda olumsuz konuşulması böyle düşünmeme sebep oldu. Eğer notlar gerçekten değişebiliyorsa bu çok güzel. Neden güzel; çünkü itiraz etmenin bir anlamı olduğunu görebiliyoruz. Eğer doğruysa bu haberi ulaşabileceğimiz kadar çok arkadaşa ulaştırmalıyız. Çünkü nasılsa değişmez diye itiraz etmeyen birçok arkadaşımız olduğunu biliyorum. İnşallah bu bilgi doğrudur ve başka kişilerce de teyit edilir ve nasılsa değişmez diye düşünen arkadaşlarında konudan haberdar olmaları sağlanabilir.

nurdal ' Alıntı:
denetim kalmıştı tek 37 geldi itiraz ettim değişmedi ve iki sorum doğru nasıl oluyor bu iş anlamadım ve temmuzda son hakkım kalırsam ne olur bilemiyorum tüm arkadaşlara başarılar

Vergiden son hakkı olan bir arkadaşım vardı. Kanunları parantez içine kadar ezberlemişti. A dan Z ye sorulabilecek herşeyi çalışmış, hepsini ezberlemişti. Yanlız son hakkı olmasından dolayı aşırı derecede heyecan vardı kendisinde. Konuşurken sesi titriyor, sınavlarla ilgili biraz fazla sohbet ettimi gözleri yaşarıyor, ya kazanamazsam diyordu. Sınava aynı salonda girdik, gözüm hep onun üstündeydi. Çünkü biliyordum tanım sorularının hepsini ezbere biliyordu. Onun adına çok sevinmiş ve rahatlamıştım. Fakat o heyecanını hiç yenemedi, yapabileceği sorular olmasına rağmen sıkıntısını dışardan gören herkes farkedebiliyordu. Elinde beyaz bir silgi vardı, avucunda sımsıkı tutmuş hiç bırakmıyordu. Birden sorulardan birini yanlış yaptığını görmüş olacak ki; silgiyi diğer eline alıp kağıdını silmeye başladı. Fakat silgi elinde ıslandığından kağıt simsiyah oldu. Zaten heyecanlı olan arkadaşım, kararmış kağıdı görünce titreyen ellerle bu siyahlığı gidermeye çalışırken bu seferde kağıdını yırttı. Sınavın bitmesine yirmi dakika kala ben daha fazla dayanamadım ve kağıdımı verip çıktım. Çıkarken beni yanlız bırakma der gibi bir bakış attı, ama onu bu halde görmek beni de üzüyordu ve bir daha ona bakmadan çıktım. Sınav bitiminde yanıma geldiğinde hala heyecandan tirtir titriyordu. Bu sınavın bizleri ne hale getirdiğini o zaman çok daha iyi anlamıştım.

Bu benim arkadaşım çok uç bir örnek belki ama lütfen sizde heyecanlanmayın. Tek yapmanız gereken bu, heyecanlanmamak. Zaten çalışıyorsunuz, biraz daha dikkatli olursanız kesinlikle yapacağınıza eminim. Dualarım sizinle inşallah Temmuz ayındaki sınavda bitireceksiniz. Allah yardımcınız olsun. Bu arada bahsettiğim arkadaşım vergiden 56 alarak geçti ve şimdi SMMM. Darısı size.

Selamlar hasan Bey,Evet dediğim arkadaş çalışma arkadaşım.Ben dedim itiraz et diye.Çünkü Kasım sınavında itiraz edenlerin çok büyük bir bölümü ilk defa geçmişti.Yoksa bende inanmıyordum.Kasım dönemi bir açılış olmuştu.