"
[TABLE="class: GLTURNLG3"]
[TR]
[TD="align: right"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Arkadaşlar;
İktisat TV de yer alan 9. videonun 9. dakikasının izlemenizi şiddetle öneririm. YMM den gelen soru üzerine Seyit Ahmet BAŞ özetle;
1.) KGK dan önceki kamu kurumu tarafından sınav ile verilen belgenin taraflarının kabul etmemesi şanslarının olmadığı,
2.) Bunun aksi davranışın ve uygulamanın daha önce yazılan denetim raporlarının inkarı anlamına geleceği,
3.) SPK bağımsız denetim lisansına sahip "meslek mensuplarının" denetçi olarak kaydedileceği,
4.) Meslek mensubu olmayan lisans sahiplerinin ise değerlendirilmeyeceği,
Açık net ifadeler ile belirtilmiştir. Özetle bir yıldan uzun süredir SPK ve Hazine denetim lisanslı meslektaşların kazanılmış haklarını kanun adap ve nezaket çercevsinde korumaya çalışan "nezih" grubumuzun tüm fertlerini kutluyorum, yaptığımız tüm temaslar bir şekilde yerini bulmuş ve değerlendirmeye alınmış görünüyor. En azından bizlerinde çorbada bir tuzu oldu
Aramızdan Volkan beye özellikle sizlerin adına inatçılığı ve direnme gücü için ayrıca teşekkür ederim.
Yönetmeliğin hepimize hayırlı olması dileğiyle;
Konuşmanın Linki ;
M2U03699 - YouTube
Barış SARIOĞLU"
Bağımsız Denetim Adlı Google Grubundan Alıntıdır.
Arkadaşlar aranızda benim gibi Aday Meslek Mensubu olan var mı bilmiyorum ama Sayın Seyit Ahmet BAŞ'ın "Meslek Mensubu olmayanlar değerlendirilmeyecek" sözü beni umutsuzluğa itmeye yetti. Az daha sorulara itiraz etmekten vazgeçiyordum madem benim lisansımı dikkate almayacak ise itiraz edip lisansı almammın ne anlamı var.