Ynt: 17-18 Mart SMMM Yeterlilik Sınavı Sonuçları
benim ilk girişimdi odanın kursuna gittim 7 dersten vergi dışındakilerinin hepsini vermişim , işin açıkçası mart dönemindkei sınavda muhtasar ve gelir vergileri ile ugraşmaktan vergiye hiç bakmamıştım , hukukların ikisinden de korkuyordum hukukları vermişim , denetime tabiri yerinde ise köpek gibi çalışmıştım denetime çalıştıgım kadarı ile vergiye çalışsam yüz alırdım ama gel gör ki iki sayfa dolu dolu vermeme ragmen 55 almışım önemli değil keşke 80 aldıgım maliyetten 15 puanı vergiye verselerde smmm hemen olabilseydim artık yaza kaldı.
buradan demek istedigim ne ? iki sayfa yazdım diye ümit etme sadece geçme notu verebiliyorlar ki bence yöntemler yerine yanlışlıkla teknikleri yazmıştım bunun dışında bir başka yerde hata yapmadım diyordum , çok bekledigin dersten az alabiliyorsun.
demek istedigim iki ; maliyetten ikinci sorum keisn dogru diyip 60 alırım birinci soruda biraz dogru hiç vermezlerse vermesinler demiştim baktım 80 gelmiş demek oluyor ki yarım cevabada puan veriyorlar.
vergiye gelince ise ben abarttıklarını soruyorum ki bence çok kolaydı sınav soruları hele bir , iki ve beşinci sorular , ama nasıl oluyorda vermediler puan anlamıyorum. kendi kendime derken şunu anlıyorum bildigini söylemek yetmiyor vergide , kitabi cümleler kurmayı da ögrenmek lazım.
hayrola.