17 Mayıs Sınav Sonuçları 16-17 Mart Sınavına Girenler

Tebrikler öznur hanım darısı diğer arkadaşlara.Kaç dersiniz var.Geçen arkadaşlar hangi derslerden geçmişler yazarlarsa çok sevinirim.Bizede bir umut ben 7 dersten girdiğim için aranmayı pek beklemiyorum.

Tebrikler öznur hanım darısı diğer arkadaşlara.Kaç dersiniz var.Geçen arkadaşlar hangi derslerden geçmişler yazarlarsa çok sevinirim.Bizede bir umut ben 7 dersten girdiğim için aranmayı pek beklemiyorum.
2 dersim kalmıştı ikisinide vermişim ben şükürler olsun.bitti başka dersim kalmadı.vergi ve finansal kalmıştı.

geçen arkadaşları tebrik ederim darısı bize inşallah :) biz ne zaman öğreneceğiz sonuçları acaba...

Aranmayı beklemiyorum ama yinede heyacanlandım niye erken açıkladılar acaba??geçen arkadaşları tebrik ederim bu arada geçmiş olsun..

Merhaba, Ankara Odası'ndan arandım ben de, Vergi ve Hukuk kalmıştı 65 ile geçmişi şükürler olsun. Her ikisinden de sınırda bir not bekliyordum, umduğumdan daha da yüksek geldi açıkçası. Darısı herkesin başına inşallah.

teosa giremiyorum korkumdan ama zaten daha koymamışlardır notları stres içinde bekle Allah bekle artık:(