hakankrl ' Alıntı:Arkadaşlar martta hangi konulardan gelebilir, tahminleriniz neler paylaşabilir misiniz..
eike ' Alıntı:arkadaşlar ben 25in üstündekileri geçirdiklerine inanmıyorum çünkü aldığım 27 bir ben mi kaldım 50 ye tamamlanmayan :-[ bu arada bende itiraz ettim bakalım netice ne olacak
dava acmayımı düşünüyorsunuz.kesin bişey söylemeyeyim ama itiraz ettiyseniz itiras sonuçlarının acıklanmasından itibaren en erken 15 gün veya 30 gün içinde acılması gerekir.kesin süreyi bilmiyorum ama genelde dava acma süreleri 15 ile 30 gün arasında değişir.sonuca itiraz etmeden sanırım dava acma yoluna gidemessiniz.ama tekrarlıyorum bu bilgim sadece smmm oluncaya kadar avukat gibi hukuk okumamız neticesinde tahminlerim.tesmeri arayıp sorabilirsiniz,b,lgi vereceklerine inanıyorum zira yücel beyde haklı oldugnuza inanıyorsanız dava acabilecegimizi söylemişti ve istanbuldan yahya arıkanı dava actığına dair örnek göstermişti.Mohican ' Alıntı:arkadaşlar sınav sonucuna mahkemede dava açmak istersek bununla ilgili belli bir dava açma süresi var mı? Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
ben başvuru yaptım.seningibi cuma para yatırmıştım.seninde şimdiye kadar yapmış olman gerekirdi.eğer hala olmuyorsa dikkat et eksik bilgi giriyo olabilirsin.dekont tarihi ay gün yıl ve dekonttaki sıra numarasını girmen gerekiyor.sonra bazı numaralar cıkıyor dekontaki numaralarla aynımı konturol ediyorsun dekontun numaralarının sana ait olduguna emin olunca dekontu onaylıyorsun ve sonraki aşamada itiraz ediceğin dersi seciyorsun,mj geç okudum kusura bakma.sibeldogan ' Alıntı:arkadaşlar sınava başvurumu yapamıyorum parayı cuma yatırdım hala dekontun kayıtları yok böyle bir problemle karşılaşan varmı?
bi faydam olduysa sizlere sevinirim ama valla ben cesaretimi çankayadan çalışıp soruyu ona göre cözmemden ve sonucu 171,600 bulmamdan ve bunu bulup gecenlerin olmasından alıyorum.sonuç çıkmasada şurası kesin bırakın aralığı ben temmuzda maliyeti vermiş olmalıydım ve şuanda smmm olmuş olmam gerekirdi.sinanyucel ' Alıntı:ebabil kardeş inan senden aldığım cesaretle bende ıtırazımı yaptım 22 alarak madem 25 ler tamamlanmış bizim suçumuz neydi acaba?
akkaya ' Alıntı:hakankrl ' Alıntı:Arkadaşlar martta hangi konulardan gelebilir, tahminleriniz neler paylaşabilir misiniz..
kursa giden arkadaşlar yok mu ? Hocalar ne diyor, nerelerden soru bekliyorlar ?
yeterlilik ' Alıntı:sapmalar,satışların maliyeti,ve ücret tahakkuku (yevmiye kayıtları).Bunların gelme oranı yüksek,düşük olarakta kademeli dağıtım.