2009 aralık doneminde maliyet muhasebesinden kalan arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2009 aralık doneminde maliyet muhasebesinden kalan arkadaşlar

arkadaşlar tamam itirazlarınızı yapın ancak bu kadar takılı kalıp bu konuyla zaman harcamayın
ne olursa olsun bu kadar insanı itiraz sonucu geçirmezler
eğer bu durumu telafi etmek istiyorlarsa yapacakları şey martta kolay sormak olacaktır
bence vaktinizi birazda çalışmaya ayırın
vakit azalıyor

mavimavi sana katılıyorum.ben üzerime düşeni yaptım itiraz ettim dilekce yazdım.yücel beyle konuşup ayrıntılarınıda sizlerle paylaştım.yapabileceğim başka bişey kalmadı. ve artık istemesemde yarın maliyete bakmaya çalışıcam.hakkımızda hayırlısı olsun nediyim.umarım mart bilmece gibi olmaz.herkese başarılar diliyorum.özellikle maliyette herkese kolay gelsin.

ebabil kardeş inan senden aldığım cesaretle bende ıtırazımı yaptım 22 alarak madem 25 ler tamamlanmış bizim suçumuz neydi acaba?

bende 23 aldım.. itiraz etsem 23 ü 50 ye tamamlarsa facia olur.. herkesi geçirmeleri lazım o zaman.. bilmiyorumda bu dönemin hem soruları hem hocası hem puanlama sistemi rezalet..

Arkadaşlar martta hangi konulardan gelebilir, tahminleriniz neler paylaşabilir misiniz..

hakankrl ' Alıntı:
Arkadaşlar martta hangi konulardan gelebilir, tahminleriniz neler paylaşabilir misiniz..

kursa giden arkadaşlar yok mu ? Hocalar ne diyor, nerelerden soru bekliyorlar ?

arkadaşlar sınava başvurumu yapamıyorum parayı cuma yatırdım hala dekontun kayıtları yok böyle bir problemle karşılaşan varmı?

arkadaşlar merhaba tek ders maliyetten kalıpta son hakkı da biten var mı?

arkadaşlar ben 25in üstündekileri geçirdiklerine inanmıyorum çünkü aldığım 27 bir ben mi kaldım 50 ye tamamlanmayan :-[ bu arada bende itiraz ettim bakalım netice ne olacak

eike ' Alıntı:
arkadaşlar ben 25in üstündekileri geçirdiklerine inanmıyorum çünkü aldığım 27 bir ben mi kaldım 50 ye tamamlanmayan :-[ bu arada bende itiraz ettim bakalım netice ne olacak
:o şaşırdım doğrusu beni geçenleri görünce :D peki burada doğru söyleyen kim türmobmu tesmer mi bizlermi yoksa hocalarmı bir bilinmeyenli denklemin sonucu bakalım ne olacak ?

arkadaşlar sınav sonucuna mahkemede dava açmak istersek bununla ilgili belli bir dava açma süresi var mı? Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.

Mohican ' Alıntı:
arkadaşlar sınav sonucuna mahkemede dava açmak istersek bununla ilgili belli bir dava açma süresi var mı? Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
dava acmayımı düşünüyorsunuz.kesin bişey söylemeyeyim ama itiraz ettiyseniz itiras sonuçlarının acıklanmasından itibaren en erken 15 gün veya 30 gün içinde acılması gerekir.kesin süreyi bilmiyorum ama genelde dava acma süreleri 15 ile 30 gün arasında değişir.sonuca itiraz etmeden sanırım dava acma yoluna gidemessiniz.ama tekrarlıyorum bu bilgim sadece smmm oluncaya kadar avukat gibi hukuk okumamız neticesinde tahminlerim.tesmeri arayıp sorabilirsiniz,b,lgi vereceklerine inanıyorum zira yücel beyde haklı oldugnuza inanıyorsanız dava acabilecegimizi söylemişti ve istanbuldan yahya arıkanı dava actığına dair örnek göstermişti.

sibeldogan ' Alıntı:
arkadaşlar sınava başvurumu yapamıyorum parayı cuma yatırdım hala dekontun kayıtları yok böyle bir problemle karşılaşan varmı?
ben başvuru yaptım.seningibi cuma para yatırmıştım.seninde şimdiye kadar yapmış olman gerekirdi.eğer hala olmuyorsa dikkat et eksik bilgi giriyo olabilirsin.dekont tarihi ay gün yıl ve dekonttaki sıra numarasını girmen gerekiyor.sonra bazı numaralar cıkıyor dekontaki numaralarla aynımı konturol ediyorsun dekontun numaralarının sana ait olduguna emin olunca dekontu onaylıyorsun ve sonraki aşamada itiraz ediceğin dersi seciyorsun,mj geç okudum kusura bakma.

sinanyucel ' Alıntı:
ebabil kardeş inan senden aldığım cesaretle bende ıtırazımı yaptım 22 alarak madem 25 ler tamamlanmış bizim suçumuz neydi acaba?
bi faydam olduysa sizlere sevinirim ama valla ben cesaretimi çankayadan çalışıp soruyu ona göre cözmemden ve sonucu 171,600 bulmamdan ve bunu bulup gecenlerin olmasından alıyorum.sonuç çıkmasada şurası kesin bırakın aralığı ben temmuzda maliyeti vermiş olmalıydım ve şuanda smmm olmuş olmam gerekirdi.
2 dönedir geçtim deyip kalmak benim gercekten tesmere karşı güvenimin sarsılmasına neden oldu.sanki bu sınavlar formalite gibi yapılıyor olmaya başlandı gibime geliyor.zira bu dönem bizleri maliyetten döktüler marta temizlicekler gibi bi durum ortaya çıktı.tabloyu böyle değerlendirince şu soru aklıma geliyor ozamn niye çalışalımki onalr bizi döktüler sırası gelince temizlerler.emek vermeye gerek yok,temizleme dönemlerini bekliyelim.temmuzda ,aralıkta boşa çalışmış sınavda geçmek için boşa ugraşmışım,zaten hocanın dersten geçirmeye niyeti yokmuş,nerden anladım bunu ; verdiği 3-5 notlarından tabi.bari 3 verme 5 ten başla. adını soyadını kimlik bilgilerini vs yazanlara 5 ten başla puan vermeye dimi ama.

Arkadaşlar;
bu sınav sonuçları resmen saçmalık.
tek dersim maliyetten 60 kesin derken 3 almışım.
yarın itiraz için başvuru yapıcam. arkadaşlar sessiz kalmayalım.
itirazlarımızla sesimizi duyuralım en azından.
bizlerle alay ediliyor. tepkimizi ne olursa olsun verelim.15 tl den mi kaçıcaz.

akkaya ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:

kursa giden arkadaşlar yok mu ? Hocalar ne diyor, nerelerden soru bekliyorlar ?

Yok mu hiç tahmin.. Süre az kaldı, hangi konulara ağırlık verelim.

sapmalar,satışların maliyeti,ve ücret tahakkuku (yevmiye kayıtları).Bunların gelme oranı yüksek,düşük olarakta kademeli dağıtım.

yeterlilik ' Alıntı:
sapmalar,satışların maliyeti,ve ücret tahakkuku (yevmiye kayıtları).Bunların gelme oranı yüksek,düşük olarakta kademeli dağıtım.

Teşekkürler arkadaşım, gönderdiğin kitap faydalı olacak inşallah.. ;)