Z
zerrin82
Ziyaretçi
Ynt: 2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı
...........
...........
zerrin82 ' Alıntı:bende sakaryadayımelyesa.06 ' Alıntı:ben sakaryadayım dehanın kursuna gidim diyorum nasıl yapıcam ya
bilge ye gitmeyi düşünüyorum bende ama halen kararsızım
gulpembe ' Alıntı:Vergi hocasının notu gerçekten çok bol arkadaşlar. Korkmayın. Eğer kağıdınızdan emin değilseniz bilin ki geçmişsinizdir![]()
TFT ' Alıntı:ben hiç kursa gitmedim faydası olacağına inanmıyorum.. belki sadece çalışmak için motive eder..
hazırlık setleri işe yarayabilir.. onlarda da deha'nın kitaplarına bir göz attım..
hukuk zaten hukuk işte her yerde var. meslek de öyle.. ne yalan sölim vergi de öle.. sonuçta hepsi kanun metni.. sadece vergi kitabının arkasında örnek sorular var.. ama bence çok basit sorular sınava yönelik değil..
sonuç olarak bence bu 3 dersi bir printer çözer.. değil ki kursa kitap almaya bile gerek yok..
denetim için bişi diyemiycem mart'taki sorulardan sonra deha kitabını güncellemiştir herhalde.. bendeki malum tutmayan cevaplar.. bence buna da kursa gerek yok..
sayısallarda zorlanıyorsanız kurs işe yarayabilir bence.. mali analiz hariç.. bence mali analiz bu sınavda en zayıf halka.. son sınavda ne sordular bilmiyorum ama zaten çalışcak konu yok gibi gelio bana o derste..
maliyete gidilir mi.. gidilir.. son sınavda ne sorduklarını gördük.. finansal için bişi diyemiyorum herkesin durumu farklı.. ben kursa da gitmedim kursun kitabını da almadım, alakasız bir kitaptan çalışıp ilkinde verdim..
özetle, kurs murat olmuş deha olmuş bence çok farketmez.. hoca kim, sınıfa gelenler kim bunlar da önemli.. gidersin iyi diye kursa hoca bi konuyu kötü anlatır gider soru ordan çıkar.. ya da biri daha gelmiştir derse alakasız sorularla eğitimin verimini düşürür ..vs. bence şans.. şahsi fikrim sözel derslere de kursa gitmeye gerek yok.. herkese kolay gelsin.. daha aralıka çok var diyerek biraz soğuttum hadiseyi şimdi araya ramazan girecek.. bayramdan sonra sınav sonuçları da açıklanır başlarım çalışmaya.. umarım temmuzda vergi ve denetimi geçmişimdir de bi tek maliyet kalmıştır.. offfffff..
Soner KOCACI ' Alıntı:Eğer maliyet ile finansal muhasebeden kaldıysan ve son hakkınsa kursa gitmekte geç kalmışsın. Bilge eğitim kadıköyde (ist) (belki başka yerdede vardır). İstanbulla Sakarya arası 1,5 saat gidip gelinebilir. (zaten istanbulda nerede oturursan otur yine evine 1,5 saatte gidemiyorsun).
Soner KOCACI ' Alıntı:Dost acı söyler... Bence gidip gelebilirsiniz. Başarılar
champell59 ' Alıntı:Son hakkınsa şimdiden çalışmaya başla bence. Yoksa diplomayı 2 sene sonraya öteliyeceksin. Bu da umudunu kırar, karamsarlığa düşürür seni. Gerçekten zor bir durum. Gerçi bende bu gidişle vergiden aynı durumda olacağım ama belki verir hocalar bu sınavda 50 puanı. Yoksa benimde hiç ümidim kalmayacak.
elyesa.06 ' Alıntı:champell59 ' Alıntı:Son hakkınsa şimdiden çalışmaya başla bence. Yoksa diplomayı 2 sene sonraya öteliyeceksin. Bu da umudunu kırar, karamsarlığa düşürür seni. Gerçekten zor bir durum. Gerçi bende bu gidişle vergiden aynı durumda olacağım ama belki verir hocalar bu sınavda 50 puanı. Yoksa benimde hiç ümidim kalmayacak.
Geçersin vergiden ben hiç zorlanmadım ya puanı bol sanırım geçtim ben..
elyesa.06 ' Alıntı:champell59 ' Alıntı:Son hakkınsa şimdiden çalışmaya başla bence. Yoksa diplomayı 2 sene sonraya öteliyeceksin. Bu da umudunu kırar, karamsarlığa düşürür seni. Gerçekten zor bir durum. Gerçi bende bu gidişle vergiden aynı durumda olacağım ama belki verir hocalar bu sınavda 50 puanı. Yoksa benimde hiç ümidim kalmayacak.
Geçersin vergiden ben hiç zorlanmadım ya puanı bol sanırım geçtim ben..