2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TFT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

BAHAR1981 ' Alıntı:
hayır arkadaşım.ama bildiğim ilk girişte bütün derslerden giriyorsun.yani parasını alıyorlar.eee ödeme yapmışken de hepsine girip şansını denemeni tavsiye ederimm...

Ben parasından ziyade hakkım saklı kalsın istiyorum. Yani 3 dersten sınava girmemek istiyorum ve o derslerden yine 5 hakkım olsun istiyorum

AKINB ' Alıntı:
2005-2006-2004 gibi eski çıkmış maliyet sorularının cevaplarını nereden bulabiliriz..

Arkadaşım mail at 2001-2006 arası göndereyim

amtydz ' Alıntı:
BAHAR1981 ' Alıntı:
hayır arkadaşım.ama bildiğim ilk girişte bütün derslerden giriyorsun.yani parasını alıyorlar.eee ödeme yapmışken de hepsine girip şansını denemeni tavsiye ederimm...

Ben parasından ziyade hakkım saklı kalsın istiyorum. Yani 3 dersten sınava girmemek istiyorum ve o derslerden yine 5 hakkım olsun istiyorum

http://www.tesmer.org.tr/images/docs/genelgeler/genelgeler_2009_04.pdf

İlk girişte bütün para yatırılıyor, 2 senelik süre başlamış oluyor ancak girmediğiniz derslerden hakkınız yanmıyor.

Arkadaşlar,
Sınav başvuru süresi 12 Kasım 2010 tarihine uzatılmış. İtirazlar için umutlar yine haftaya kaldı.

arkadaşlar süre uzamaz diye parayı yatırdık. başvuruda yaptık. bu arada itirazda ettik. itirazda geçersek ne olacak ??? umut fakirin ekmeği ye babam yeee

MONAROZA ' Alıntı:
arkadaşlar süre uzamaz diye parayı yatırdık. başvuruda yaptık. bu arada itirazda ettik. itirazda geçersek ne olacak ??? umut fakirin ekmeği ye babam yeee
arkadaşım niye sonucu beklemedin ki para için. hiç itiraz sonucu belli olmadan başvuruları kapatabilirlermi. valla itirazdan çok da olmulu sonuç çıkmıyor büyük ihtimalle fazladan yatırmış olmazsın ama geçersende dekontla başvurduğun takdirde geri iade ederler herhalde parayı.

Bu arada Sınav programı açıklanmış. Kadıköy deplasmanına gitmeyeceğiz bu sınavda. Sınav Marmara İ.İ.B.F/Bahçelievlerde. Evimizde favori biziz:P

neden bu sefer böyle oldu?
Finansaldan o kadar çok kişi kalmış ki geçen sınavda abuk subuk sıralarda millet sınava girmiş.
Ondan şimdi bahçelievler deplasmanına çıkıyoruz.
temmuz 2011 ve aralık 2011 finansal muhasebe sınavları hipodromda falan olur herhalde.
veya stat bulmaları lazım. sığamıycaz çünkü

Sürmenin hakkından gelicem adamın kitabını hatmettim ve siteyede en son güzelliğimi yapıyorum

Sürmen efendinin vakalarını arkadaşım taratmış tertemiz hepsinin linkini benim yusufsürmen kitabına göre notlar başlığına koyuyorum. Stajerler olarak yeter artık trabzondakileri doyurduğumuz

stonhand ' Alıntı:
Sürmenin hakkından gelicem adamın kitabını hatmettim ve siteyede en son güzelliğimi yapıyorum

Sürmen efendinin vakalarını arkadaşım taratmış tertemiz hepsinin linkini benim yusufsürmen kitabına göre notlar başlığına koyuyorum. Stajerler olarak yeter artık trabzondakileri doyurduğumuz

Stonhand seninde mi tek ders finansal muhasebe.
Notlarını ilgiyle takip ediyorum.
Ellerine sağlık arkadaşım süper olmuş.

Teşekkürler, Benimkiler Denetim,maliyet ve finansal.
Finansalı bitirdim, maliyeti dersanede hallettim bir tek denetim kaldı ondada hasan türedinin kitabını trabzondan getirttim bayramda oturup 350 sayfayı hatmedeceğim. Şuan maliyet ve finansaldan çok denetimden korkuyorum ama inşallah onunda hakkından gelicem.

sürmen efendidende korkmayın adamın soru tarzı belli kafa karıştırmak için elinden geleni yapan bir vatandaş inşallah sağlam bir çalışma ile hakkından gelicez.
Sürmenin vakalarınıda siteye koydum artık benden bu kadar bu sürmenden 1 kişiyi kurtarsam büyük başarı.

stonhand ' Alıntı:
Teşekkürler, Benimkiler Denetim,maliyet ve finansal.
Finansalı bitirdim, maliyeti dersanede hallettim bir tek denetim kaldı ondada hasan türedinin kitabını trabzondan getirttim bayramda oturup 350 sayfayı hatmedeceğim. Şuan maliyet ve finansaldan çok denetimden korkuyorum ama inşallah onunda hakkından gelicem.

sürmen efendidende korkmayın adamın soru tarzı belli kafa karıştırmak için elinden geleni yapan bir vatandaş inşallah sağlam bir çalışma ile hakkından gelicez.
Sürmenin vakalarınıda siteye koydum artık benden bu kadar bu sürmenden 1 kişiyi kurtarsam büyük başarı.
valla denetim konusunda moralini bozmak istemem ama ilk sınav kesin geçtim dedim. 80 falan almışımdır 29 aldım.
Temmuz sınavında bu sefer 80 kesin dedim 50 aldım. Şok oldum valla. Aman boşver dedim 50 olsun benim olsun. Beklediğin notu tövbe allah vermiyor yani.

zaten denetimdeki durumu bildiğimden korkuyorum ya, arkadaşım 90 lık kağıt verdi 53 ü zar zor aldı bakalım birde şansa temmuzda kolay sordu aralıkda kasarsa yandımki ne yandım.
Şimdilik en temizi stres yapmadan ders çalışmak şu bayram bi gelse çok iyi olacak verimli temiz 9 gün bütün stajerlere sınav öncesi çok iyi gelecek.

Ellerine sağlık sayın stonhand. Benim Mart sınavı ilk girişimdi. Temmuza girmedim. Denetim dersinden çıkınca şükürler olsun diyordum. Kurtuldum bu beladan. Çok kolay sormuşlar. Keşke diğerleri de böyle olsa diyordum. En düşük notu denetimden aldım. :) Şimdi bırak 300 sayfalık kitabı, sayın holden17 nin gönderdiği 20 sayfalık notu çalışmaya üşeniyorum. Adamda hiç heves, heyecan bırakmadılar.

evet haklısınız.
Özellikle sözel derslerde tekrar tekrar çalışmak işkence oluyor.
Ama şunu anladım finansal muhasebeyi de 3. kez çalışmak azap oluyormuş.
Şu dersi vereyim başka bişey istemiyorum yaa.
Ortalama yükseltme dersi dosya yakma dersi oldu.
Çıldırmak içten değil yani.

PELİNFA ' Alıntı:
temmuz 2011 ve aralık 2011 finansal muhasebe sınavları hipodromda falan olur herhalde.

Haklısın. Atatürk Olimpiyat stadını tahsis edebilirler. Rüzgar paneli yok diye maç oynanmıyor ama gidişat böyle devam ederse bir dahaki sınavlar orada yapılabilir.

sedateroglu ' Alıntı:
PELİNFA ' Alıntı:

Haklısın. Atatürk Olimpiyat stadını tahsis edebilirler. Rüzgar paneli yok diye maç oynanmıyor ama gidişat böyle devam ederse bir dahaki sınavlar orada yapılabilir.
Temmuz sınavında Finansal muhasebe sınav yeri mahşer yeri gibiydi.
Yani bu yığılmayı oda görmüyor mu anlamıyorum ki.
şimdi bu sınavda ve martta millet dosya yakmaya başlar yani.
yazık günah yani.

finansalı ortalama yükseltme dersi olarak düşünüyodum.
ilk girişimde 50 ile geçtim.
sonra akıl danıştığım kişi temmuzda gir eğer gerekirse aralıkta girersin finansala not yükseltmek için dedi
töbe billah girmem o sınava ben :)
hoş gerek kalmadı kaldığım iki derste denetim ve vergi (itirazdan bişi cıkcak mı bakalım) 50 alsam geçiyorum :)

sedateroglu ' Alıntı:
Bu arada Sınav programı açıklanmış. Kadıköy deplasmanına gitmeyeceğiz bu sınavda. Sınav Marmara İ.İ.B.F/Bahçelievlerde. Evimizde favori biziz:P

Avrupa yakasında oturanlar için bu güzel haber , gerçi Ana kampüsede alışmıştık ama iyi oldu bu..