2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

hem para ver hem eziyet çek üstelik psikolojik baskı bu nedir böyle 60 gün yazıktır.yeni sitil bir sınav da değil çoğu hazır sorular.

Arkadaşlar sakin olun, kendinize eziyet etmeyin. Sonuçlar açıklandıktan sonra hemen ertesi gün ders çalışmaya başlayacak mıyız? Bence hayır. Nasılsa yeterli vakit var, daha sonra çalışırım deyip erteleyeceğiz. Pazartesi öğrenmişiz veya Cuma öğrenmişiz pek birşey değişmeyecek. Sakin olmakta fayda var diye düşünüyorum.

Evet belki hemen başlamayacağız ama insan bekliyor.Ben ekrana kitlenmiş durumdayım.Ne iş yapabiliyorum nede başka bir şey gerçekten bu türk işkencesi. Tesmer duy sesimizi

1 saate kadar birisi arandım diye yazmazsa bugünden de ümidinizi kesin.sonuçlar gerçekten de cuma günü açıklanacak demektir bu.tabi yarında aranan olmazsa pazartesiye sarkar inşallah öyle olmaz

tabii ki öyle.Hiçbirşey bizden ve sağlığımızdan daha değerli değil fakat insan emeklerinin karşılığını bir an önce görmek istiyor.Saygılar...

Bir kilo rahatlık lütfen... Ki sonuçlar açıklanınca kendimizi görüyoruz.. Fazla ders varsa çalışmayacak lüksümüz yok ... 3 ay var bu ay iyi değerlendirilmeli ve bir an önce bitmeli bu işkence ...

Siz bekleyin :)

ya kağıtlar okundu sonuçlar belli hangi prosedüre takılıpta bizi bekletiyorlar,türmobun cuma günü tatil olacağı 2 ay önceden belli bugün bu iş bitmeliydi

Şaka yapar gibi gelmedi telefonda ama bir bildiği var kesin 30.08.2013 e kadar odalar aramazsa teosda önümüzdeki haftaya açıklar

bence yarın açıklanır aramalar ve teos hepsi birarada 2 eylülle kalmaz bu pek olmadı bugüne kadar galiba,hem arkadaşlar haziran sınavına katılım diğer dönemlere göre daha az değilmiydi

Son düzenleme:
Vardır bir bildikleri heralde işkence etmek istediklerinden bekletiyor olamazlar...

Nedir bildikleri acaba her sınavda böyle bize de açıklasalar keşke.Sisteme yüklenmiş belli ama illa 30 agustos dedik daha önce açıklayamayız falan mı diyorlar.Haftaya kalmasın lütfen ya bitsin bu işkence bu hafta da.Pazartesi herkes önünü görsün

Niye görüştünüz bekleseydiniz sn. Polyana : )
Bugün siteye ilk girdiğimde gayet sakindim efendim. Lakin yorumlarınız sayesinde bende de bir stres aldı yürüdü. Yazdıklarımla Polyanacılığı nasıl bağdaştırdınız merak ettim doğrusu. Neyse siz Polyana diyebilirsiniz, nasıl olsa bu birşeyi değiştirmez :)

bugün siteye ilk girdiğimde gayet sakindim efendim. Lakin yorumlarınız sayesinde bende de bir stres aldı yürüdü. Yazdıklarımla polyanacılığı nasıl bağdaştırdınız merak ettim doğrusu. Neyse siz polyana diyebilirsiniz, nasıl olsa bu birşeyi değiştirmez :)

polyanayı okursanız cevabı alırdınız :) ... şaka yaptım .. Benimkisi bir anektot.. Stres olmazsa bu iş olmaz.. Ne kadar önemsediğimizin göstergesi aslında.. Kimimiz bir umut iş değiştirmeyi falan, hakkıöız olan ücreti , çalıştığımız yerde bende varım demeyi bekliyor aslında.. Bütün stres sadece geçtim mi kaldım mı savaşı değil aslında.. Hak ettiklerimiz...

Lütfen alınganlık yapmayın.. Takılıyoruz birbirimize.. Bol şans... : )