2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

arkadaşlar dağılabilirsiniz bugün aranan olmayacak yarın Allah kerim

Daha erken hemen ümidimiz kaybetmiyelim belki biri çıkar ve ben arandım der.Burası olmasa daha kötü valla en azından yazdıklarını okuyor benimle aynı kaderi ne kadar kişi var diyip sakinleşmeye çalışıyorum :banghead:Buda benim en sakin halim

BİZ ANLADIK ESPRİYİ :) 60 gün bekleme süresinde 60 kişi sordu açıklandı mı diye bende sıkıldım açıklansada söylesem sormasalar artık

Bir arkadaşım daha aynı cevabı almış Eylül de gellllll :) herkeze hayırlı işler burdan uzaklaşalım işgüç yapamıyoruz stresten

polyanayı okursanız cevabı alırdınız :) ... şaka yaptım .. Benimkisi bir anektot.. Stres olmazsa bu iş olmaz.. Ne kadar önemsediğimizin göstergesi aslında.. Kimimiz bir umut iş değiştirmeyi falan, hakkıöız olan ücreti , çalıştığımız yerde bende varım demeyi bekliyor aslında.. Bütün stres sadece geçtim mi kaldım mı savaşı değil aslında.. Hak ettiklerimiz...

Lütfen alınganlık yapmayın.. Takılıyoruz birbirimize.. Bol şans... : )
Rica ederim alınganlık değildi :) Elbette benim için de önemli bir sınavdı, sizlerle aynı telaş içindeyim. Bütün arkadaşlarımızın hak ettikleri yerlere gelmelerini diliyorum.