2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Pazartesiye sallarlarsa çok sağlam küfrederim. Bir tarih verdiler arkasında dursunlar. Haziran sınavı yüzünden düğün tarihini değiştirmek zorunda kalmıştım.

Pazartesiye sallarlarsa çok sağlam küfrederim. Bir tarih verdiler arkasında dursunlar. Haziran sınavı yüzünden düğün tarihini değiştirmek zorunda kalmıştım.

Bende pazartesiye kalıcak diye çok korkuyorum dünden beri yedik bitirdik kendimizi cumartesi pazar zehir olur.Bilmiyorlar mı 30 Ağustos olduğunu off ya

ruhsata hak kazananlari dun arayip digerlerini pazartesiye sallamak zalimce olur.o kadar kendilerini asabileceklerini sanmiyorum.ayrica tesmerin sitesinde bugun aciklanacagini ayrica duyurdular dun.

bencede bütün gün kulakları çınlar

Valla bayanım falan demem tesmerden girer istanbul odasından çıkarım.60 günde hem sınav sonuçları açıklayacaklar hemde tam 30 ağustosa getirip insanlara işkence yapacaklar.Kazananları cepten arayıp tebrik edeceksen dersi kalanlara sürünsünler diyeceksin

Valla favori baktığım derslerden kalmışım. Hukuk kesin kalmışımdır diyordum. Tam 50 ile geçmişim. Diğer ders ise Finansal muhasebe 62 ile geçmişim. Buna da şükür

arkadaşlar denetimden 100 lük kağıdıma 40 geldi. başka durumda olan varmı böyle ? ilk girişimdi. en emin olduğum dersti. çok üzgünüm çokk

Denetim den 14 almışım
7/4 yapmışım maliyet vergi denetim kaldı

buna da şükür hep çalış 8-9 da eve gel hem sınava çalış kaldı 3