2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

çok güvenme arkadaşım : ) .. Insafsızlık diz boyu.. Birde hak sınırlı.. Dosya yakıp 2 sene bekleyen biliyorum ben.. 6 sınavın var.. şimdi uyandın mı acaba.. :)

kırılma bana amacım seninle çekişmek değil ama adaletsizlik diz boyu...adamların ruh haline göre değerlendiriliyor.. Aaa hata yaptık geri vites diyorlar bak.. Geri vites sonuçlar ekrandan alındı.. Demek ki geri vites onlarda var.. öptüm seni

6 sınav yeterde artar bile kendi adıma konuşuyorum :)En geç 3.sınavda patlatırım. Ellerinden geleni artlarına koymasınlar sorun değil. Siler süpürürüm ben.Sorun değil benim için. Bu sınava yeteri kadar çalışamadım iş durumumdan dolayı artı izin bile kullanmadım. Aralık sınavına çok iyi çalışacağım artı izinde alacağım. İstedikleri yerden sorabilirler sıkıntı yok ;) Bende seni öpüyorum kardeş ;)

ya madem sorun var hepten kapatsınlar teosu notları geri almakda nedemek sistemde sorun varsa teosa nasıl giriyoruz nedüşünelim şimdi biz

3 Gün mü :D biz burada Pazartesi gününden beri bekliyoruz :D

sınavlar 30 haziranda oldu ve kanuna göre 60 günde açıklıyorlar ya hani, biz son güne bırakmayı seven milletiz, o nedenle bugün açıklanır diye bekliyordum:)
odalar birkaç gün önce arıyor diye duyunca, 3 gündür beklemede idim..

Siz nasıl hala öğrenemediniz anlamadım ben dün saat 12 den itibaren odalar aramaya başladı. aranmayanlar da odalarını arayıp sonuçlarını öğrendi odanızı aradınız mı siz.
Odasına göre değişir. Dün İsmmmo yu aradım. Kazananları arkadaşlar arıyor. Bilgi veremeyiz herkes sizinle aynı durumda dedi. Stajeri az olan odalarda sıkıntı olmuyor.

ya madem sorun var hepten kapatsınlar teosu notları geri almakda nedemek sistemde sorun varsa teosa nasıl giriyoruz nedüşünelim şimdi biz

sonuçlar her ne ise artık yayınlasınlar da, itirazımızı da bir an önce edelim ona göre, stres azalsın en azından.

arkadaşlar saat 17'de herkes yüklenmesin teos'a, çökertmeyelim siteyi :)