2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Arkadaşlar merhaba,

Bu benim ilk kez sınava girişimdi 6/7 de yaptım. Çalışma strateğimle ilgilenen olursa burdan paylaşabilirim çünkü sınava son 10 den fazla çalışmadım. Kaldığım ders denetim. Kalmayı beklediğim bir ders değildi anladığım kadarıyla genel olarak bu derste beklenen puandan düşük gelmiş. itiraz etmenin bir faydası olurmu aldığım puan 30?

arkadaşlar itiraz süreci nasıl oluyor acaba,

maliyetten 40 almışım, 60 puanlık soruda tek bir hatam dahi olduğuna inanmıyorum, itiraz edicem.

7/5 oldu zaten 5 ders için girmiştim ilk sınavımdı buna da şükür :)
tebrikler herkesi
finansal 86 denetim 74 meslek 50 hukuk 55 finansal 67 maliyet 30 vergi 25
vergi ve maliyet kaldı

bu denetim niye aynı benım arkadasım 5 almıs ımkansız dıyor adımı yazsam daha yuksek alırım dıyor neye puan vermıs gecen arkadaslarda notlarını gonderebılrımı rıca etsek bızde onlara calsıalım

Arkadaşlar herkese merhaba ve geçmiş olsun diyeyim. Bende ilk kez girmiştim. 7/6 oldu ve denetimden kaldım, beklediğimden çok düşük bi puanla... Sn. Elif Hanım sizi gerçekten tebrik ederim. Denetimden geçen arkadaşlar nasıl geçtiklerini ve hangi kaynaklardan nasıl çalıştıklarını belirtip yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar herkese merhaba ve geçmiş olsun diyeyim. Bende ilk kez girmiştim. 7/6 oldu ve denetimden kaldım, beklediğimden çok düşük bi puanla... Sn. Elif hanım sizi gerçekten tebrik ederim. Denetimden geçen arkadaşlar nasıl geçtiklerini ve hangi kaynaklardan nasıl çalıştıklarını belirtip yardımcı olurlarsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar dehanın notlarına çalıştım ben sadece ama denetim sürpriz dedikleri için en çok denetim ve vergi çalıştım herşeyi ezberledim nerdeyse

denetimden 100 alan arkadaşlarda var 85 -95 alan da
var bu işde biiş acaba yanlış kaynaktan mı çalıştık
okuyan nasıl bişey istedi acaba çileye bak yaaaaa

arkadaşlar vergiden not isteyen varsa taranmış bi arkadaşın notları var güzel geldi bana isteyen varsa mail versin göndereyim

denetimden 100 alan arkadaşlarda var 85 -95 alan da
var bu işde biiş acaba yanlış kaynaktan mı çalıştık
okuyan nasıl bişey istedi acaba çileye bak yaaaaa

arkadaşlar vergiden not isteyen varsa taranmış bi arkadaşın notları var güzel geldi bana isteyen varsa mail versin göndereyim
ben denetim sınavından cıktım zaten 100 dedim şaşırmadım ama maliyetede geçtim dedim 40 aldım ya ona yanıyorum ama itiraz edicem tüm notlarım yüksek maliyet 40 şaka gibi

Bağımsız denetimde, denetim kanıtlarının güvenilirliğini (kalitesini) etkileyen faktörler nelerdir? Maddeler halinde sayınız. Açıklama yapmayınız. (30 puan)
a) Kanıtın İlgili Olması b) Kanıtın kaynağı c) Zamanlılık d) Nesnellik

bu soruyu yaptığıma %100000 eminim ama sınavdan 14 almışım
en düşük alan benim herhalde

En düşük ben almışımdır herhalde. Kağıdı okuyan çok büyük lütufta bulunmuş 05 vermiş. Boş kağıt versem bundan fazla alırdım sanırım.

Bağımsız denetimde, denetim kanıtlarının güvenilirliğini (kalitesini) etkileyen faktörler nelerdir? Maddeler halinde sayınız. Açıklama yapmayınız. (30 puan)
a) Kanıtın İlgili Olması b) Kanıtın kaynağı c) Zamanlılık d) Nesnellik

bu soruyu yaptığıma %100000 eminim ama sınavdan 14 almışım
en düşük alan benim herhalde
çok acımasızlar maliyet sınavıda sadece hesap hatam vardı 30 vermiş :( ben denetimden ilk girişimde 35 2.sinde 45 ,3.girişimde 100lük kağıt verip 88 aldım ilk 3üde çok iyi geçmişti halbuki