2013/3 İtirazını Ne Zaman Yapabiliriz ?

Merhaba arkadaşlar bende vergi ve meslek hukukuna itiraz ettim özellikle meslek sınavı beni çok şaşırttı 70 lik kağıt verdim 15 almısım:)

çok hızlısınız bu güzel :)) benim bir daha ne kadar ağırkanlığı olduğum çıktı ....para yatırdım sanırım akşam ya da yarın işlem yapabileceğim teosda....dün mü yatırdınız parayı ne yaptınız :)) vergi bir yandan da çalışmalıyım..

çok hızlısınız bu güzel :)) benim bir daha ne kadar ağırkanlığı olduğum çıktı ....para yatırdım sanırım akşam ya da yarın işlem yapabileceğim teosda....dün mü yatırdınız parayı ne yaptınız :)) vergi bir yandan da çalışmalıyım..

Teosa girip kredi kartı ile anında işlemi gerçekleştirdim. Sıra bekleme veya düşmesini bekleme yok.

arkadaşlar bende az önce vergiden itiraz başvurusunda bulundum ayrıca garanti olsun diye 2014/1 sınav başvurusunda da bulundum:) keşke itirazdan 50 verirlerde sınav ücertim tesmere kalsın... Yanlız birşey aklıma takıldı işin ucunda tesmer olunca itirazda seçtiğim dersin hangisi olduğunu sonradan nereden görüyorum? Ben vergiyi tikledim ama şimdi bunlar kalkıp 50 ile zor geçtiğim denetim falan işleme almasınlar tesmer herşey bekleniyor :D :D itiraz başvurusunu görebildiğimiz bir alan varmı teosta acaba

arkadaşlar bende az önce vergiden itiraz başvurusunda bulundum ayrıca garanti olsun diye 2014/1 sınav başvurusunda da bulundum:) keşke itirazdan 50 verirlerde sınav ücertim tesmere kalsın... Yanlız birşey aklıma takıldı işin ucunda tesmer olunca itirazda seçtiğim dersin hangisi olduğunu sonradan nereden görüyorum? Ben vergiyi tikledim ama şimdi bunlar kalkıp 50 ile zor geçtiğim denetim falan işleme almasınlar tesmer herşey bekleniyor :D :D itiraz başvurusunu görebildiğimiz bir alan varmı teosta acaba

Sınav Sonuçları teosa işlendikten sonra sonucu silip itiraz etti yazıyor.Henüz sınav sonucunu sisteme girmedikleri için daha sonra görürsünüz bence.

Bende mi itiraz etsem herkes ediyor ama denetim konusunda haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Daha öncede itiraz edip birşey değişmeyince hevesimde kalmadı

dünyaları ödedik tesmere 25 tl bunların yanında çok basit bence itiraz et belki çıkar birşey..... valla ben sınava da başvurduğum için şu an vergide başvurdu yazıyor:D:D

dünyaları ödedik tesmere 25 tl bunların yanında çok basit bence itiraz et belki çıkar birşey..... valla ben sınava da başvurduğum için şu an vergide başvurdu yazıyor:D:D

Bende ettim bakalım denetime.Hakkımızda hayırlısı denetimden kurtulmayı çok istiyordum.Tek ders olunca değişen arkadaşlar olmuş ama

çok iyiyimiş ben 4 dersimede itiraz ettim çünkü hiçbirinden hakettiğimi aldığımı düşünmüyorum:(

Simdi bende ıtıraz ettımdeneıtmden anca ıtıraz yazısıyok gozukmuyor nasıl olcak bırde sorum su ıtıraz etsek hemde basvursak sınav ıcın oldukı gecırdıler sınava gırcezmı :d

Simdi bende ıtıraz ettımdeneıtmden anca ıtıraz yazısıyok gozukmuyor nasıl olcak bırde sorum su ıtıraz etsek hemde basvursak sınav ıcın oldukı gecırdıler sınava gırcezmı :d

İtirazdan dolayı notunuz yükseldi ise neden giriceksiniz sınava itiraz notu geçerli oluyor bende itiraz ettim ama pek ümitlenmeyin daha öncede aynı notu sağolsunlar yapıştırdılar

Benimde durumum sizinle aynı, bende vergi ile analizden kalmışım.
Ben notlarınızı merak ettim,
Benim vergi 40 analiz 45 gelmiş, vergi için itirazı düşünmüyorum ama analiz 45 ten belki bi umut durumu yani.
Ortalama için ikisinden de 50 alsam yeterli oluyor.

vergi 40, analiz 28.
vergiyi zaten bekliyordum ama analizden geçmeyi beklerken en düşük notu almak garip oldu.
değişiklik olacağını umuyorum ben şahsen.