merhabalar, ben denetim dersiden ne olursa olsun kaldım gözüyle bakıyorum büyük ihtimallede sonuç böyle olacak o nedenle şimdi önemli olan 2014/01 sınavında KGK'nın yayınladığı tebliğlerden solumlu olup olmadığımız, hem tesmere öneri bölümünden TESMER Öneri Formu , hemde 4982 sayılı bilgi edinme kanunu, TÜRMOB | Bilgi Edinme kapsamında bu yönetmeliklerin sınava dahil olup olmadığı ile ilgili bilgi istedim bence herkes bu konuda bilgi istesin en azından önümüzdeki süreçte ne yapacağımızı görelim link leri yukarıda paylaştım,
Kesinlikle sorumlu olmamalıyız. Yoksa yandık. Açıkçası ben çaresizim![]()
görüşmeye gidince staj devam ediyor gözüyle bakıyorlar 1 dersim kaldı diyorum yine de seni stajer görüyor maaş düşürmek için zor çok zor,uzun süre çalışıp evde durmak bu sınavı beklemek zor hiç bir şey yapamadan bekle dur...stajım bitti hala sanki staj yapıyor gibiyim. işten çıksan eleman olarak kimse iş vermiyor. müdür olalım desek hani belgen diyecekler aynı iş yerinde staja devammmmmm
KGK asla müfredata dahil olmamalı. Bunun için birşey yapabilirmiyiz?
görüşmeye gidince staj devam ediyor gözüyle bakıyorlar 1 dersim kaldı diyorum yine de seni stajer görüyor maaş düşürmek için zor çok zor,uzun süre çalışıp evde durmak bu sınavı beklemek zor hiç bir şey yapamadan bekle dur...
mail attık,burada 3-5 kişiyiz diğer arkadaşlar nasıl organize olucaklar,herkesin bu olayın farkında olduğunu sanmıyorum.haklısınız ancak elimizden bir şey geliceğini düşünmüyorum
oda başkanı her toplantıda yerin dibine sokuyor kgdk eeee netice ? neymiş sınav komisyonu bağımsızmış falan filan hepsi boş.Toplu halde tepki verilirse belki ses getirir ancak şu sınav için bile herkesin dilekçe verip itiraz ettiğini sanmıyorum.İnsanlar artık koyun gibi,
Çok ümitsiz bi durum yok. Çünkü biz sesimizi komisyona kadar duyurmuş bir dönemiz. Matbu bir form hazırlanıp topluca mail veya posta yapılabilir...