2013/3 Muhasebe Denetimi Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vtosun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada sorumlu olsakta tebliğlerden inanın çalışılacak gibi değil tekerleme gibi bir şeyler,

merhabalar, ben denetim dersiden ne olursa olsun kaldım gözüyle bakıyorum büyük ihtimallede sonuç böyle olacak o nedenle şimdi önemli olan 2014/01 sınavında KGK'nın yayınladığı tebliğlerden solumlu olup olmadığımız, hem tesmere öneri bölümünden TESMER Öneri Formu , hemde 4982 sayılı bilgi edinme kanunu, TÜRMOB | Bilgi Edinme kapsamında bu yönetmeliklerin sınava dahil olup olmadığı ile ilgili bilgi istedim bence herkes bu konuda bilgi istesin en azından önümüzdeki süreçte ne yapacağımızı görelim link leri yukarıda paylaştım,

Bende gönderdim bakalım ne olacak

Bende ilettim. Mutlaka açıklama yapmalarını sağlamalıyız arkadaşlar.

Ayrıca unutmamak adına başvuru takip numaramı ahanda buraya not alıyorum (14811). :)

kgk tebliğlerini de müfredata sokmaya çalışıyorlar. kesinlikle tepki göstermemiz gerekiyor. ezberlenecek gibi değil çünkü. herkes tesmeri arayıp tepki göstersin lütfen.

Sn. rotten1982 'ye sonuna kadar katılıyorum. KGK'yı kesinlikle müfredata dahil ettirmemeliyiz. Cidden çalışılacak gibi değil. Dile getirilmeli kesinlikle...

özet çıkarmak istemiştim ilk 4 tebliğden olacak gibi değil hem bizi gerçekten ilgilendirmeyen aynı ifadelerin tekrarlandığı kelime sürüsü.bunu yapsalar bile bir geçiş dönemi olmalı oda bir döküman hazırlamalı o tebliğler o haliyle sadece zaman kaybına sebep olur.odaya mail bende attım ve demek istiyorum ki beni mi buldunuz yine ?bu yüzden iş bulamıyorum staj 3 sene oldu beni vurdu yani yetti artık..bu sitemleride yazdım :))

stajım bitti hala sanki staj yapıyor gibiyim. işten çıksan eleman olarak kimse iş vermiyor. müdür olalım desek hani belgen diyecekler aynı iş yerinde staja devammmmmm

stajım bitti hala sanki staj yapıyor gibiyim. işten çıksan eleman olarak kimse iş vermiyor. müdür olalım desek hani belgen diyecekler aynı iş yerinde staja devammmmmm
görüşmeye gidince staj devam ediyor gözüyle bakıyorlar 1 dersim kaldı diyorum yine de seni stajer görüyor maaş düşürmek için zor çok zor,uzun süre çalışıp evde durmak bu sınavı beklemek zor hiç bir şey yapamadan bekle dur...

KGK asla müfredata dahil olmamalı. Bunun için birşey yapabilirmiyiz?

mail attık,burada 3-5 kişiyiz diğer arkadaşlar nasıl organize olucaklar,herkesin bu olayın farkında olduğunu sanmıyorum.haklısınız ancak elimizden bir şey geliceğini düşünmüyorum
oda başkanı her toplantıda yerin dibine sokuyor kgdk eeee netice ? neymiş sınav komisyonu bağımsızmış falan filan hepsi boş.Toplu halde tepki verilirse belki ses getirir ancak şu sınav için bile herkesin dilekçe verip itiraz ettiğini sanmıyorum.İnsanlar artık koyun gibi,

görüşmeye gidince staj devam ediyor gözüyle bakıyorlar 1 dersim kaldı diyorum yine de seni stajer görüyor maaş düşürmek için zor çok zor,uzun süre çalışıp evde durmak bu sınavı beklemek zor hiç bir şey yapamadan bekle dur...

ben işi de bırakamıyorum. söylediklerin başıma geleceğini biliyorum.

ben bırakmak zorunda kaldım öyle böyle değil şartları iş yerinin :))) hayırlısı iyi dilekler gönderiyoruz evrene bakalım...

mail attık,burada 3-5 kişiyiz diğer arkadaşlar nasıl organize olucaklar,herkesin bu olayın farkında olduğunu sanmıyorum.haklısınız ancak elimizden bir şey geliceğini düşünmüyorum
oda başkanı her toplantıda yerin dibine sokuyor kgdk eeee netice ? neymiş sınav komisyonu bağımsızmış falan filan hepsi boş.Toplu halde tepki verilirse belki ses getirir ancak şu sınav için bile herkesin dilekçe verip itiraz ettiğini sanmıyorum.İnsanlar artık koyun gibi,

çok mu ümitsiz olmuş yazdıklarım :)) herkes susmuş :))

Çok ümitsiz bi durum yok. Çünkü biz sesimizi komisyona kadar duyurmuş bir dönemiz. Matbu bir form hazırlanıp topluca mail veya posta yapılabilir...