Arkadaşlar sessiz kalırsak durum pek de iyiye gitmeyecek. Bence herkes bulunduğu odaya durumdan bahsetmeli oda kanalıyla tepki koymalıyız. Biz bağımsız denetçi olmayacağız ki... Almak istediğimiz unvan S.M.M.M. Bağımsız denetçi olmak isteyene kgk mı sorcan, bddk mı sorcan ne istersen sor ver adama unvanını. Böyle rezillik olmaz ya... Sen tut kimsenin ummadığı yerden bırakmak için 70 puanlık soru sor bitir milletin işini... Haziran döneminde zaten herkes biliyor kağıtların nasıl okunduğunu. Adam 30 punlık sorusu tam aldığı not 18... İnsanda biraz vicdan olmalı. Son hakkı olanlara ALLAH yardım etsin, sabır versin... Ama merak etmesinler bizlerde bu gidişle son hakka doğru gidiyoruz... İki dönemdir milleti katlediyorlar. Herkes İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşamıyor. Ben İstanbul dışında yaşıyorum. Sınava il dışından gelip otelde kalıyorum. Yol param, yemeğim, otelim derken bana 400-500 tl'ye patlıyor her sınav (sınav harcı hariç)... Şaka değil bu... Çocuğuna vakit ayırmayıp sınava çalışanlar var aramızda... Yazık...