Evet, en azından söyledikleri bu.
Teşekkürler. Artık yarın yüzümüz güler inşallah bu kadar bekledik.
Evet, en azından söyledikleri bu.
Az önce yine aradım ve bugün ulaşırsa elimize 5 gibi açıklarız yoksa yarın kesin açıklanacak dediler
Az önce yine aradım ve bugün ulaşırsa elimize 5 gibi açıklarız yoksa yarın kesin açıklanacak dediler
türmob binasına ulaşınca da bizi içeriye alıp şöyle söyleyecekler; "biz çok oturduk birazda siz oturun dinlenin. Çaylar bizden, el ense keyif çatması sizden. E gelmişken şu sınav kağıtlarını okuyun da itiraz sonuçlarını yayınlayalımyürüyüşler adalet oluyorsa bizlerde 81 ilden ankara türmob binasına yürüsek mi ne dersiniz![]()
Ask olsun turmob adaletsiz yapmış çok mupeki bu adalet mi? Yazık değil mi ya bu kadar insan bekliyor, zaman harcıyor, strese giriyor...
yani zaten kağıdı okumuyor nedir bu kadar uzun süren herkes mi itiraz etti sınavı kazanan da mı itiraz etti. korkunç bir durum ya.
türmob binasına ulaşınca da bizi içeriye alıp şöyle söyleyecekler; "biz çok oturduk birazda siz oturun dinlenin. Çaylar bizden, el ense keyif çatması sizden. E gelmişken şu sınav kağıtlarını okuyun da itiraz sonuçlarını yayınlayalım"
Birşey beklemek hata bence![]()
Nihayet ellerine ulaşmış sonuçlar. (ben çok önceden ulaştığını düşünüyorum kasıtlı yapılan bir uygulama gibi geliyor)