Arkadaşlar selamlar,
Murat yayinlarindan SMMM yeterlilik Finansal Muhasebe 471 ve 472 sayfalari eksik. 470 nolu sayfa Aralikli Envanter yöntemi ile 473 nolu sayfa konsiye mallarlar ile ilgili örnekle başliyor.
Bu sayflari bulmamda (471 ve 472 ) yardimci olur musunuz?
25, 35 olan notunuzun 50, 60 olmasını mı bekliyordunuz anlayamıyorum. itiraz ederken vereceğiniz yanılma payı max +/-10 puan olmalıydı. çevrenizde benzer bir durumda 20-30 arası notunu 50 üstüne çıkarabilen varsa ortada büyük bir kusur var demektir tesmer tarafında.
25, 35 olan notunuzun 50, 60 olmasını mı bekliyordunuz anlayamıyorum. itiraz ederken vereceğiniz yanılma payı max +/-10 puan olmalıydı. çevrenizde benzer bir durumda 20-30 arası notunu 50 üstüne çıkarabilen varsa ortada büyük bir kusur var demektir tesmer tarafında.
Meslek hukuku 38 den 50 oldu. Finansal muh. 26, hukuk 37 ayni kaldi
bence maliyet muhasebesi sınavı başlı başına soru işareti doluydu sınav komisyonu 2 adet cevap yayınladı bence tesmerin büyük kusuru burada başlıyor 1 sorunun değeri 50 olduğuna göre büyük değişikler olabilir
Hukuk 44 finansal 40 değişiklik olmamış.
belge.tesmer dönemi doğru seçiyorsunuz dur heralde heyecandan şaşırmayınben yanlış bir yerden mi bakıyorum. neden bizimki açıklanmadı arkadaş, 8 puan için 8 takla attık.