ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:aykut111 ' Alıntı:Bencede doğru adres..Teli wARMI ACABA ???ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:kemal unakıtanın tbmm deki e-mail adresine de mail atıyorum arkadaşlar. yetti artık.
tel koymamışlar [email protected] lütfen arkadaşlar hep birlikte atalım konu bölümüne de smmm sınav sonuçları neden gecikti yazalım. Lütfen yalvarıyorum bir şeyler yapalım.birlikte olsun ama
ZELIHA_BODRUM ' Alıntı:arkadaslar ben muğla odasını aradım 2 hafta sonra acıklancak diyolar..izmir odasını aradım öğleden sonra acıklancak diyolar.
ozankeskin ' Alıntı:Bence geç açıklayarak ders çalışma süresini kısaltarak eleme yapmaya çalışıyolar.düşünsenize 4 dersin kalmış hangi birine çalışıcan.
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:vallaha da attım maili gitti doğruları yazdım çektiğimiz çileyi yazdım yasanın 60 günde açıklanır demesine rağmen bu gün 68 gün olduğunu ve hala 10 bekleyin dendiğini yazdım gelecek sınava 1 ay 20 gün kalacağını yazdım yazık değilmi günah değilmi cevap vermeyeceğiniz biliyorum ama bir ümit dedim dedimde dedim işte.
walla iyi taktik, sürekli denemekte fayda var.doguhanertem ' Alıntı:Arkadaşlar
kasım 2006 başlığında şöyle bi link verilmiş...
http://www.tesmer.org.tr/sonuc/sonucform.php?turx=smm&xdonem=53
dikkat ederseniz dönem 53 yazıyor bu linki adres çubuğuna kopyaladım sonra dedim ki mart 2007 buna göre 54 olur temmuz 2007 55 olur veee kasım 2007 de 56 olur.. sonunu 56 yaptııımmm veee...
girdiğiniz tc kimlik nosuna göre bir sonuç bulunamadı yazdı... daha siteye yüklenmemiş bu kesin.... belki dedim yüklediler ama henüz kullanıma açmadılar.. o yüzden böyle bir link denemesi yaptım ama olmadı...
bekliyoruz...........
alameti farika ' Alıntı:arkadaşlar merhaba,
size günler önce bu hengamenin için de SM'lerle alakalı yasa taslağı hakkında bişeyler yazmıştım, hani 29.000 SM'nin müşavir olması için yapılan çalışmaları, nedense bu haberi duyduktan sonra güzel geçen sınavımın sonucundan iyice şüphe eder oldum, üstüne bi de bu bir türlü açıklanmayan sonuçlar olunca aklıma komplo teorileri gelmiyor değil.
halihazırda +29.000 mali müşavir daha varken bizim yolumuzu artık giderek zorlaştıracaklar anlaşılan, bu bekleme sebebi sakın meclise sunulan bu taslakla alakalı olmasın diye bir kurt düşmedi değil içime, umalım da ogün'ün dediği olsun bugün öğrenelim sonuçları
bu arada hiçkimse bu konuyla ilgili ses çıkarmadı ben şükrü hocaya(kızılot) mail attım bakalım o ele alacak mı 29.000'lik mesele'mi'