24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ne yazdınız siz bizde ona yakın bişeyler yazalım

bu kadar insan içinden elbet bir allahın kuluna tel gelirdi dimi hepimiz kalmadık yaaa sonuçta delircem haftayamı bugünmüü??

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
aykut111 ' Alıntı:
kemal unakıtanın tbmm deki e-mail adresine de mail atıyorum arkadaşlar. yetti artık.
Bencede doğru adres..Teli wARMI ACABA ???

tel koymamışlar [email protected] lütfen arkadaşlar hep birlikte atalım konu bölümüne de smmm sınav sonuçları neden gecikti yazalım. Lütfen yalvarıyorum bir şeyler yapalım.birlikte olsun ama

Ben şimdi atıyorum maili. Ama mail atsak ne fayda ne zaman görecekler maili Allah bilir.

unakıtanların istanbuldaki evlerine komşuyum ben ahsen hanımın kapısına dayanıp sorayım :)

ZELIHA_BODRUM ' Alıntı:
arkadaslar ben muğla odasını aradım 2 hafta sonra acıklancak diyolar..izmir odasını aradım öğleden sonra acıklancak diyolar.

Öğleden sonra netemi verceklermiş yani yoksa tel mi arayacaklar

Bence geç açıklayarak ders çalışma süresini kısaltarak eleme yapmaya çalışıyolar.düşünsenize 4 dersin kalmış hangi birine çalışıcan.

ozankeskin ' Alıntı:
Bence geç açıklayarak ders çalışma süresini kısaltarak eleme yapmaya çalışıyolar.düşünsenize 4 dersin kalmış hangi birine çalışıcan.

Çok haklısın. Sabahlayacağım ben başka çare yok. İzinde alamıyorum işyerinden ya şu Ba Bs leri haziran yapsalar ölecekler sanki.

vallaha da attım maili gitti doğruları yazdım çektiğimiz çileyi yazdım yasanın 60 günde açıklanır demesine rağmen bu gün 68 gün olduğunu ve hala 10 bekleyin dendiğini yazdım gelecek sınava 1 ay 20 gün kalacağını yazdım yazık değilmi günah değilmi cevap vermeyeceğiniz biliyorum ama bir ümit dedim dedimde dedim işte.

mart sınavıda iş olarak en yoğun aylardan.geçiciler babs gelir kurumlar

Arkadaşlar

kasım 2006 başlığında şöyle bi link verilmiş...

http://www.tesmer.org.tr/sonuc/sonucform.php?turx=smm&xdonem=53

dikkat ederseniz dönem 53 yazıyor bu linki adres çubuğuna kopyaladım sonra dedim ki mart 2007 buna göre 54 olur temmuz 2007 55 olur veee kasım 2007 de 56 olur.. sonunu 56 yaptııımmm veee...

girdiğiniz tc kimlik nosuna göre bir sonuç bulunamadı yazdı... daha siteye yüklenmemiş bu kesin.... belki dedim yüklediler ama henüz kullanıma açmadılar.. o yüzden böyle bir link denemesi yaptım ama olmadı...

bekliyoruz...........

arkadaşlar merhaba,
size günler önce bu hengamenin için de SM'lerle alakalı yasa taslağı hakkında bişeyler yazmıştım, hani 29.000 SM'nin müşavir olması için yapılan çalışmaları, nedense bu haberi duyduktan sonra güzel geçen sınavımın sonucundan iyice şüphe eder oldum, üstüne bi de bu bir türlü açıklanmayan sonuçlar olunca aklıma komplo teorileri gelmiyor değil.

halihazırda +29.000 mali müşavir daha varken bizim yolumuzu artık giderek zorlaştıracaklar anlaşılan, bu bekleme sebebi sakın meclise sunulan bu taslakla alakalı olmasın diye bir kurt düşmedi değil içime, umalım da ogün'ün dediği olsun bugün öğrenelim sonuçları

bu arada hiçkimse bu konuyla ilgili ses çıkarmadı ben şükrü hocaya(kızılot) mail attım bakalım o ele alacak mı 29.000'lik mesele'mi'

vallaha da attım maili gitti doğruları yazdım çektiğimiz çileyi yazdım yasanın 60 günde açıklanır demesine rağmen bu gün 68 gün olduğunu ve hala 10 bekleyin dendiğini yazdım gelecek sınava 1 ay 20 gün kalacağını yazdım yazık değilmi günah değilmi cevap vermeyeceğiniz biliyorum ama bir ümit dedim dedimde dedim işte.

Bende yolladım. Hemen hemen aynı şeyleri yazdım. 68. gün olduğunu belirttim ikinci sınavın tarihini yazdım. Sayın bakanım diye cümleye başladım, noktalama işaretlerine dikkat ettim:) Umarım dikkate alırlar.

doguhanertem ' Alıntı:
Arkadaşlar

kasım 2006 başlığında şöyle bi link verilmiş...

http://www.tesmer.org.tr/sonuc/sonucform.php?turx=smm&xdonem=53

dikkat ederseniz dönem 53 yazıyor bu linki adres çubuğuna kopyaladım sonra dedim ki mart 2007 buna göre 54 olur temmuz 2007 55 olur veee kasım 2007 de 56 olur.. sonunu 56 yaptııımmm veee...

girdiğiniz tc kimlik nosuna göre bir sonuç bulunamadı yazdı... daha siteye yüklenmemiş bu kesin.... belki dedim yüklediler ama henüz kullanıma açmadılar.. o yüzden böyle bir link denemesi yaptım ama olmadı...

bekliyoruz...........
walla iyi taktik, sürekli denemekte fayda var.

Umudumuz Unakıtan...Bende gönderdim...
Nede olsa meslekten belki işe yarar... :)

kemal unakıtan meclis tel 0312.425 00 80

alameti farika ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba,
size günler önce bu hengamenin için de SM'lerle alakalı yasa taslağı hakkında bişeyler yazmıştım, hani 29.000 SM'nin müşavir olması için yapılan çalışmaları, nedense bu haberi duyduktan sonra güzel geçen sınavımın sonucundan iyice şüphe eder oldum, üstüne bi de bu bir türlü açıklanmayan sonuçlar olunca aklıma komplo teorileri gelmiyor değil.

halihazırda +29.000 mali müşavir daha varken bizim yolumuzu artık giderek zorlaştıracaklar anlaşılan, bu bekleme sebebi sakın meclise sunulan bu taslakla alakalı olmasın diye bir kurt düşmedi değil içime, umalım da ogün'ün dediği olsun bugün öğrenelim sonuçları

bu arada hiçkimse bu konuyla ilgili ses çıkarmadı ben şükrü hocaya(kızılot) mail attım bakalım o ele alacak mı 29.000'lik mesele'mi'

hurriyet- yalçın doğanın bugünkü köşe yazısını okuyun( smmm ile ilgili bir bölüm var )

ben 3 günden beri deniyorum. zaten arkadaşlar oraya 1000 diye de yazsan aynı şey çıkıyor. yalnız bir önceki sınav açıklanmadan önce online sınav sonuç bölümünde açılmayan kısımlar vardı...

unakıtan sekreteriyle görüşüyorum aktardı heyoooooo

Tabakhanede postun uzerindeki tuyu dokmek icin ZIRNIK kullanılır, kopek Kakasi ZIRNIK ihtiva eder, eskiden bizde ZIRNIK yerine kopek kakasi kullanilirdi, Fas ta hala kullanilir,

dilimizdeki "TABAKHANEYE ... YETISTIRMEK" de bunu ifade eder,

sınavlar biraz daha açıklmazsa insanlar sonraki sınava bu şekilde hazırlanacak

unakıtan o maili okuyana kadar diğer sınava girip çıkmış oluruz.