24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Herkese selamlar,

Arkadaşlar bu forumu sizler için hazırladık. Sesinizi özgürce duyurun istiyoruz. Mesleğe yakışır ciddiyette iletişim kurmanızı ve mesajlarınızda birbirinize saygı ve sevgiyi korumanızı rica ederiz.

konu kim olursa olsun birini eleştirmekten bukadar çekinmeyelim.Tabiki saygı çerçevesinde.ama dün biri çıktı gayet dürüstçe ben torpilliyim ve öğrendim dedi.adamı yerden yere vurduk.Ama belkide doğruydu.Ama açık davrandı.Nerden nasıl öğrendiğini yazdı. ya da dün aynı yargıyı admin yerine bir üye yapmış olsaydı nasıl tepkiler alırdı bugün düşünün.

Arkadaşlar daha öncede söyledim sıkmayın canınızı pazartesinden önce acıklanmaz
neden güvenmiyorsunuz. pazartesinden önce açıklanma ihtimali yok
bunu anlayalım sebebi inanın kızdığımız tesmer bizleri düşündüğü için .

şimdi bir üstat söyledi. sağlam kaynak

iyi dinleyin

1-pazartesi açılanacak
2- uzamasının nedeni bizim bildiğimiz gibi değil insanlar az çalışma zamanı bırakalım kalsınlar diye düşünmüyorlar
geç açıklanma sebebi tek dersi olan ve son hakkı olan arkadaşlar kalmışlar ise soru kağırlarında belki yanlış okunmuştur diye tekrar okunuyormuş.

sebeb bundan ibaret

saygılar

Sen gel iyilik yap, teşekkür yerine eleştiri al...
Gerçi iyilik karşılıksız yapılır....
Sağol ogün kardeşim...

Lütfen Sn Ogün Güneş hakkında artık yazmayın. Bundan sonra uyarmadan silicam.

o kadar gerildik ki bişeyler biliyorum diyip açıklayan insandan herşeyi öğrenmek istiyoruz.nerdeyse t.c numaramı vereyim notlarımı söyle diyeceğiz.ama bu durum gayet normal çünkü herkez üst düzey bi emek harcıyor buralara gelmek için.

serkanaltınok ' Alıntı:

iyi dinleyin

1-pazartesi açılanacak
2- uzamasının nedeni bizim bildiğimiz gibi değil insanlar az çalışma zamanı bırakalım kalsınlar diye düşünmüyorlar
geç açıklanma sebebi tek dersi olan ve son hakkı olan arkadaşlar kalmışlar ise soru kağırlarında belki yanlış okunmuştur diye tekrar okunuyormuş.

sebeb bundan ibaret

saygılar

Bu titizliği göstereceklerse eğer varsın P.tesi açıklansın..

serkanaltınok ' Alıntı:

iyi dinleyin

1-pazartesi açılanacak

sebeb bundan ibaret

saygılar
Demek ki çok kalan var ki uzun sürüyor tekrar okuması.

Arkadaşlar üç gündür sizin yazdıklarınızı bakıyorum. Sanırım stresten kırıcı davranan arkadaşarlar.

Biraz evvel İzmir odasıdan Başkan Yardımcısı İlhan Beyle görüştüm. Muhtemelen Pazartesi günü açıklanacak dedi.

Öncelikle belirteyim arkadaşlar ben serbest muhasebeciyim. Meslek mensubu olduğum için rahatlıkla görüşebildim.

Ben S.M.den S.M.M.M. ye geçiş sınavlarını giriyorum ve tek dersim kaldı

serkanaltınok ' Alıntı:

iyi dinleyin

1-pazartesi açılanacak

sebeb bundan ibaret

saygılar
inşallah... tek dersim son hakkım..
galiba pazartesiyi zor getirecem

Arkadaşlar şimdi ankara odasından geliyorum müdürle görüştüm. sonuçların çoğu belli ama henüz tesmere ulaşmayan sonuçlarda var, sonuçları bir bütün olarak açıklamak zorunda olduğumuz için açıklanamıyor dedi. bilginize, şafak yakın gibi....

arkadaşlar ben artık hiçbirşey yazmama kararı aldım.özgür paylaşım yazdıklarımızın silinmesi mi?az önce buraya gayet emeği geçen erin hanıma da hiçte saygılı olmayan eleştriler yapıldı ama kimse onları silmedi?nasıl bir standart bu?amacımız kimseyi kırmak ya da saygısızlık yapmak değil.sonuçta hepimizi ilgilendiren bir durum biri bişey diyosa tabiki sorucaz.herkese başarılar...umarum gönlünüzce olur...saygılar
not:umarım yazdıklarım silinmez...

Sn Güneş belli ki online değil. Arkasından konuşmak kimseye yakışmaz. Yarın bu sınav hengamesi bitince yine bizler ve sizler burada olucaz. Birbirimizin dertlerini paylaşıp hafifletmeye çalışıcaz.
Sizler ne biliyorsanız bizim de bildiğimiz odur. Tehdidkar sözler hoş kaçmıyor. Lütfen mesleğimize ve meslektaşlarımıza saygılı olalım.

sakin olmak en güzeli inanın çalışanlarda bizim kadar açıklanmasını istiyorlardır. kimse şikayet durmak ve kendine laf söyletmek istemez.
belkide bu bizim için daha hayırlısı diye düşünmek lazım

belki kızacaksınız ama bu sayfanın kilitlenme zamanı gerdi.çünkü sınav sonuç stresinden herkez birbirine karşı kırıcı olmaya başladı.

BULENT43 ' Alıntı:
Arkadaşlar üç gündür sizin yazdıklarınızı bakıyorum. Sanırım stresten kırıcı davranan arkadaşarlar.

Biraz evvel İzmir odasıdan Başkan Yardımcısı İlhan Beyle görüştüm. Muhtemelen Pazartesi günü açıklanacak dedi.

Öncelikle belirteyim arkadaşlar ben serbest muhasebeciyim. Meslek mensubu olduğum için rahatlıkla görüşebildim.

Ben S.M.den S.M.M.M. ye geçiş sınavlarını giriyorum ve tek dersim kaldı

Bence kilitlemek kolay .Ancak bize yakışan şekilde yazışmak daha uygun gibi geliyor.