24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Birbirimize kırıcı olmamız hiç hoş değil. sonuçta herkes birşeyler öğrenmek ve iyi haberler vermek için uğraşıyor. imkanı olan bir şekilde tanıdğı olan haber almaya ve bilgi vermeye çalışıyor. sonuçta hepimiz aynı derdi yaşıyoruz ve kimsenin kimseye boşuna ümit vermek istemediğini bilmeliyiz. Bir şekilde tanıdığı birinden bilgi alan arkadaşların aldığı bilgi doğru çıkmayabilir, bu onların suçu değil. sadece iyilik yapmaya çalışıyor herkes. lütfen kırıcı olmayalım bu yüzden. böyle giderse artık haber alanlar da aldığı haberi yazmaya çekinecek.

sayın yöneticiler
arkadaşlarımız biraz gergin
sizde smmm siniz sanırım bu günleri yaşamışsınızdır
eleştirilerin seviyesiz olduğunu düşünmüyorum

yazıları silmenizi uygun görmüyorum
sukuneti sağlıyacak kadar seviyeli insanlarız
uyarı yapmanız güzel ama arkadaşlarımızı da anlayın biraz

bence sorun tüm forumun buraya kilitlenmesi

bizim açtığımız benzer başlıklar kapatılıp hepsi burada birleştirildi

bu da yığılmalara ve tartışmalara neden oldu diye düşünüyorum

yorumlarınızı bekliyorum

Sizlere hak veriyorum dikkat ederseniz silmek , kilitlemek kolay dedim. önemli olan seviyeli şekilde sürdürmektir.

nguroy ' Alıntı:
Bence kilitlemek kolay .Ancak bize yakışan şekilde yazışmak daha uygun gibi geliyor.
Değerli arkadaşlarımız arasında bu tür tartışmalar yaşanması Tesmer tarafından sonuçların geç açıklanamamasından kaynaklanıyor. Tabiki insanlar umutla sonuçları bekliyor (Ben dahil)
Ancak Bir kurumun hiç bir şekilde denetlenmemesi kurumu keyfiyete sevk ediyor örnekde de görüldüğü gibi.
Diğer tarafdan bence de bu sayfanın kilitlenmemesi gerekir. Psikolojik gerginlik nedeniyle bu tür tartışmaların yaşanmasına (aşırıya kaçmamak şartıyla) anlayış gösterminizi bekliyorum.
Sonuçların en kısa zamanda açıklanacağı beklentisiyle!!!

Selamlar

Arkadaşlar, ben siteyi 2005 mayısından beri az-çok takip ederim. Şu anda inanın normalin ötesinde bir hoşgörü var. Hepimiz çok stresliyiz, doğru ama bunu yanlış şekilde aksettirmeylim.

Bir de forumu msn alanına çevirdik. Hem iki de bir şu güvenlik halil'e takılmayın :)

Daha önce ki davetimi ve teklifimi yineliyorum. Hem belki x sebebten, istenmeyen bir durumdan dolayı bu konuyu kilitlenme gereği de duyabilirler. Her şekilde irtibatlı olmak için msn birliği oluşturalım. Sakıncası olmayanlar benim gibi, ogün hocam gibi, bir kaç arkadaş gibi msn'lerini paylaşalım.

Arkadaşlar hepimiz sınav sonuçlarını bekliyoruz. kanaatimce gergin bir bekleyişimiz var ama lütfen kırıcı olmayalım.

Yine tekrar ediyorum. Sınav sonuçları muhtemelen pazartesi günü açıklanacak.

Herşey gönlünüzce olsun.

heerdeem ' Alıntı:
Selamlar

Arkadaşlar, ben siteyi 2005 mayısından beri az-çok takip ederim. Şu anda inanın normalin ötesinde bir hoşgörü var. Hepimiz çok stresliyiz, doğru ama bunu yanlış şekilde aksettirmeylim.

Bir de forumu msn alanına çevirdik. Hem iki de bir şu güvenlik halil'e takılmayın :)

Daha önce ki davetimi ve teklifimi yineliyorum. Hem belki x sebebten, istenmeyen bir durumdan dolayı bu konuyu kilitlenme gereği de duyabilirler. Her şekilde irtibatlı olmak için msn birliği oluşturalım. Sakıncası olmayanlar benim gibi, ogün hocam gibi, bir kaç arkadaş gibi msn'lerini paylaşalım.

profilimdeki mail adresi aynı zamanda msn adresimdir.. isteyen meslektaşlarım ekleyebilir

Arkadaşlar forumu kilitlemek gibi bir niyetimiz elbette yok. Bu forum inanın bizim konumuzda en kaliteli forumlardan birisi (kişisel kanım).
Ancak bazen öyle durumlar oluyor ki Forum Kurallarına uymak zorunluğu hepimizi istemediğimiz şeyler yapmaya zorluyor.:
Düzeyli şekilde devam. :-\ :-\ :-\

Bu gecikme bence maliyet sınavından kaynaklandı...

O halde Yönetmeliğe Sınav sonuçları "Maliyet sınavı ve benzeri mazeretler nedeniyle" 60 gün aşılarak yayınlanabilir diye bir madde ekleselerdi. Bizde bu kadar gerginleşmezdik.
8) ;)

noldu ses seda kesildi ;)

arkadaşlar bence sakin bir hastasonu geçirelim. Gerçi ben bu gidişata göre pazartesiden de umutlu değilim ama umarım yanılırım

ben bişeye karar verdim sigarayı bırakıyorum.bu kadar stresli bir zamanda bırakabilirsem daha içmem

Umutlar tükenti. Millet işine döndü. Geçicilere yoğunlaşalım arkadaşlar. Son dönem önemli

ilk sınavda 6 ders verdim. tek dersim meslek hukuku kaldı
inşallah geçerim
yine kalırsam rezil olurum.

gülümse1907 odaya gidecektiniz bişeyler sorabildiniz mi