28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Değerli stajyerler; Odanın kapısından girdiğim ilk günden beri yıllardır her kademede kavga dövüş zaman geçirdim. Odaların ve birliklerin bütçelerine bakın stajyerlerin paraları ile yaşıyorlar. Maaş alıyorlar, yiyip içiyorlar. Ben buna bir bedel demiyorum, hırsızlık, sömürü, soygun diyorum.

Pek çok mesleki yapılanma oldu bu düzene karşı. Ancak örümcek ağı gibi meslek örgütlerini ve meslektaşların beyinlerini sarmışlar. Yirmibeşyıldır kendilerine tezgah kurmuşlar ve bu tezgaha el sürdürmüyorlar.

Konuyu şuraya bağılıycam; stajyerlerin parasıyla aç gözlerini ve aç karınlarını doyurdukları halde sanki stajyerlere köpek gibi davranıyorlar. Odaya gidersin trip, bir fikir sunarsın sen ne anlarsın derler, derdin vardır kılını kıpırdatmazlar, tesmeri ararsın telefonu açmaz, açsa tersler, terslemese yuvarlak cevaplarla geçiştirir...

Biz bunların karşısında eğik, ezik kalmayalım. Ortalığı birbirine katalım. İnanın kavga ettiğim her mevkide oraya ikinci gittiğimde saygıda ve hizmette kusur etmiyorlar. Biliyorlar ki ben bir sorunum, onların tekerine çomak sokuyorum, aman bize bulaşmasın diyorlar...

Ne yani hakkınız yok mu? Arayın odanızı, sekretere aynen şunu söyleyin; Kızım bana başkanı bağla, acelem çabuk...

Yakinda maddeye eklerler. Oda baskanini yada sekreteri aramak kinama staj yakma. Iki yıl yada daha fazla bekleme.

muhamuha haklısın.söylediğinin her kelimesine katılıyorum.fakat şu an ipler gerçekten onların elinde.nail sanlının yazısını okursanız eğer dershaneler öğrencileri haziranda kışkırttı sanıyorlar.ayrıca da muhasebe bir süreç deyip butun deslerden soruların aynı maliyet sorularındaki gibi gelmeye devam edeceğini söylemektedir.resmen halı altından sopa gösteriyorlar..

siz yeni yönetmeliğin iyi olduğunu mu zannediyorsunuz? evet bekleme süresi 6 aya indi ama sınav süresi 3 yıla çıktı. işin yoksa 3 yıl staj ardından minimum 2 sene boyunca sınavlara git gel. belki de 3 sene...

ne anladık bu işten? orada bile sömürü var iyilik yapma görüntüsünde kurnazlık var.

Son düzenleme:
yeni gelen kanunda en kötü taraf spk sınavının eklenmesi değil daha da kötüsü sınavların giderek zorlaştırılarak sömürü sisteminin giderek güçlenmesidir.

Bu saatte kadar aramadılarsa ya bizde bi sorun var ya aramayacaklar bu sınav döneminde ya da bugün açıklamayacaklar.

teosta smmm sınav sonucu görüntüle'ye basınca önceden başvurdu yazıyordu bugün hiç birşey yazmıyor

eşime çok önemli bir durum olmadıkça beni arama dedim. her telefon çaldığında kalbim deli gibi çarpıyor. Düştüğümüz hale bakın

çağlars yeniden ismmoyu arama veya arkadaşınıza rica ederek arama yaptırma gibi imkanınız var mı.şu anda tesmere girilemiyor.belki notlar giriliyordur su anda.

Arkadaşlar hepimiz heyecanlıyız ve stress hat safha da, Odaları aramak bir çare değil, Onlar da bizim gibi şaşırmış durumdalar herkes arayıp bilgi istiyor hatta arayıp garip garip şeyler söylüyenler de var, Ben de bekliyorum aynı şekilde heyecan stress 2 ders ama yapacağım bir şey yok. Kaldı ki kayıtlı olduğum odanın tesmer bürosuyla aram çok iyi ve onlarında durumunu söylüyorum sizlere

Sisteme girdim abartmıyorum 1 dakika içinde 20 defa F5 - F5 abanıp duruyorum. Kolum uyuştu, sanırım kalp krizi geçiriyorum.

Arkadaşlar belki bugun açıklanır. Benim asıl dikkatini çekmek istediğim arti yirmi gün olayı. en ufak problemde yirmi gun daha var demezler insallah. Sonra kaldi sinava kirk gun. Ne zaman calisacaksin ne zaman başvuru yapacaksin.

Son düzenleme:
arkadaşlar dayanamadım aradım ankara tesmeri bayan cıktı yeterlilik sınav sonuçları dedim bugün açıklanacak dedi bende dedim geldi mi size dedim güldü bekleyin dedi:):)

+ 20 gün olayına takılmayın, yeni çıkan yönetmelikte
MADDE 11 – Aynı Yönetmeliğe aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.
“Geçici Madde 1 – Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihe kadar sınava girenlerin intibakı bir yıl içinde tamamlanır.” diyor. Bizim için geçerli olmaması gerekir.