fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

gencay07 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
o bir çok şey dedi zaten denetimzede :)

adımdan belli olmuyorumu? taktılar bana:) ahhhh ahhh...
sizin vergimi yoksa :)

maliyet ama ben kendim ettim kendim buldum girmedim bu 2.girişim ama hakkım sondan bir önceki bakalım neler olcak dilerim hepimiz geçeriz denetim bu sefer kolaydı diyorlar ama neler olacağı hiç belli olmuyor

sınava ilk kez giren biri "çantada keklik" der
4. 5.kez giren kişi "70 80 bekliyorum ama daha öncede bunu beklerken yirmi aldım" der böyle bir çelişki sınav sistemi

ilk girdiğim denetim sınavından 90 bekliyordum sonra 35 alınca itiraz ettim ama ne fayda :)

ammmaaaan boşver ya önemli olan katılmak değilmi:)
bende temmuzdaki denetimden 85 felan bekliyordum 50 kıt kanaat geçirmişler ama geçtiğim için üçün beşin lafını etmedim :)

ahhh ahhh benim geçmem gereken sınavdan geçemedim kaldım kalması gerekn insanlar geçti anlamadım. neyse burada daha fazla açıklama yapamıyorum. alev34 gibi itiraf etmicem neysseeee....

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
yani emin olamıyorum kiii bak bana göre benim hakkım 7/6 kaldığım ders maliyet olmalı başka gelmemesi gerek finansal muhasebe bile çoğu yevmiye kaydım doğru belli biyere kadar gelmişim kötünün iyisi olarak geçmeliyim yada belki sınırda kalırım başka dersten kalmam büyük saçmalık olur ama bıraksınlar maliyetten çok çok şaşırmam bırakabilirler yada
sana bi tüyo verimmi? hocaların hele maliyet hocasının dayanamadığı tek şey göz yaşları... yani göz yaşlarından yazıları akmış bir sınav kağıdı ben denedim 80 i gördüm sende dene pişman olmassın :)

yaaa ben ağlayamam kiii :D çok duygulu biri değilim koaly kolay ağlamam da tükürsem anlaşılırmı töbe töbeee :D :D ne diyim ne günlere kaldık doğrudur artık adamın insafına gelmiştir

gencay07 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
yani emin olamıyorum kiii bak bana göre benim hakkım 7/6 kaldığım ders maliyet olmalı başka gelmemesi gerek finansal muhasebe bile çoğu yevmiye kaydım doğru belli biyere kadar gelmişim kötünün iyisi olarak geçmeliyim yada belki sınırda kalırım başka dersten kalmam büyük saçmalık olur ama bıraksınlar maliyetten çok çok şaşırmam bırakabilirler yada
sana bi tüyo verimmi? hocaların hele maliyet hocasının dayanamadığı tek şey göz yaşları... yani göz yaşlarından yazıları akmış bir sınav kağıdı ben denedim 80 i gördüm sende dene pişman olmassın :)

yusuf sürmende işe yarar mı acaba. eğer işe yarayacaksa kağıda ne akıt derse akıtırım valla :)))

nasıl yani :o ;D

sürmen konusuna gelince adamı gözünüzde büyütmeyin bende mağdurum hak veriyorum arkadaşlara özellikle son hakkı olanlara çok zor soruyo evet ama adamın bakın tarzı var biz ağır konuşmaktan başka bişiy yapmıyoruz adamın sistemini öğrenmeye çalışmıyoruz
öncelikle temiz bir kağıt istiyo adam güzel yazı istiyo belli başlı hesapları doğru kullanılmasını istiyo biraz tarzını anlamaya çalışsak herkes yapar tek tek madde madde değerlendirmiyo bu adam kağıtları genelde değerlendiriyo geçenin üç kulağı beş eli yok bir şekilde vericez bakalım belki benide bıraktı bırakırsa bıraksın o benden kaçamıycak gelir mart gene girerim gerekirse napalım yaniiii

denetimzede ' Alıntı:
gencay07 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

yusuf sürmende işe yarar mı acaba. eğer işe yarayacaksa kağıda ne akıt derse akıtırım valla :)))

nasıl yani :o ;D
gözyaşı, kan , ne gerekirse ;D ;D

alev34 ' Alıntı:
sürmen konusuna gelince adamı gözünüzde büyütmeyin bende mağdurum hak veriyorum arkadaşlara özellikle son hakkı olanlara çok zor soruyo evet ama adamın bakın tarzı var biz ağır konuşmaktan başka bişiy yapmıyoruz adamın sistemini öğrenmeye çalışmıyoruz
öncelikle temiz bir kağıt istiyo adam güzel yazı istiyo belli başlı hesapları doğru kullanılmasını istiyo biraz tarzını anlamaya çalışsak herkes yapar tek tek madde madde değerlendirmiyo bu adam kağıtları genelde değerlendiriyo geçenin üç kulağı beş eli yok bir şekilde vericez bakalım belki benide bıraktı bırakırsa bıraksın o benden kaçamıycak gelir mart gene girerim gerekirse napalım yaniiii

biraz erken konuşuyorsun gibime geldi... allah korusun kalırsan sitedeki herkez gibi konuşmaya başlayacaksın :) çünkü neden kaldığını bişmediğin için aslında bir sonraki sınavda kendini tekrar ediyorsun. bi nevi temcit pilavı bu sınav aynı şeyleri çalışıp ısıtıp ısıtıp adamın önüne koyuyoruz. tarih nasıl tekkerürden ibaret aslında bizde :) yalışmııı?

temiz kağıt verin adama ağlamayın zırlamayın :D güzel yazın cetvel kullanın simetrik biraz amcam

senin daha çok fırın ekmek yemen lazım bence alev, bu dediklerinin hepsini yaptım 37 aldım, sorun da o zaten belli başlı hesaplar neler bilmiyoruz...

alev34 ' Alıntı:
valla bence büyütülecek bir adam tamam adamın bir tarzı var bu tarza uymamızı istiyor evet ama bu sınavda uyguladık bu sefer gelir tablosu bilançoyu yetiştiremedim :) bir tesise katılma payı sordu yarım saat düşündüm. zaman kısa sınav kağıdı dandik birde böyle soru sordumu dumura uğruyoruz ve yetişmiyor sınav.

sm³ ' Alıntı:
senin daha çok fırın ekmek yemen lazım bence alev, bu dediklerinin hepsini yaptım 37 aldım, sorun da o zaten belli başlı hesaplar neler bilmiyoruz...

bakın daha sınav sonucum ortada yok bile dimi ve ben bir hafta sonrasında dershaneden finansal muhasebe almaya devam ettim kaldığımı veya geçtiğimi bilmediğim bir dersten hala ders alıyorum aylardır mutlakakii bende kalabilirim ama kızmak kötü konuşmak bişiyi çözmüyo onu demek istedim ekmek yemeğe gerek yok girdik gördük bizde sorular zordu belkide kaldım evet ama napıyım yapacak bişiy yok iştee sonucum açıklanmamış bile ama ben her hafta sonu finansal muhasebe dersi alıyorum

gencay07 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

Sorma aslında itiraf etmek gerekirse bende henüz onu o kapıda koyun gibi dinleyebilen bir hikmete erişemedim ama benim durumum kritik 60 puanlık soruyu yapabildim 40 lıkta başladım ama sonuç yoktu ne olur bilmiyorum bi arkadaş o hocayı övdü durdu çaresizlikten kağıda bile ağlayabilirim inan :)
[/quote]

hayat güzel yaşamak güzel aşşkk güzel gezmek tozmak güzel.. ben nerden düştüm tesmerin başı sonu belli olamayan girdabına.

bide her yılmı aymı nasıl olduğunu bilmiyorum harç ödücez. resmen nüfusumuza geçirelim diye fosmeeri yarışıyoruz :)

hayat güzel aşk güzel demek vallahi kime güzel bu hayat hani aşk yok bişiy yok sınav sonucu yok

haftaya bu saatlerde belki aramalar başlamış olur.. hayat bu belli mi olur..

bugünde bitti arkadaşlar hatta bu hafta da bitti iyi akşamlar herkese : )

sm³ ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

alev arkadaşım bişey sorucam sana, her yorum yapan arkadaşa cevap vermek zorunda mısın ?

burası paylaşım platformu sonuçta kendi kendinemii konuşsun insanlar ayrıca duaların kabul olma saati varmış bakarsın tam o saatte inşallah demişimdir :)

alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

alev arkadaşım bişey sorucam sana, her yorum yapan arkadaşa cevap vermek zorunda mısın ?

burası paylaşım platformu sonuçta kendi kendinemii konuşsun insanlar ayrıca duaların kabul olma saati varmış bakarsın tam o saatte inşallah demişimdir :)

arkadaşa bişey demeyin herkez farklı yollardan atıyor sıkıntıları alev arkadaşımızda konusa konusa napçan?

müdürüm dediği gibi herkezi idare et boşver...

günaydınn : ) iyi hafta sonları çalışanlarımıza da kolay gelsin

cumartesi iş olsada kinmsenin çalışıcanı zannetmiyorum. cumartesi cumartesi çalışılırmı ya bak bana