denetimzede
Katkı Sunan Üye
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
ahhh ahhh benim geçmem gereken sınavdan geçemedim kaldım kalması gerekn insanlar geçti anlamadım. neyse burada daha fazla açıklama yapamıyorum. alev34 gibi itiraf etmicem neysseeee....
gencay07 ' Alıntı:bende temmuzdaki denetimden 85 felan bekliyordum 50 kıt kanaat geçirmişler ama geçtiğim için üçün beşin lafını etmedimdenetimzede ' Alıntı:ayyuk ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:ayyuk ' Alıntı:o bir çok şey dedi zaten denetimzede![]()
adımdan belli olmuyorumu? taktılar banaahhhh ahhh...
sizin vergimi yoksa![]()
maliyet ama ben kendim ettim kendim buldum girmedim bu 2.girişim ama hakkım sondan bir önceki bakalım neler olcak dilerim hepimiz geçeriz denetim bu sefer kolaydı diyorlar ama neler olacağı hiç belli olmuyor
sınava ilk kez giren biri "çantada keklik" der
4. 5.kez giren kişi "70 80 bekliyorum ama daha öncede bunu beklerken yirmi aldım" der böyle bir çelişki sınav sistemi
ilk girdiğim denetim sınavından 90 bekliyordum sonra 35 alınca itiraz ettim ama ne fayda![]()
ammmaaaan boşver ya önemli olan katılmak değilmi![]()
![]()
ahhh ahhh benim geçmem gereken sınavdan geçemedim kaldım kalması gerekn insanlar geçti anlamadım. neyse burada daha fazla açıklama yapamıyorum. alev34 gibi itiraf etmicem neysseeee....