4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
arandımmmmm diyen yokmu beyav ::)
Allah iyiliğini versim emi sayfayı bir açtım yüreğim ağzıma geldi :) şöyle uzun uzadı yazmayın yahu
arrrrrraaaaaannnnnnnnndddddddııııııııııımmmmmmmmm diye. ;)

sende beni korkuttun bak şimdi yapmayın öyle ani hareketler :D:D
bende bende bendeee arannnndıııııııımmmmmmmmmmmmm demeyin öyle :D :D

aranırsam büyük harflerle yazcam

Vallahi ben bir gün yazıma Adanaaaa Çorummmmm la başlayıp gerisini trabzonlu ulu insan, efendi hazretleri srmenle bitirdiğimde bilinki belgeyi aldım. Öyle arandım falan yok Adanaaaa Çorummm var.

stonhand ' Alıntı:
Vallahi ben bir gün yazıma Adanaaaa Çorummmmm la başlayıp gerisini trabzonlu ulu insan, efendi hazretleri srmenle bitirdiğimde bilinki belgeyi aldım. Öyle arandım falan yok Adanaaaa Çorummm var.
:)))))))))))))))))))))))
dün sürmenin öğrencilerinden biriyle konuştum
oda döktürüyodu incileri
2.yılda kalmış :o

tembell ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
oda döktürüyodu incileri
döktür döktür çalkala saçımı başımı yoldurma
yarın flaş haber geççek gazetelerde
'' denetimzede rumuzlu forumdaşımız fosmere ben kara denetimzedeyim diye dalarak açıklayın ulen sonuçları diye bağırdıktan sonra forsmeri havaya uçurma girişiminde bulundu ifadesinde pişman değilim sonuçlar 4 şubata kadar açıklanmassa tekrar yapıcam dedi''

denetimzede ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
oda döktürüyodu incileri
döktür döktür çalkala saçımı başımı yoldurma
yarın flaş haber geççek gazetelerde
'' denetimzede rumuzlu forumdaşımız fosmere ben kara denetimzedeyim diye dalarak açıklayın ulen sonuçları diye bağırdıktan sonra forsmeri havaya uçurma girişiminde bulundu ifadesinde pişman değilim sonuçlar 4 şubata kadar açıklanmassa tekrar yapıcam dedi''
üstadım eve git sen ;D daha cok gencsin bak bebek yolda

bugünde gitti hesaplayalım yarın 03,02,2011 de açıklansa
itiraz son : 18,02,2011
15 günde sözde okusalar :05,03,2011 sınava 10 gün kala artık itirazlarsınava 1 hafta kala açıklanır gene bunlar kendi kurallarının kendileri çiğnerler.
Bu sınav açıklanması bu cumayıda aşarsa işin cılkı çıkar pazartesi açıklansa 07,02,2011
itiraz son : 22,02,2011
15 günde sözde okusalar : 09,03,2011 sınava 4 gün kala buda büyük başarı olur

Tembel hocam evde zaten 10 aylık bir tane var ufaktan grip oldu 6 gün iğne yiyecek, 3 gündür iğneyi yiyor
ilk defa hastalandı bir öksürüyor benim içim gidiyor vallahi bu babalık zor iş evladının kolu çizilse senin kolun kopmuş gibi oluyor.

stonhand ' Alıntı:
bugünde gitti hesaplayalım yarın 03,02,2011 de açıklansa
itiraz son : 18,02,2011
15 günde sözde okusalar :05,03,2011 sınava 10 gün kala artık itirazlarsınava 1 hafta kala açıklanır gene bunlar kendi kurallarının kendileri çiğnerler.
Bu sınav açıklanması bu cumayıda aşarsa işin cılkı çıkar pazartesi açıklansa 07,02,2011
itiraz son : 22,02,2011
15 günde sözde okusalar : 09,03,2011 sınava 4 gün kala buda büyük başarı olur

Tembel hocam evde zaten 10 aylık bir tane var ufaktan grip oldu 6 gün iğne yiyecek, 3 gündür iğneyi yiyor
ilk defa hastalandı bir öksürüyor benim içim gidiyor vallahi bu babalık zor iş evladının kolu çizilse senin kolun kopmuş gibi oluyor.

yavrum ya yazık. inş çabuk iyileşir çocuk demeyin bana valla kötü oluyorum.
darısı tembell benim başıma

işlettiler beni yaaa : (((( pislikler yedim bende ortalığı ayağa kaldırdım birde mal gibi bağırıyorum ateş bastı birden vallahiiii : (( böyle şaka yapılırmı yaaaaa

denetimzede inşallah bi an önce bizde sahip oluruz.
stondhand anlayamam duyguyu ama eminim çok özel bi duygudur babalık.

ah ah

neyse sınav sonucları ne zamandı ;D

ne sonucu şu andaa müdürümü öldüresiye dövmek istiyorum ya

bi kez daha anladım dayak cenetten çıkma şuanda herkezi sıra dayana çekmek istiyorum fosmerde dahil telefona çıkan bayan odadaki bilimum arkadaşlar........

benim müdürümde yok
ama kendini benim müdürüm sananları dövmek istiyorum bende ;D

denetimzede ' Alıntı:
bi kez daha anladım dayak cenetten çıkma şuanda herkezi sıra dayana çekmek istiyorum fosmerde dahil telefona çıkan bayan odadaki bilimum arkadaşlar........

naptı kız adam sana :D :D

millet kraldan çok kralcı
zati snav sonuçlarda açıklanmadı
neyse eve gidip abuk subuk ne dizi varsa izlim bari

alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

naptı kız adam sana :D :D

yaptığı şeyin sonuçlarını bazen kestiremiyoda sölüyosun yok diyoda sonra başımıza gelincede şom ağizlı diyo ya işte böle bişey.. hay ben...

denetimzede ' Alıntı:
millet kraldan çok kralcı
zati snav sonuçlarda açıklanmadı
neyse eve gidip abuk subuk ne dizi varsa izlim bari

bende gidiyimde koşayım bari biraz stres atmış olurum :D iyi akşamlar herkeseee

sonunda buldum buda benim koca dudaklı paşam ege bu çekildiğinde 3 aylıkmı neydi

sonrasında böyle oldu

buda cimcoz hali

şimdiki halini hiç sormayın topiği biraz kirlettim ama kusura bakmayın sinir stres hat safhada bari biraz bebek resmi görelimde rahatlayalım ;D

maşşallah dudaklara angelina jolie gibi, pardon yaa erkekti demi bu :) Allah bağışlasın kardeş...