4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

SerbestMüşavir ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar, sinanyücel ve alev34 keşke msn den yazışsaydınız daha rahat olurdu sizin için ;)
Evet bencede , hemsiz hem biz fazla yoruluyoruz. msn de yazışın ;)

neyde yoruldunuz ?? burda konuşmamızda ki sakınca nedir?

günaydın arkadaşlar. herkese hayırlı birgün diliyorum. alev arkadaş sizi takip ediyorumda performansınızla foruma renk katıyorsunuz :) inşallah 7/7de yaparsınız dün akşam sizin ve diğer arkadaşlar için dua ettim niklerinizle Allah kabul eder umarım.. Başarılar diliyorum..

Benim bugünden deli umudum vardı
ama istanbul odasının semineri varmış bugün
aramazlar abicim :'(
öle bi durumda odadan ayrılmaz kimse :'(

tembell ' Alıntı:
Benim bugünden deli umudum vardı
ama istanbul odasının semineri varmış bugün
aramazlar abicim :'(
öle bi durumda odadan ayrılmaz kimse :'(

aman böle antin kuntin şeylerle uğraşmaya devam etsinler burda yüzlerce binlerce lişinin duyguları omurlarındamı sanki paşa paşa bırakıyorlar paşa paşa paramızı ödüyoruz nolcakki gazeteye yine ilanmı versek

ececan ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar. herkese hayırlı birgün diliyorum. alev arkadaş sizi takip ediyorumda performansınızla foruma renk katıyorsunuz :) inşallah 7/7de yaparsınız dün akşam sizin ve diğer arkadaşlar için dua ettim niklerinizle Allah kabul eder umarım.. Başarılar diliyorum..

inşallah sağol Allah razı olsun inşallah yaparız : ))

ececan ' Alıntı:
dün akşam sizin ve diğer arkadaşlar için dua ettim niklerinizle Allah kabul eder umarım.. Başarılar diliyorum..

umarım sm³ nikini unutmamışsınızdır ;)

sm³ ' Alıntı:
ececan ' Alıntı:
dün akşam sizin ve diğer arkadaşlar için dua ettim niklerinizle Allah kabul eder umarım.. Başarılar diliyorum..

yok unutmadım aktif olarak katılıan tüm arkadaşlara ve ismini hatırlayamadıklarım dedim artık bakalım ;) kendime etmedim artık kalsamda yapacak birşey yok son hakkımda ya verdim ya verecem mart sınavıyla vergi bela oldu..

ececan ' Alıntı:
yok unutmadım aktif olarak katılıan tüm arkadaşlara ve ismini hatırlayamadıklarım dedim artık bakalım ;) kendime etmedim artık kalsamda yapacak birşey yok son hakkımda ya verdim ya verecem mart sınavıyla vergi bela oldu..

çok teşekkür ederim inşallah geçersiniz, yine her ihtimale karşı size ben bir vergi notu gönderiyim, çok güzel bi not, ben de 3. girişimde vergiden geçtim, o nota güzelce çalışınca eminim siz de geçersiniz, özelden mail adresinizi yazın göndereyim, saygılar...

sm³ ' Alıntı:
ececan ' Alıntı:

çok teşekkür ederim inşallah geçersiniz, yine her ihtimale karşı size ben bir vergi notu gönderiyim, çok güzel bi not, ben de 3. girişimde vergiden geçtim, o nota güzelce çalışınca eminim siz de geçersiniz, özelden mail adresinizi yazın göndereyim, saygılar...

sm³ benide unutmamış sağolsun : )) inşallah sende vergiden geçersin ececim

ececan ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
ececan ' Alıntı:

son hakkınız mıydı sizin

hepimiz geçelim hepimiz hepimiz hepimiz:)

ececan ' Alıntı:
son hakkım mart sınavı.. inşallah kalmaz martta :-\ ece yeğenimin adı :)

vergi komisyonun notunun iyi olduğunu sölüyolar inşallah geçersin nasıl geçti aralık sınavın neleri yaptın?

alev34 ' Alıntı:
ececan ' Alıntı:

vergi komisyonun notunun iyi olduğunu sölüyolar inşallah geçersin nasıl geçti aralık sınavın neleri yaptın?

sorma ya en kolay soruyu yapamadım çünkü çok kolaydı kolay soru sormaz dedim aklıma gelmedi cevabıı diğerlerini yaptım ama bilmiyorum tabii... serbest meslek erbabı olmanın şartları maalesef bu soruyu yanlış cevapladım çünkü zordur dedim :P :D ve gitti diğerleri hiç bilmiyorumm..

ececan ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
ececan ' Alıntı:

sorma ya en kolay soruyu yapamadım çünkü çok kolaydı kolay soru sormaz dedim aklıma gelmedi cevabıı diğerlerini yaptım ama bilmiyorum tabii... serbest meslek erbabı olmanın şartları maalesef bu soruyu yanlış cevapladım çünkü zordur dedim :P :D ve gitti diğerleri hiç bilmiyorumm..

tek soruya takılma sen uygulama sorusunu çözdünmü kdv de tarhiyatın muhattaplarını falan yazdıysan geçersin merak etme bizim kursta vergi hocası soru boş bırakmayın yalnış olsa bile bişiyler yazın dedi benimde galiba en iyi geçen sınavım vergiydi :D inşallah geçersin uygulama sorun tamsa 50 verir geçirir merak etme

ececan ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
ececan ' Alıntı:

bende dogru cevabı verdim ama yanında esktra yanlış bilgilerde verdim :-\
vergi ve denetim bakalım nolcak

Sabah sabah güldüreyim sizi
Benim şirkette deli Ahmet ağbimiz var daha öncede bahsetmiştim şimdi buna sevkiyatta mal taşıttırırken bu ilkin koliyi alıyor şöyle eliyle bir tartıyor bakıyor koli hafifse normal hayata devam ancakkk koli ağırsa başlıyor ulennn bu kolideki malı matbaada basanında bastıranında, malı keseninde kestireninde , koliyi yapanında yaptıranında , koliyi bantlayanın bantlanttıranında, bunu taşıyanın (ki bu kendisi oluyor) taşıtanında bu böyle gidiyor ucu bucağı yok adam sevkiyat bitene kadar saydırıyor ama ucu bana kodunmazdı patronda buna alışmış deli diyor geçiyor.

Dün akşam bir denk geldim baktım bu giydiriyor gene bir baktım ulen bunu hesaplayan muhasebecininde ona hesaplattıranında dedi hössttttt len Allah' ın delisi beni ne zaman porfföyüne aldın dedim dün izin paramı 2,5 TL eksik vermişsiniz sanada 2,5 TL lik giydirme hakkım var dedi buna verdim 5 TL al dedim 2,5 TL de benden şimdi 2,5 TL lik fosmere bir giydir bakim dedim bu başladı fosmere giydirmeye fosmeri çıkarınında çıkartanında dan başladı o başladı vallahi ben rahatladım.

alev hanım sizi bu kadar motive eden dershanenin ismini öğrenebilirmiyim çünkü bende derhaneye gittim ve finansaldan dönem sonu işlemleri ile beraber 18 doğru kaydım var hocam kalabilirisn dedi.