4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

akkara kardeş soyadın ne ile başlıyor bildiğim kadarıyla soyadına göre aramıyorlar çünkü saat 5 de soyadı ö ile başlayan arkadaşımı aradılar

stonhand arandı mı merak ediyorum inşallah aranmıştır

alny ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:
smmm belgesini almaya hak kazanan tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.

siz antalyadaydnız galiba başkan aramdımı sizi

maalesef aramadılar beni. muhasebeden 4. hakkımı kullanacağım martta

inşallah geçersiniz biz ilk girişimde finansalı verdim ama hiç beklemiyordum hatta hocanın kitanlarını trabzonda getirdim allhü teala kolaylık versin

amin çok teşekkür ederim. stresim biraz fazla benim. çünkü bu ikinci dosyam. ve muhasebeden 4. hakkıma gireceğim. onca dersi verdikten sonra tek muhasebede takılı kalmak üzüyor ..

merkezdemisiniz

Soner KOCACI ' Alıntı:
akkara ' Alıntı:
arkadaşlar bende arandııııııııııııııııııııııııııım üzüntüden kendimi sokağa atmıştım 1 civarı kazım bey aradı soyadından dolayı geç aradık kusura bakma dedi çok mutluyum.
Hayırlı olsun tebrikler..
çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına

kazım bey bana da aynısını söyledi . soyadım " y " ile başlıyo . en sonlarda olduğun için geç aradık dedi

firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:
smmm belgesini almaya hak kazanan tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.

inşallah geçersiniz biz ilk girişimde finansalı verdim ama hiç beklemiyordum hatta hocanın kitanlarını trabzonda getirdim allhü teala kolaylık versin
bende antalyadayım vergi maliyet ve finansal vardı vergi ve maliyet kesin geçmem laım finansldanda 18 yevmiyeden 13 doğrum vardı herhalde finansaldan kaldım ama saat yaklaştıkça kesin geçtiğim derslerden kalacağım korkusu yaşıyorum.

firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:

amin çok teşekkür ederim. stresim biraz fazla benim. çünkü bu ikinci dosyam. ve muhasebeden 4. hakkıma gireceğim. onca dersi verdikten sonra tek muhasebede takılı kalmak üzüyor ..

merkezdemisiniz

alanya

fikret79 ' Alıntı:
akkara kardeş soyadın ne ile başlıyor bildiğim kadarıyla soyadına göre aramıyorlar çünkü saat 5 de soyadı ö ile başlayan arkadaşımı aradılar
soyadım z ile başlıyor kazım bey bana 589.sıradasın soyadından dolayı geç arandın dedi

arkadaşlar hala aranan varmı ? benim bildiğim kadarıylada arama soyadına göre değil ama öyleyse kaldım demektir :(

gencay07 ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:

bende antalyadayım vergi maliyet ve finansal vardı vergi ve maliyet kesin geçmem laım finansldanda 18 yevmiyeden 13 doğrum vardı herhalde finansaldan kaldım ama saat yaklaştıkça kesin geçtiğim derslerden kalacağım korkusu yaşıyorum.

benimde vergi maliyet denetim vardı

vergiden kalmayı bekliyordum işin açıkçası ama geçmişim ama inşallah finansaldan geçmişinizdir.hayırlısıı olsun

kardeşim sağolasın darısı tüm kardeşlerin başına inşallah

dün bir arkadşaımın soyadı o ile başlıyordu ve aradılar sınav kağıdım gayet iyiydi ve hala aranmadım bütün moralimi bozdular

tebrıkler akkkara ..v dıger artkadaslar tebrık ederım. gecmıs olanlar kac yevmiye maddesı dogru yapmıstı acaba muhasebedn

Benim soyadım Y ile başlıyor ve İstanbul odasına bağlıyım saat 12:30 gibi aradılar beni alfabetik olmamasını umarım hala aranmayanlar için.

motie ' Alıntı:
Benim soyadım Y ile başlıyor ve İstanbul odasına bağlıyım saat 12:30 gibi aradılar beni alfabetik olmamasını umarım hala aranmayanlar için.
tebrikler motie bende alfabetik olmamasını dilerim ama görünen o ki alfabetik arıyolar beni soyadım da z ile başlıyor çünkü