4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

ozlemyesilyurt ' Alıntı:
handesis ' Alıntı:
adamın ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum.art niyetli ve belki de bu sınav tarihindeki en uğraştırıcı hoca.

eski dönemlerde en zor kabul edilen maliyet muhasebesi bile bir şekilde telafi ediliyordu.
ama bu adam yuzunden kaç yıllık emekler boşa gitti bi çok insan için.umarım bir an önce bunun farkına varılır.

kesınlıkle..zamanıma mı yanayım emegıme mı yanayım anlamadm..gelen eskı komısyon gıbı sorsada kurtulsak..utanıorum fınansal muhasebe demeye..eskı komısyondan gecenler artıslık yapıo bıde aa ondan mı kaldın dıe :)

onlar zamanında sıfır çalışma ile geçiyorlardı.bu yuzden bizi anlayamayacaklar hiç bir zaman :-X

handesis ' Alıntı:
SMİRNOFF040 ' Alıntı:
Hande Hanım vergi notlarını bana da göndermeniz mümkün müdür? Şimdiden Teşekkürler ve Başarılar...

[email protected]

merhaba bende sadece hukuk notları var istersenız mail atabilirm.vergi hukuna OSMAN PEHLİVANIN kitabından çalışmıştım tavsiye ederim.

Teşekkürler hukuktan 85'le gectim ama bahsettiğiniz Osman Pehlivan'ın kitabına bakıcam,

SMİRNOFF040 ' Alıntı:
handesis ' Alıntı:
SMİRNOFF040 ' Alıntı:
Hande Hanım vergi notlarını bana da göndermeniz mümkün müdür? Şimdiden Teşekkürler ve Başarılar...

[email protected]

merhaba bende sadece hukuk notları var istersenız mail atabilirm.vergi hukuna OSMAN PEHLİVANIN kitabından çalışmıştım tavsiye ederim.

Teşekkürler hukuktan 85'le gectim ama bahsettiğiniz Osman Pehlivan'ın kitabına bakıcam,

BİR ARKADAŞIM BANA VERGİ NOTLARINI GÖNDERDİ.SİZE MAİL ATTIM.BELKI İŞİNİZE YARAR.

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

handesis ' Alıntı:
SMİRNOFF040 ' Alıntı:
handesis ' Alıntı:
SMİRNOFF040 ' Alıntı:

[email protected]

BİR ARKADAŞIM BANA VERGİ NOTLARINI GÖNDERDİ.SİZE MAİL ATTIM.BELKI İŞİNİZE YARAR.

Notlar için teşekkürler. ;)

arkadaşlar soruların cevaplar ne zaman yayınlanacak siteye baktım yok.

alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

gördünmü benim notlarımı : ))) üstat

canım benim görmezmiyim sabah gelir gelmez alev deyip bilg açtım taradım bu sayfayı buldum çok iyi notlar almışşın meslek gibi dandik bir dersten kalmışsın. işte Allah'ın sevgili kuluymuşsun 2 zor dersten kalmak yerine 1 tane zor dersten kalmışsın canım çalışırken sıkılmasın diye çalışırkende çerez olarak mesleği vermişler yanında. 7/5 çok iyi başarı canım tebrik ediyorum. 3-4 ay sonra sende aramıza hoşgeldin mesajları alacaksın o zaman. bide y.s gitti ise 2 kolay ders diyebiliriz. ama finansal notları topla o kadar kişiye not attın. geçenlerden ne kadar örnek toplayabilirsen o kadar ii olur. seni tekrar tebrik ediyorum canım.

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

gördünmü benim notlarımı : ))) üstat

canım benim görmezmiyim sabah gelir gelmez alev deyip bilg açtım taradım bu sayfayı buldum çok iyi notlar almışşın meslek gibi dandik bir dersten kalmışsın. işte Allah'ın sevgili kuluymuşsun 2 zor dersten kalmak yerine 1 tane zor dersten kalmışsın canım çalışırken sıkılmasın diye çalışırkende çerez olarak mesleği vermişler yanında. 7/5 çok iyi başarı canım tebrik ediyorum. 3-4 ay sonra sende aramıza hoşgeldin mesajları alacaksın o zaman. bide y.s gitti ise 2 kolay ders diyebiliriz. ama finansal notları topla o kadar kişiye not attın. geçenlerden ne kadar örnek toplayabilirsen o kadar ii olur. seni tekrar tebrik ediyorum canım.

çok sağolasın vallahi finansal ve maliyet gelse daha kötüydü meslekten kalmayı beklemiyodum ama sağlık olsun o önemli değil ona çalışırım dershaneye gidiyorum finansaldan notlarda toplıycam evet inşallah giderde martta bu iş biter: )) iyiydi 7/5 güzeldi gerçekten fakat çok daha güzel kağıtlar vermiştim ben daha yüksek bekliyodum ama olsun geçiyimde önemli değil : ))

bende çözümlerin yayınlanmasını bekliyorum. Neye göre 3 te 3 yaptım merak ediyorum. Maliyetten kesin geçmeyi beklerken 35 le kalmak..

herkese günaydın. 2. girişimde 2 dersim vardı biri finansal muhasebe diğeri maliyet muhasebesi. finansaldan 52 ile geçmişim ancak maliyetten geçerim diye hesap ederken 33 ile kalmışım. finansala çok sevinirken maliyet üzdü biraz. hatta itiraz etmeyi bile düşünüyorum.

taşkın06 ben itiraz edeceğim değişen bişey olmayacağını bilsem de..deha'nın çözümüne göre çözümüm birebir aynı..neye göre 35 tesmer çözümü açıklasın göreceğim..

arkadaşlar takarlar diye korkmayın böyle bişey yok itiraz edin belmediğiniz gibi gelen notlarınıza...

denetimzede ' Alıntı:
arkadaşlar takarlar diye korkmayın böyle bişey yok itiraz edin belmediğiniz gibi gelen notlarınıza...

mesleğe etmeyi düşünüyorum bende açıkcası 35 le kaldım sence bişiy değişirmi beklemiyodum açıkcası o notuda

günaydın arkadaşlar,

muhasebe 50, maliyet 64 ile 2. girişimde geçtim.
artık gönül rahatlığı ile SMMM yim diyebiliyorum.

darısı emek veren tüm arkadaşlarımın başına...

35'in bi anlamı olsa gerek..3 dersten de 35 almak için ne yaptın diye soran olsa verecek tek cevabım var:"çalıştım" itiraz edince kağıt tekrar okunsa bi ümidim olurdu..

stonhand ' Alıntı:
Birde arkadaş sedat kardeşimizmiydi tahminde bulunan yahu bir insanın hepsini bilme ihtimali nedir benim için maliyet demişti diğer arkadaşlarıda tam bildi vallahi ben korktum kendisinden inmidir cinmidir ermişmidir olurda bu kadarda olmaz yahu ;D ;D ;D

sedateroglu ' Alıntı:
Ben size içgüdülerimle bazı arkadaşlarımızın sınavlarının nasıl sonuçlanacağını objektif olarak burada belirteyim de onlar boşuna beklemesin. :)

battıbalıkyangider abimiz bu sınavda SMMM olur
sm³ kardeşimiz bu sınavda SMMM olur
denetimzede ablamız bu sınavda SMMM olur
Alev34 en az iki dersten kalır (eksiği olmaz fazlası olur :), ciddiyim :))
stonhand kardeşim mart sınavına tek maliyet muhasebesinden girer. (inş öyle olmaz)
sinanyucel kardeşimiz bu sınavda SMMM olur

+,- 1,2 ders Alevde yanılabilirim :)

:):):) Yok dostum, in-cin değilim. İyi bir gözlemciyim sadece :P

hakkaten sedat kardeş yaa, gerçekten çok iyi bir analiz yeteneğin var tebrik ederim hepsini bildin, kardeş bari şunu da söyle çalıştığım şirketin muhasebe müdürü ve mali müşaviri olabilir miyim ?

hocam bari hepsini bildin birde martta geçermiyim kalırmıyım onuda de tam olsun. Kalcaksam 1 ay boşuna kasmayayım yahu ;D ;D ;D

Maliyet muhasebesi için Açık öğretim kitabından konuların kavranması ve Yurdakul Çaldağ'ın kitabından örnek soruların çözülmesi çok faydalı olduç