O
Ogün Güneş ' Alıntı:Siiyah-Beyazlı takımın İtalyan yıldızı Ferrari'nin sevgilisi Aida Yespica'nın ayrılması üzerine Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören harekete geçti. Demirören'in Ferrari'nin performansının olumsuz etkilenmemesi için İtalya'ya giderek ünlü modelle bir görüşme yapacak. Demirören'in kurmayları Cengiz Zülfikaroğlu ve Serhat Soysal da bu gezide Demirören'i yalnız bırakmayacak. demirören'in yakın çevresine, "Ferrari'nin iki günden bu yana yüzünden düşen bin parça. Elele verip aşıkları yeniden barıştıracağız. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dediği öğrenildi.![]()
Kaynak için tıklayınız.
( ALKIŞLAR ÇILGIN TÜRKLERE
??????????????
Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla koşturup "112?nin numarasi neydiiiii?" diye bagıran sarışına,
???????????????
Annesine kızıp, buharlı ütünün içine çiş yapmayı akıl eden! Annesini buram buram çiş kokularıyla iş yerine yollayan! Annesi; ancak arkadaşları ?acayip kokuyorsun? dediğinde işi çözen anneye ve çocuğuna,
???????????????-
Banyonun lambası yanmayınca elektrikler kesik zannedip yarım saat gelmesini bekleyen. Beklerken de canı sıkılmasın diye televizyon seyreden kişiye,
?????????????????
Ailecek televizyon izlerken üst komşu küçük oğlunu göndermiş. Çocuk, anneme ?X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsınlar da, biz de dinleyelim?. Biz de kırmadık, açtık. Ailecek çok iyi niyetli olduğumuzdan, televizyonları bozuk sandık. Yüksek sesten dolayı bize laf soktuklarını anlamamız çocuğun ikinci gelişinden sonra oldu. Bu olayı yaşayan aileye,
?????????????????
Ayrıca aşağıdakiler de birer tebrik hakediyor:
Acı Kaybımız:
3 ay önce ailemize katılan, "Necmi" ismini verdigimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip, Necmi?yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ?Abi onlar kış uykusuna yatar? cevabını almış bulunmaktayız. Hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.
?????????????????
Annemin Maceraları:
Shrek?in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele
tutuşmuş Shrek ve Fiona?yi gören annem, ?Bunlar Süleyman ve Nazmiye Demirel çifti mi?? diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden.
?????????????????
Alfabe:
Ben de bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı istiyorum. Daha ikinci gün: ?örrrtmenim, taa evden buraya tel çizmeye mi geldik, hep yumarlakmı yapcaz, harf felan öretmicen mi?? deme cesaretini gösterdiği için,
?????????????????
Annem:
"Bu taraf bitti" diye CD?yi arkasına çeviren ve sonra da "CD çalar çalışmıyor!" diye feryat eden annemealkış az geliyor!
?????????????????
Modem:
Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem "Bu ne?" diye sordu. Ben de kolay anlasın diye "Hani benim bilgisayarım var ya, onunla internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu" diye uzun uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni ve "Yani modem bu" dedi ve konu kapandi?
?????????????????
Yaz Okulu:
Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren üniversite ögrencisine gelsin. Bu yaratıcılıga şapka çıkarılır.
?????????????????
Beyin Göçü:
Tikky olduğu her halinden belli olan kızımız Beşiktaş-Taksim
midibüsünde yanındakı arkadaşına dert yanmaktadır. ?Şekerim dördüncü kez girdim ÖSS?ye, ama yine kazanamadım, gidicem sonunda Amerika?ya o olucak. Böyle böyle beyin göçü oluyor işteeaa!? Sen git, masrafları ben karşılıyorum.
?????????????????
Alman Yazar:
Bir alkış da lisede edebiyat dersinde okuduğu şiir bitince sınıfa dönüp "Bu şiiri ünlü Alman yazar Goethe yazmıştır" diyen hocaya, "Niye, kağıt bulamamış mı?" cevabını veren arkadaşa gonderelim.
?????????????????
Düz Mantık:
Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ?Bu ev kiralıktır? yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ?Bu da? yazısını görürseniz, bilin ki Trabzon?dasınız.
?????????????????
İngilizce Yazılısı:
Bir alkış da İngilizce sınavında "Nice ??.." şeklindeki boşluğu
"Nice mutlu yıllara!" biçiminde dolduran, dahi mi yoksa aptal mı olduğunu henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum.
?????????????????
Hugo?lar Beşledi:
Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli olarak okurken V. Hugo?ya "Beşinci Hugo" diyen arkadaşımıza gelsin.
?????????????????
Ne Zaman?
Kardeşim karne almıştı; fakat birçok zayıf notu vardı. Annem, babamla beni kenara çekip uyarıları sıralıyordu: "Sakın çocuğun moralini bozmayın, sakın kötü bir şey söylemeyin" uyarılar özellikle babama yönelikti: "Hele de sen, sakın çocuğun gururunu kırma". Babam daha fazla dayanamadı ve sordu: "Karne için ne zaman özür dileyeceğiz?"
?????????????????
Havale:
Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor: "Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?" Teyzem cevap veriyor: "Bu paranın hayrını görme inşallah yazalim" evladım.
?????????????????
Lamba:
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi; çek sağa".
?????????????????
AyAşAr ' Alıntı:Bob Fenster'in "Salaklığın Tarihi" kitabından örnekler
*Arizonalı bir adam kelepçelerle oynarken kendini
kelepçeledi ve
anahtarı bulamadı... Kendisini kurtarmak için çilingir
çağırmak yerine
polisi arayınca başı belaya girdi... Onu kelepçeden
kurtaran polisler,
ödenmemiş bir kefalet borcu bulunduğunu belirleyince
onu yeniden
kelepçelediler...
*Gillette şirketi 1902 yılında güvenli jilet satmaya
başladığında
yüzlerce erkek satın aldı... Sonra da bu jiletlerin
sakallarını
kesmediğini söyleyerek onları çöpe attılar... Gillette
yetkilileri,
mutsuz müşterilerin tıraş olmadan önce jiletin
sarıldığı kağıdı
çıkarmadıklarını fark ettiler...
* Chevrolet, yeni model arabası için "Nova" ismini
buldu ama sonra
arabayı Latin Amerika'da satamayacakları anlaşıldı...
Çünkü "Nova",
İspanyolca'da "gitmez" anlamına geliyordu...
* 1932 yılında Los Angeles olimpiyatlarında Fransız
atlet Jules Noel'in
disk atmada kırdığı olimpiyat rekoru sayılmadı...
Çünkü atisi izlemesi gereken bütün hakemler, sırıkla
yüksek atlama
yarışmasını izlemek için arkalarını dönmüşlerdi...
* 1840'da ABD başkanlığına seçilen William Henry
Harrison, çok soğuk
bir günde Washington'da açık havada düzenlenen göreve
başlama töreninde
şapka ve palto giymeyi reddederek yaptığı uzun konuşma
sonucu zatürre
oldu... Yeni başkan sadece bir ay görev yaptıktan
sonra öldü...
* Meksika'daki bir sağlıklı yasam merkezinin sahibi,
vasiyetine
mezarlığın sigara içilmeyen bölümünde gömülmek
istediğini ısrarla
ekletmeye çalıştı.
* 1971'de toprak kaymalarını incelemek isteyen Japon
bilim adamları,
büyük bir yağmur fırtınası efekti yapmak için bir
tepeyi yangın
hortumlarıyla adam akıllı suladılar. Bu yüzden tepenin
çökmesi sonucu
meydana gelen heyelanda, dört bilim adamıyla 11
izleyici hayatini
kaybetti.
* Fransız ordusu, askerlerin mayın tarlalarında
yürüyebilmelerini
sağlayan patlamaya dayanıklı botlar icat etti. Fakat
botlar o kadar
ağır ve içinde yürünmesi o kadar zordu ki, askerler
mayınlarla havaya
uçmadan önce pusuya yatan düşman askerleri tarafından
vuruluyorlardı.
* 1985'de New Orleans'li cankurtaranlar o yıl şehrin
havuzlarında
kimsenin boğulmamasını kutlamak için bir parti
verdiler.
Partide konuklardan biri boğuldu.
* 1975'de İngiliz bir çift televizyonda en sevdikleri
programı
izlerken erkek yarim saat süren bir gülme krizi sonucu
kalp krizi
geçirerek öldü... Eşi, cenazeden sonra programın
yapımcılarına bir
mektup yazarak, kocasını hayatinin son dakikalarında
bu kadar mutlu
ettikleri için teşekkür etti.
* 1983'de mağazada hırsızlık yaparken yakalanan San
Diego'lu bir kadın
polislere eğer onu bırakmazlarsa morarana kadar
nefesini tutacağını
söyledi. Polisler kadını bırakmadılar, o da gerçekten
ölünceye kadar
nefesini tuttu.
mayıs ' Alıntı:İŞİÇİ HAZİRAN AYINDA İŞ KAZSI GEÇİRMİŞ TİR AMA BİZ KAZANIN OLDUĞUNU VE RAPORU ALDIĞINI YENİ ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ İŞVEREN BİZE ZAMANINIDA BİLDİRMEMİŞTİR. B,ZDE HAZİRAN AYINI BİLMEDİĞİMİZDEN TAM OLARAK ÇALIŞIYOR GÖSTERDİK
HALİYLE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE BİLDİRİMİ OLMADI
1- HAZİRAN AYINA DÜZELTME VERSEM SSK KABUL EDERMİ
2- BU SİGORTALI PARASINI ALABİLİRMİ
3-BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE BİZE CEZA GERLİR Mİ
4-HİÇ BİLDİRMESEK SORUN YAŞARMIYIZ
MBOZO ' Alıntı:küçük küçük yaz
ondan sonra el cevap