Alo Maliye Farkı

a.makineci

Moderator
Forum Yönetimi
Merhaba ;

Son günlerde özellikle takip ediyorum forumu takip edenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Daha bir iki gün önce en yüksek katılım 294 iken bugün 10.46 itibarı ile 382 sayısına ulaşarak rekoru kırdı.

Nice rekorlara diyor tüm emeği geçenleri de kutluyorum.

Ynt: Alo Maliye Farkı

Merhaba,

Ebru Hanım bir düzeltme yapalım, Günlük Online sayısı değil "ANLIK" online sayısıdır yukarıdaki rakam.

Saygılarımızla

Benim çözmediğim birşey var. Her zaman " ziyaretçi" sayısı üye sayısından çok fazla.
İnsanlar üye olmayı sevmiyorlar galiba :)

benim yorumum ise, internette mesleki herhangi bir konuda araştırma yapacağımda 1. sırada genelde forum.alomaliye.com geliyor çünkü konu daha önce tartışılmış yanıtlanmış oluyor. Bence bu ziyaretçilerin çoğu araştırma yapan arkadaşlarımız, büyük bir çoğunluğuda staj forumlarını takip eden meslek mensubu adayları.

Bu yönden bakılacak olursa forum büyük bir bilgi hazinesi. Foruma emeği geçenlere teşekkürler.

Benzersiz içerik olduğu için ( Sonuçta copy paste çok az ) her gün güncellendiği için google da en üstte olmasını sağlıyor.

Burası çok özel bir yer..ve buranın bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum..

Yeni rekor:

Anlık En Çok Online: 6759

Bundan önceki rekorun iki katı :)

bakalım 10.000 i görecek miyiz? :)

yetişilmiyor çünkü

Arkadaşlar önceden anlık rapor alınıyordu, son 15 dakika içindeki online olanları gösteriyordu, bu haftadan itibaren yeni uygulamaya geçtik ve günlüğü yani sabahtan beri online olanları gösteriyor ve onun için sayı artarak gidiyor.

Artık rekorlar günlük kırılacak yani. ;)

demek rakamın artması yeni uygulamadan kaynaklanıyor.

bende; bugün nedir? bu artış diye araştırıyordum, mesela sınav günü yada sınav sonuçlarının açıklanmasında rakam artıyordu.

10.000 e doğru gidiyoruz :) hayırlısı..

İrem35 ' Alıntı:

bende; bugün nedir? bu artış diye araştırıyordum, mesela sınav günü yada sınav sonuçlarının açıklanmasında rakam artıyordu.

Akşama kadar 10.000'i de geçer canım :)

gamze_ ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:

Akşama kadar 10.000'i de geçer canım :)

canımm az kaldı akşamı beklemeyecek galiba.. geçmek üzere 10.000 i :D :D