DOĞA2758 ' Alıntı:Arkadaşlar Kazım yılmazın kitabının baskısı yapılmıyormuş şuan da , nasıl bulabilirm bu kitabı bi fikri olan varmı ?
ocelik ' Alıntı:Bence unutmamanız gereken bir konu var. Geçen sene Vergiden herkes dökülmüştü.Bu sene bol bol puanlarla işimizi kolaylaştırdılar ama bu hep böyle gitmeyebilir. Böyle giderse sokakta simitçiden çok mali müşavir olacak. O yuzden sınavları biraz daha zorlaştırabilirler.Son 3 sınavdır herkes belgeyi almaya başladı.DİKKAT
erporacleshow ' Alıntı:ben maliyet ve temel hukuktan gireceğim. maliyet için odanın (ist) kursu mustafa hoca? görüşleri olan yazarsa sevinirim.hukuka gelince...arif kocaman ın kitabı eski basım..içinde iş hukuku ile ilgili düzenlemeler hiç yok. bana bu konuda ne onerırsınız?
Hat-İce ' Alıntı:Vergide bende aynı şekilde hiç kitap kapağı bile açmamıştım.Sonraya bıraktığım bir dersti.Uygulamanın içinden geldiğim için vergi matrahı olan soruyu doğru yaptım,mali tatilde damga vergisi bey.atladım ötv nin tarihini yanlış yazdım.AR-GE yi yapamadım malesef bilmediğim bir konuydu ama defter tasdiklerini de yine çalıştığım için bildiğim şekilde ve eksik olarak yadım.Yani yıllık tasdik tarihlerini ve ara tasdik döneminin tarihlerini yazdım.Yıl içinde işe başlamaları unuttum.Ayrıca tüm kağıtta bir tane bile kanun maddesi ve numarası yoktu.Dedim ya hazırlıksız olduğum dersti.Ama 50 ile geçtim.Bence siz kendinizi ifade edin.Sizde bir ışık gördükleri zaman geçiyorsunuz.
CESUR YÜREK ' Alıntı:arkadaşlar vergi hukukundan eray mercan nasıl acaba kazım yılmaz mı yoksa iyi
nrcn82 ' Alıntı:CESUR YÜREK ' Alıntı:arkadaşlar vergi hukukundan eray mercan nasıl acaba kazım yılmaz mı yoksa iyi
küçük vergi kanunları kitapçığından ötesi yalannnnn
smmm nurcan
nrcn82 ' Alıntı:nrcn82 ' Alıntı:CESUR YÜREK ' Alıntı:arkadaşlar vergi hukukundan eray mercan nasıl acaba kazım yılmaz mı yoksa iyi
küçük vergi kanunları kitapçığından ötesi yalannnnn
smmm nurcan
ama ille de kitaptan çalışacam derseniz
tek kitap var prof.ateş oktar vergi kitabı ... tesmerin 10 yıllık hocası
bunu alın derim
hakankrl ' Alıntı:Maliyet muhasebesinden ve vergiden çıkabilecek sorular hakkında tahminleri olan var mı?