Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
Programımda her güne bir ders verdim. Tek tek denedim başta ama yapamadım. Birini çalışırken aklım diğer derste oluyordu. Teşekkürler tavsiyeniz için
temenni ' Alıntı:Bir saatin altında yapılan çalışmalar faydasız olur. Belli bir zaman geçmeyince beyin ısınmıyor ve motive olmuyor.Minik ' Alıntı:hayalişçisi ' Alıntı:Minik ' Alıntı:Aynen benimde kabusum şu an. O yüzden soruyorum herkese nasıl çalışabilirim diye. Şuan not tutarak çalışıyorum ama hala emin değilim devam edecek miyim? Her masaya oturuşta caymakla caymamak arasında kalıyorum Bayramdan sonra daha yoğun çalışamam gerekecek, gittikçe daralıyor vakit. Ve ben hala hiç bir dersi bitirmedim. Sanırım yazmam. Günde 15 soru çok değil mi yahu? Sabaha kadar yolum var o zman benim. Ama iyi fikir. Deneyeceğim mutlaka.
masanın başına geçip caymakla caymamak arasında diyosun ya kesinlikle şunu unutma inatla çalışırsan emin ol ki sınavda bi yerlerden aklına gelecektir. sen masanın başında sinirle kalkmayı düşünüp bi yandan derse bakmanın ne faydası olduğunu da düşünmeye başlarsın. bu kafayla ders mi alır bu kafa deme. illaki dersin birini ikisini üçünü bitiricem ötekine öyle geçicem diye şartlandırma kendimi kafan almadığı anda başka bir derse geç çalışmaya. Ben okadar yogun çalışmalarda sinirden ağlayacak halde oluyodum almıyor kafam almıyooooooooooooooorrrrrrrrrr diye bağırmak istiyordum ama demek ki alıyomuş son sınavda 7/7 yaptım. Her okuduğun kelimenin bile faydası olacağını unutmayın. göreceksiniz faydasını sınavda.
kalkma otur oturduğun yerde dersine çalış bırak alıyordu almıyordu kafan dersi. emri vaki yapim de belki faydası olur
tamam kalkmıyorum masamdan daha
Ayrıca tek tek ders bitirmeye gerek yok. Hepsini sıra ile çalışabilirsin.
Programımda her güne bir ders verdim. Tek tek denedim başta ama yapamadım. Birini çalışırken aklım diğer derste oluyordu. Teşekkürler tavsiyeniz için