Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Arkadaşlar hemen herkes o kadar samimi,içten paylaşmış ki duygu ve düşüncelerini kalite budur
demek istedim!Dilerim hepimiz emeğimizin karşılığını en iyi şekilde,en kısa zamanda alırız!

Meslek hukukunu nasıl çalışıyorsunuz? Çok fazla okumakla bitecek gibi değil. Soru cevap çalışıp geçen var mı :/

temel hukuktan sadece arif kocamanın 2007 basım kitabı yeterlimidir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

KEREMASA ' Alıntı:
temel hukuktan sadece arif kocamanın 2007 basım kitabı yeterlimidir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

kimi dönemlerde yeterli kimi dönemlerde değil.

örneğin sadece arif hoca'nın kitabını çalışıp 2009 mart sınavına girseydin 80-90 alırdın, ama bir önceki sınav olan kasım 2008 sınavına girseydin maksimum 20-25 alırdın.

Ebrulimm ' Alıntı:
Soru cevap gidersen de zaten meslek hukukunun tamamını çalışmış oluyorsun :)Bu yüzden mantıklı,sonrasında kalan yerler de fikir sahibi olabilmek için okunmalı bence.

Tesmerin soru cevap kitabını hatmedeyim o zman ben :)

Gerçekten zaman yok.Yoksa okuması diğer derslerden daha zevkli geldi bana..
Teşekkürler arkadaşım.

Arkadaşlar Mali Analiz için hangi kitaba /notlaraçalıştınız ? Odanın Analiz Uygulamaları kitabı bana zor geldi .Başka önereceğiniz kaynak var mı ?

analiz için murat dersanesinin notlarını edinin

İsmmmonun kitabı mı ?

Tam tersi bana da çok kolay geldi eğer o kitaptan bahsediyorsan. Analiz teknikleri ve yorum asıl mesele. Hiç bir analiz kitabını okumaya bitirmeye gerek yok bence. Bide sözel soru geliyor.Ek mali tablolardan veya analiz türlerinden..

arkadaşlar
Finansal Tablolar analiz ders notu (özel olarak hazırlanmıştır.) şu anda isteyen arkadaşların mail adreslerine gönderiyorum

Analizde son zmanlarda standartlardan da soru geliyor. Kavrmsal Çerçeve ve Finansal Tabloların sunuluşunu okuyun derim.

Arkadaşlar Vergi Mevzuatında Ne Soracaklar Acaba Tahminler Varsa Paylaşalım Az Kaldı

(Mesajınız büyük harflerle yazılmıştı, tarafımızdan düzeltilmiştir. Lütfen mesajlarınızı küçük harflerle yazınız...)

Tahminlerle biraz soru yakalarız gibi 5811 gelebilir mi acaba?

(Mesajınız büyük harflerle yazılmıştı, tarafımızdan düzeltilmiştir. Lütfen mesajlarınızı küçük harflerle yazınız...)

Elinde vergi notu olan varsa mail atabilir mi bizlere?

Minik ' Alıntı:
Analizde son zmanlarda standartlardan da soru geliyor. Kavrmsal Çerçeve ve Finansal Tabloların sunuluşunu okuyun derim.

Standartlardan derken, tanım mı geliyor diyorsun ? Bu arada sadece Odanın Analiz Uygulamaları (kırmızı kitap) kitabına mı çalışıyorsunuz ?

Tanım yahutta daha geniş bilgi isteyebilirler. Hocalarımız söylemişti.

Ben Haziranda başlayan Ağustosta biten kısaltma kursuna katıldım.İsmmmonun kalın bir kitabını verdiler. Bahsettiğiniz kitap değil.

arkadaşlar mail adresim [email protected] buradan finansal analiz notlarını isteyebilirsiniz.
mail atarsanız e-postanıza gönderirrim.
ayrıca 15 tl değerinde 1 gb civarında smmm yeterlilik notları DVD alan arkadaşlara diğer çıkarmış olduğum notlarıda e-posta adrelerine gönderilecektir. mailime mesaj atabilirler.

ayrıca şu anda temel hukuk soru cevap üzerinde çalışmaktyım .bu notlarda müthiş olacak.inşallah
hafta içine hazır olur.inşaallah.

Selam arkadaşlar aranızda yeniyim.Sınavlara hazırlanıyorum.Bu forum çok güzel seviyeli ve paylaşımcı.başta forumu oluşturan arkadaşlara ve herkese çok teşekkür ederim.Forumda yer alan yazıları okuma fırsatım oldu. hakankrl arkadaşım ders notları için verdiğin link lerden sadece Muhasebe Denetimi dersini indirebildim çok güzel bir çalışma ellerine sağlık.Sizden rica etsem diğer derslerin notlarını e mail adresime gönderebilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkurler. [email protected]