Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

cumartesi günü yani yarın açıklanabilirmi
haftasonu tesmerde kimse olmuyoki

shatz ' Alıntı:
neveeeerrrrmiiinnnddd sanki seni tanıyorum ben ..sen adanadan izmire gelin giden hatun değilmisin kızz:D

evet de nerden ? :)

HaCkHaN ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
herkes ilk mesajından behsediyorda ben son mesajımdan alıntı yapayım yıl 2050 dünya uzay çağında bizler bir avuç tesmer mağduru olarak hala sınav sonuçlarını bekleyerek guınnes rekorlar kıtabına girmeyi başarmışız

2050 ye kadar açıklanmassa ben mesleği bırakırım kardeş

2050 de torumlarım öğrenir artık sınav sonucumu :):):)

sinanyucel ' Alıntı:
zgrintegral ' Alıntı:
arkadaşlar forumu bir yıldır takip ediyorum ama bu ilk mesajım.
benim tek dersim var, vergiyi bekliyorum. artık öfke ve kızgınlık bitti, uyuşmuş vaziyette gülüyorum.
mesleğimiz gereken saygıyı görmüyor diye şikayet ediyoruz, bizim birliğimiz ve odalarımızın mesleğe ve bizlere gösterdiği saygı ortadayken, daha çok yakınırız gibi geliyor..
Allah hepimize sabır versin
aaaaaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn.cümlesine
ben sise katılmıyorum... saygı dediğiniz şey istenmez... saygı duyulması sağlanır.... genelde bakıyorum herkes buna benzer cümleler kullanıyor.... benim elimde kapı gibi ruhsat var, koca malimüşavirim gelin bana saygı duyun dicez nerdeyse... kaçımız gerektiğinde elimize geçecek para ve birkaç makam sahibinin arkamızı sıvamasını ,doğru bildiğimizi,inandığımız değerler uğruna elimizin tersiyle itebiliyoruz.... bir coğumuz saygı istiyor ama saygı duyulamayacak şahsi ve mesleki yanlışlıklar yapıyor, ne uğruna cıkar uğruna...
ben hayatımda kimsenden şahsım adına saygı istemiyorum... büyüğünden küçüğüne herkes saygı duymak zorunda zaten... haa hadini bilmezler olmuyormu ? oluyor tabi... şahsımı , insanlığımı bana sağlıyacakları üç kuruşluk cıkarlardan üstün tutuyor ve etrafımda barındırmıyorum yada ben onların etrafında barınmıyorum.... ben hayatta şuna inanırım hep; Allahın insana verdiği vereceği nasip-kısmet herzaman Allah katında bellidir... çalışan kendisine taktir edilen nasibe kısmete ulaşır ama önemli olan sana taktir edilene iradeni kullanarak ya helal yoldan yada haram yoldan ulaşmaktır.... eeee ben çalışıp doğru olanıda herdayim yaptıktan sonra zaten bana taktir edilen niymete kavuşurum , ozamn ne diye Allahın yarattığı kula boyun eğip kulun zevkine göre işimi yapayım... nasipte 5 tl mi yoksa 10 tl mi kazanmak varsa onu kazanırız, eksik veya fazla değil... ALLAH DİLEDİĞİNE MÜLKÜ VERİR DİLEDİĞİNDEN DE MÜLKÜ ÇEKİP ALIR(ayet)... mal mülk makam için kula kul olunmaz, veren belli zaten... ozamn kıralı gelse saygı duymak zorunda bana zaten....

çok ince elemizsiniz sizde..bu kadar ayrıntılı bir saygı değil istediklerimiz...süslü süslü konuşmuşsunuz edebiyat 10/10 :) burda bahsedilen rezil oluşumuz..diğer sınava zaman kalmayışı...bu kadar yalın ve basit...

saygıdeğer nural, saygıdeğer carmasha kesinlikle sana katılıyor.Ama şunu belirtmek isterim ki her zaman söylediğim gibi bu mesleği yapanların %50'sına yakını kör cahil ve kör cehaletin çirkefliğini de elinden geldiğince sürdüren insanlar..ve en iyi yaptıkları şey eleştirmek dedikodu yapmak.. arkadan kuyu kazmak gibi örf ve adetlerimize aykırı davranışlar.. bizim birbirimize saygımız hoş görümüz olmadığı sürece kimse mesleğimize saygı beklemsin. .. ve unuttuğumuz birşey daha var hayat muhasebenin çok ötesinde akıyor ve biz dünyamızı o kadar ufaltmışız hayatın, muhasebeden yada mali müşavirlikten ibaret olduğunu sanıyoruz.. ufkumuzun açılması dileğiyle

nevermind ' Alıntı:
çok ince elemizsiniz sizde..bu kadar ayrıntılı bir saygı değil istediklerimiz...süslü süslü konuşmuşsunuz edebiyat 10/10 :) burda bahsedilen rezil oluşumuz..diğer sınava zaman kalmayışı...bu kadar yalın ve basit...
+1 söylenmek istenen ile anlatılmak istenen farklı kılınmış düzeltmişsin sağol.

bu + olayı nedir ya ? yeniyim ya bilmiyorum bu arada burası diğer siteden muhasebe bürosundan 10 kat daha samimi bir yer..orda da varsınız siz değil mi???ben bıraktım orayı ::):):)

+1 katılıyorum demek
evet neredeyse herkes birbirini tanıyor ben orda yıne sinan diye giriyordum
burda da aynı sen izmir geliniydin
nickin tugbat olmalı dımı

evet...aman ya ne meşhurmuşum :P herkes tanıyor...izmir gelini heee :)iyiymiş..

yok..ama boşver bahsetme şimdi büyüsü bozulmasın di mi ama...

SINAVLAR AÇIKLANSA NE OLUR SANKİ.MALİ MÜŞAVİR OLDUK DİYELİM.PEKİ YA SONRASI.

ya hemen bir şey olacağından değil de stres kalkcak üstümüzden...

vergi notu olan arkadaşlar yollayabilirse çok sevinirim.
acilen ihtiyacım var
herkese bol şans

günün ilk mesajı benden olsun : günaydın türkiye ,günaydın yurdumun tesmer zedeleri. :)..yeni bir gün hayırlı olsun hepinize ( bana da iyi uykular,artık nöbeti devrediyorum :):):) ) :-X

günaydın tubiş beni neçabuk unuttun kız hatay dörtyolda oturuyorum hani senin eniştede yeşilköyde talaylardandı ay valla kırıldım bak sana şimdi :D