shatz ' Alıntı:neveeeerrrrmiiinnnddd sanki seni tanıyorum ben ..sen adanadan izmire gelin giden hatun değilmisin kızz![]()
HaCkHaN ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:herkes ilk mesajından behsediyorda ben son mesajımdan alıntı yapayım yıl 2050 dünya uzay çağında bizler bir avuç tesmer mağduru olarak hala sınav sonuçlarını bekleyerek guınnes rekorlar kıtabına girmeyi başarmışız
2050 ye kadar açıklanmassa ben mesleği bırakırım kardeş
ben sise katılmıyorum... saygı dediğiniz şey istenmez... saygı duyulması sağlanır.... genelde bakıyorum herkes buna benzer cümleler kullanıyor.... benim elimde kapı gibi ruhsat var, koca malimüşavirim gelin bana saygı duyun dicez nerdeyse... kaçımız gerektiğinde elimize geçecek para ve birkaç makam sahibinin arkamızı sıvamasını ,doğru bildiğimizi,inandığımız değerler uğruna elimizin tersiyle itebiliyoruz.... bir coğumuz saygı istiyor ama saygı duyulamayacak şahsi ve mesleki yanlışlıklar yapıyor, ne uğruna cıkar uğruna...sinanyucel ' Alıntı:aaaaaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn.cümlesinezgrintegral ' Alıntı:arkadaşlar forumu bir yıldır takip ediyorum ama bu ilk mesajım.
benim tek dersim var, vergiyi bekliyorum. artık öfke ve kızgınlık bitti, uyuşmuş vaziyette gülüyorum.
mesleğimiz gereken saygıyı görmüyor diye şikayet ediyoruz, bizim birliğimiz ve odalarımızın mesleğe ve bizlere gösterdiği saygı ortadayken, daha çok yakınırız gibi geliyor..
Allah hepimize sabır versin
+1 söylenmek istenen ile anlatılmak istenen farklı kılınmış düzeltmişsin sağol.nevermind ' Alıntı:çok ince elemizsiniz sizde..bu kadar ayrıntılı bir saygı değil istediklerimiz...süslü süslü konuşmuşsunuz edebiyat 10/10burda bahsedilen rezil oluşumuz..diğer sınava zaman kalmayışı...bu kadar yalın ve basit...
nevermind ' Alıntı:shatz ' Alıntı:neveeeerrrrmiiinnnddd sanki seni tanıyorum ben ..sen adanadan izmire gelin giden hatun değilmisin kızz![]()
evet de nerden ?
tubiş o tubiş
nevermind ' Alıntı:evet...aman ya ne meşhurmuşumherkes tanıyor...izmir gelini heee
iyiymiş..
[/quote
holdingten aradılarmı kııı![]()
+1007antalya ' Alıntı:SINAVLAR AÇIKLANSA NE OLUR SANKİ.MALİ MÜŞAVİR OLDUK DİYELİM.PEKİ YA SONRASI.