Ynt: Aralık Finansal Muhasebe
Hah sürprizci arkadaşımız bana özelden mesaj atmış şimdi buldum kendisini bu arkadaş smmmkaradag adlı arkadaştır. Bunlarda o sürprizli mesajları buyrun önemli yerleride koyulttum bakalım halimiz ne olacak.
Eylül 21, 2010, 11:25:59 ÖS
Yusuf Sürmen'e takılmayın Aralık sınavı itibari ile sürpriz olabilir.
: Eylül 22, 2010, 12:00:21 ÖÖ
Yusuf SÜRMEN kitaplarına yada notlarına takılmayın sürpriz varolabilir.
Eylül 22, 2010, 12:17:24 ÖÖ
Yusuf SÜRMEN kitaplarına yada notlarına takılmayın sürpriz varolabilir.
Eylül 22, 2010, 10:40:44 ÖÖ
Var, var bildiğimiz bir şey var .... Özellikle bu kişinin kitapları yada notlarına takılıp kalmak Aralık sınavı için boşuna uğraş olacaktır.
Eylül 22, 2010, 04:46:20 ÖS
Değerli arkadaşlar sınav tarihine bir ay kala kesinleşecek bir bilgi var zamanı geldiğinde sizlerle paylaşacağım .
Yusuf SÜRMEN'in kitap yada notlarına takılmak zaman kaybı olacaktır.
Buda ben sürmen %99 değişmez dediğimde yazdığı mesaj
: Eylül 23, 2010, 12:37:21 ÖS
Değerli arkadaşım yanılabilirsin... "adın gibi emin olma" düşüncesini tekrar gözden geçirmen faydalı olabilir.Herşey olabilir...
Buda arkadaşın benim diğer uyarımdan sonraki yazısı
Eylül 28, 2010, 12:35:52 ÖS
Değerli arkadaşım sana açıkça öyle güzelce yanıt vermek isterdim ancak senin de dediğin gibi hayatında hiç görmediğin tanımadığın biri olarak nereden nasıl bilgi sahibi olduğumu bilemeyeceğinde olağandır.Elbette haklısınız ben asla "hoca değişecek" imasında bulunmadım bu tamamen sizin çözümlemeniz ayrıca ben burada "herşey olabilir" derken bazı değişiklikler olabilir imasında bulunmuştum çok kıymetli Genel Başkanım Sayın Dr.Ymm Masum TÜRKER'in görevi bırakacağı hakkında bilginiz var mıydı ? Dolayısı ile yineliyorum sevgili arkadaşlarım konulara hakim olmak önemli olan Yusuf SÜRMEN'e takılmayın.
Son tahlilde , örgütlerimiz bizim sıkıntılarımızı gayet iyi bilmektedir.Özellikle Değerli Üstadımız Sayın SMM Yücel AKDEMİR'e (
[email protected]) yakınmalarımızı ve taleplerimizi lisan-ı münasip ile anlatılması halinde mutlaka alakadar olacaktır , emin olun Örgütümüz ve Birliğimizin çok duyarlı yöneticilerindendir.Keza İstanbul Oda Yönetiminde iken bu özelliğini çok defalar göstermiştir.
Ekim 31, 2010, 06:22:57 ÖS
Tavsiye sadece ... Prof.Dr.Orhan Sevilengül Genel Muhasebe kitabından çalışan arkadaşlara çok faydası olacaktır.
Kasım 01, 2010, 04:35:49 ÖS
Prof.Dr.Orhan Sevilengül - Genel Muhasebe
Kasım 05, 2010, 02:54:19 ÖS
bi arkadaş açıklayacaktı sınava 1 ay kala sürmen hocanın aralıkta da başımızda olup olmayacagını ne oldu??
Değerli arkadaşım konu ile ilgili daha önce yazmıştım çalışacağın kaynak :
Prof.Dr.Orhan Sevilengül - Genel Muhasebe
Diğer yazılanlara yanıt verme gereği duymuyorum.Benim kim olduğumu tanıyan arkadaşlar bilirler.Dileyen Yusuf Sürmen'in kitabından yada notlarından hazırlanmaya devam edebilir.
Son tahlilde,söylediğim kaynaktan hazırlanırsan geçersin.
Aralık 09, 2010, 12:45:31 ÖS
Sınav komisyonu biri başkan olmak üzere yedi üyeden oluşur. Sınav komisyonu başkan ve üyeleri; dördü Maliye Bakanlığı vergi denetim elemanları arasından, biri Yükseköğretim Kurulunca önerilecek iki aday arasından, ikisi ise Birlikçe önerilecek dört aday arasından Maliye Bakanı tarafından seçilir.
Son dönemde meslek örgütleri,barolar,sivil toplum kuruluşları üzerindeki yapılmak istenenleri çok iyi tahlil etmek gerekmektedir.
YÖK , Maliye Bakanlığı ve KARADENİZ operasyonu gücünü nereden aldığı iyi anlamak gereklidir.
Örgütlerimizin ve Birliğimizin "başarısız" gösterilmeye çalışılması hesapları mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır, sıkıntıların asıl kaynağını anlamaya çalışmak gereklidir.
Her türlü sıkıntılar Örgüterimize, Odalarımıza bilgi verilerek aşılmaya çalışılmalıdır.
Ben turuncu kitap demiştim ya pardon özür dilerim
http://www.alomaliye.com/kitaponlin...d=161&osCsid=e8d73c00e5d138cd94350d6176a6a5ee buradaki 27 TL lik mavi bir kitapmış ben kitabı orhansevilengül ve nalan akdoğanın genel muhasebe kitabı olan turuncu kitapla karıştırmıştım arkadaştan tekrar özür dilerim.
Şimdi mümkünse sürmenin kitabına yada çalışma notlarına takılıp kalmak boşuna uğraş olacaktır ya varmı bu mavi kitaba çalışıpda bu arkadaş haklıdır diyen. Yada oda ve birlik sevdalısı bu arkadaşımız haklı adam doğru demiş kardeşim ne alaka arkadaş iyi niyetli bak tavsiyede vermiş diyen bir kişi varmıdır.
Yada şöyle söyleyeyim aramızda aralık 2010 sınavındaki sürprizi gören varmı