B
battibalikyangider
Ziyaretçi
Ynt: Aralık Finansal Muhasebe
Türmobun sitesindeki bilgi edinme bölümünden bilgi edinme kanunu kapsamında kanunen cevap istediğin mevzuları sorup, ilgiliden cevap alınır. bence cevap budur. yoksa tesmermiş, telefonda 3e basınmış
oradaki 20 yaşındaki arkadaşım nerden bilecek bir çok şeyi.
suna-34 ' Alıntı:kimlere inanacağız bende şaşırdımbattibalikyangider ' Alıntı:suna-34 ' Alıntı:ben tesmeri aradım ve sınavlarla ilgili yetkiliyle görüştüm yusuf hoca yüzünden benim değil sadece pekçok kişinin dosyasının yanacağını söyledim bu sınavın kötü niyetli olduğunu ve bu konuyla ilgili yaptığımız bütün girişimlerin sonuçsuz kaldığını yusuf hocanın komisyondan alınması için nerelere müracatta bulunalım yada ne yapalım dedim bizi siz temsil ettiğiniz için size soruyoruz dedim yetkilide bu şikayetlerimizi mail atmamız gerektiğini çok fazla şikayet olduğunu ilettiklerin ve bu hacaların maliye bakanlığı tarafından belirlendiği bu hoca zor soruyor bunu alın komisyondan diyemeyeceklerini dedi bende sorunun zorluk olmadığını nerde kullanılmayan bilinmeyen hesaplar var onları kullanması bu sebepten yapamadığımızısöyledim yani ne oda nede birlik birşey yapamıyor dosyalar yanacak gibisınavın 9 hakka çıkma durumunu sordum öyle bir konunun görüşüldüğü ama belli birşeyin olmadığı bilgi veremeyeceğini söyledi olursada bizi kapsayıp kapsamayacağı belli değil bunuda sordum
![]()
Kural 1 : Tesmerdeki müşteri temsilcilerinin verdiği bilgilere inanma.![]()
Türmobun sitesindeki bilgi edinme bölümünden bilgi edinme kanunu kapsamında kanunen cevap istediğin mevzuları sorup, ilgiliden cevap alınır. bence cevap budur. yoksa tesmermiş, telefonda 3e basınmış