personel maaş programı

Bağımsız Denetim Merkezi lisans eğitimi ve sınav ilanı, Yeni dönem başlamıştır.!

Ynt: Bağımsız Denetim Merkezi lisans eğitimi ve sınav ilanı, Yeni dönem başlamıştır.!

Sayın nguroy arkadaş , kim olursa olsun. Bugun guray ogredik olsun koray ates olsun hakan yavuz olsun. Bunlara biraz saygili olun. Unvanina bakiyorum da moderatorsun ve Altin Uyesin. Senin moderatorlugunu yaptigin bir sitenin forum sayfasinda bir insanin kisilik haklarina hakaret ediliyor. Bir onceki sayfaya git bakalim yada ondan onceki sayfaya. Neden bu insanlara durun arkasdaslar elestirin ama bu insanin kisiligine hakaret yapmayin demiyorsun ..Ne reklamindan bahsediyorsun. Koray ATES'in en cok sizin forum siteniz reklamini yapmis durumda.

Ynt: Bağımsız Denetim Merkezi lisans eğitimi ve sınav ilanı, Yeni dönem başlamıştır.!

Öncelikle hitap tarzıınıza dikkat edin.
İkincisi siz kimin avukatlığını yapıyorsunuz.
Derdi olan gelir kendini savunur. Burda terbiye kuralalrı içersinde kaldığı sürece ve tabi hakeret içermediği sürece kimsenin fikirlerine yorumlarına müdahele edilmiyor.

Ben bu forumda koray ateş ile ilgili tum yazılan hakaret dolu mesajlari kendisine bu sitenin linkini vererekk gonderdim. Kendisi sanirim ilgili yoneticiler hakkinda gerekeni bugun yapacaktir.

Mesajları tek tek geriye dönerek inceledim. Bir hakaret göremedim.
Burda yorum yapmadan önce forum kurallarına bir göz atmakta fayda vardır.
Yapılan yorumlar sadece yorum yapanı bağlar forumla bir ilgisi yoktur. Eğer varsa bir hukuki sorumluluk, buda yorumcuya aittir.
Bizim moderatör olarak görevimiz düzeni sağlamaktır.
Kimse kimsenin yorumunu beğenmek zorunda değildir.
İsterse ilgili kişi, foruma girip olumlu veya olumsuz tüm yorumlara istediği kadar cevap verebilir.
Bu cevaplarda onu yazanın sorumluluğundadır doğal olarak.

geriye dönüp baktığında bir şey görememen doğaldır degerli arkadaşım. Çünkü işlgili mesajlar silinmeye başladı Alomaliye tarafından . Sizin site yöneticileriniz dahi hakaret mesajlarını goruyor da sen mi goremiyorsun onu da anlamadım.

Ne zaman oldu bu silinme operasyonu?

rumpeltinski ' Alıntı:
Ben bu forumda koray ateş ile ilgili tum yazılan hakaret dolu mesajlari kendisine bu sitenin linkini vererekk gonderdim. Kendisi sanirim ilgili yoneticiler hakkinda gerekeni bugun yapacaktir.

Bende hakaret yazısı göremedim varsa da site yönetimi silmiş,
Gereken nedir açarmısınız ?

Koray ateş bu yazilanlar da pay sahibi olanlari dava edecegini kişilik haklarına saldıran bazı forum üyeleri hakkında TCK nın ilgili maddesi geregince ceza mahkemesinde dava acacagini iletti. Forumdaki hakaret ve asagilama mesajlarinin ciktisini alarak delil sunacagini da bildirdi. Hatta alomaliyeye telefon acip ilgillilerle gorustunu teyit edebilirsiniz.

Kişisel olarak düşüncem site yönetimi burada görevini yaptığıdır, bu nedenle hukuki süreç başlasa bile istenilen sonuca ulaşılmasının zor olacağını düşünmekteyim.

Sayın forumdaşlar herhangi bir hakaret söz konusu değil biraz sert kaçan sözler de tarafımdan silinmiştir. Bu forum herkese açıktır. Her türlü eleştiriyi kanuni ve ahlaki olmak şartıyla yazabilirsiniz.

Koray Ateşin yazıları hergün mail olarak geliyor faydalanıyoruz Sağ olsun

Ama bu sitede de en az Koray Ateş kadar değerli üstadlarımız var ( Örn: Nizam Bey )

O yüzden sizde yazım tarzınıza özen gösterirseniz memnun oluruz.

Arkadaşlar ülkemizde sanırım eleştiriye tahammül sınırlarımız devletimizin zirvesinden en aşağıya kadar ayarlamamaız gerekiyor. Maalesef toplum olarak fevkalade alınganız. Eleştirinin içerisine katılan nükte onu daha zarif kılar ama kaldıramıyoruz.

Düşündüklerimin tamamen arkasındayım, ancak konunun karşılıklı gereksiz bir polemiğe dönüşmemesini diliyorum.

Bağımsız denetim lisansının yıllara göre kastlara ayrılmış mali müşavir sınıflarına parmak hesabı saatlere verilmesi değil sınavla verilmesinden yanayım. Hepsi bu.

Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?
Saygılarımla,

Ynt: Bağımsız Denetim Merkezi lisans eğitimi ve sınav ilanı, Yeni dönem başlamış

Aynen bağımsız denetim ayrı bir uzmanliktir

maviefe ' Alıntı:
Arkadaşlar ülkemizde sanırım eleştiriye tahammül sınırlarımız devletimizin zirvesinden en aşağıya kadar ayarlamamaız gerekiyor. Maalesef toplum olarak fevkalade alınganız. Eleştirinin içerisine katılan nükte onu daha zarif kılar ama kaldıramıyoruz.

Düşündüklerimin tamamen arkasındayım, ancak konunun karşılıklı gereksiz bir polemiğe dönüşmemesini diliyorum.

Bağımsız denetim lisansının yıllara göre kastlara ayrılmış mali müşavir sınıflarına parmak hesabı saatlere verilmesi değil sınavla verilmesinden yanayım. Hepsi bu.

Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?
Saygılarımla,
Mafieve arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum ve bu sınavlardan da hiç bir kesimin muaf tutulmasından yana değilim. (Daha önce spk sınavlarına giripte bağımsız denetim lisansı almış olanlar hariç Not: Ben bu sınavlara giripte bu belgeyi kazanmamışım. Bilgilerinize)

Birde Bağımsız denetimde dünyadaki krizleri göz önüne alırsak bu lisansların parmak hesaplarıya değil çok iyi bir eğitimle ciddi bir sınav sonucu verilmesinden yanayım. üm meslektaşlarımın eğitim ve sınavlardan korkmaması gerektiğini düşünüyorum. Tşk.ler

Hayretler icinde okuyorum yazdıklarınızı. Mali müşavirliğe ingilizce sınav zorunlulugu gelsin denildiğinde insanlar ayaga kalktılar. Kisisel gorusum SMMM sinavlari icin İNGİKLİZCE TOEFL zorunlulugunun gelmesidir. Madem UFRS ye gececez. Ayrica bagımsız denetim sinavlarina da KPDS İnglizce sinavindan 60 puan TIOEFL dan ise 230 taban puan getirilmesidir.

Boylece sıradan Anadolu Universitesi Acık Ogretim Fakültesi mezunlarının Bagimsiz Denetim Sinavina girmemesidir. 4 Yıllık orgun ogretimden mezun olanlarin bu sinava alinmasidir. Acikogretim mezunlarina sadece SMMM sinavina girme hakkinin verilmesidir. Madem sinav konusunda bu kadar hevesliyiz herkesi bu sinava almamak lazim degil mi. Sınavın da bir adabı vardır. Yada bagımsız denetim sınavına KPDS ingilizce zorunlulugunun getirilmesidir. Hani yurtdisi egitimi ornek aliyoz ya onlarda herkes su gibi ingilizce biliyor.

"Ayrica bagımsız denetim sinavlarina da KPDS İnglizce sinavindan 60 puan TIOEFL dan ise 230 taban puan getirilmesidir." ama ymm lere istisna yaparız dimi RUMPELTINSKI :) onlar bu saatten sonra ellerine defter kalem alamazlar :D

Acık ogretim konusunda yazdıklarım bazı arkadasları sinirlendirebilir ama kusuruma bakmayın. Baksanıza o kadar sınav meraklısı bir ulke olmusuzki. Zar zor alınan SMMM belgelşerine bile itaat edilmiyor. Bu yuzden madem zoru seviyoruz kolay kazanılan acıkogretim yerine zor kazanılan orgun ogretimden yana tercihler yapılmalıdır. Hatta bu sınava sadece odtu, bogazici, itu, marmara, uludag,dı-okuz eylul ve ankara SBF mezunlarının girmesinden yanayım. Madem zoru seviyoruz belgelerimize itaat etmiyoruz ...gorelim halimizi bakalım

ymm ' Alıntı:
"Ayrica bagımsız denetim sinavlarina da KPDS İnglizce sinavindan 60 puan TIOEFL dan ise 230 taban puan getirilmesidir." ama ymm lere istisna yaparız dimi RUMPELTINSKI :) onlar bu saatten sonra ellerine defter kalem alamazlar :D

Sen hala dunde kalmışsın be yeminli mali müşavir dostum.