Buluşma

ferhat

Moderator
Forum Yönetimi
Üyelik
6 Haz 2005
Mesajlar
7,473
Konum
İSTANBUL
Sevgili formdaşlarım


Pazar günü profilo'da (M.Köy) öğleden sonra saat 15.00 buluşuyoruz.
 
Kaç kişiyle :) Yine 3 kişimi buluşacağız...Diğer arkadaşlarıda aramızda görmek isteriz...
 
Aramıza ve mesleğe katılan yeni üyeler veya meslektaşlar varsa onlar içinde bir fırsat olabilir.Gayet güzel fikir alışverişinde bulunabiliriz.Katılmak isteyenler benimlede irtibata geçebilirler..
Nizam üstadım sizide aramızda görmeyi gerçekten çok isterim.Uygun olduğunuz bir zamanda tekrar bir buluşma da ayarlayabiliriz diye düşünüyorum..
 
Ben de çok istiyorum. Şu an hala yazlıktayım. Hafta sonları şehir dışında oluyorum. Ancak bir dahaki buluşmaya hafta sonu da olsa gelmeye çalışıcam. Aranızda olduğumu bilin.
 
Şu an hala yazlıktayım. Hafta sonları şehir dışında oluyorum

Para Var , Huzur Var:)
 
Estağfurullah Aşkın'cığım, o güzellik senin içinde....
Bu arada bugünkü buluşmada yine birarada olduğumuz Ferhat,sen ve Ayşe'ye de çok teşekkür ediyorum.Her zamanki gibi yine çok keyifliydi ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım..Bir dahaki buluşmamızı Kadıköy-Üsküdar bölgesinde gerçekleştirmeyi düşünüyorum.İlerleyen zamanlarda tarihini belirleriz.Başka katılmak isteyen arkadaşlar olursa da tabiki bizimle irtibata geçebilirler.Buluşma zamanı yine bu sayfalarda bildirilecektir.
Tekrar hepinize teşekkür ediyorum.
Sevgilerimle,
 
Ne zaman görüştünüz, benim hiç haberim olmadı, ilk buluşmaya da şehir dışında olduğum için gelememiştim.
Ferhat bey, Tahsin bey bir daha buluşmayı düşünürseniz beni özellikle ÖZEL MESAJ kısmından haberdar ediniz lütfen. Bazen iş yoğunluğundan giremiyorum foruma, sanırım öyle bir ana denk gelmiş.
Sağlık olsun.
Bir dahaki buluşmaya inşallah. :)
 
Amacımız tabi bu toplantıları daha kalabalık halde gerçekleştirmek ama işte,olamıyor maalesef.
 
Şu an hala yazlıktayım. Hafta sonları şehir dışında oluyorum

Para Var , Huzur Var:)

Yani ikisi bir arada,ne güzel,Allah devamını getirsin inşallah...:)

Huzur var da para var mı dersin?:D

Genelde;
- biri olunca, diğeri olmaz veya az olurmuş,
-bazen de her ikisi var,
-yada her ikisi de yok,(buna sabretmek zor,Allah göstermesin)
Önce cümlemize sağlık afiyetler dilerim.

Bu noktalara ilişkin genel düşüncem;
Bir insan/ailenin yeteri kadar temel geliri,lüks olmasa da binecek şekilde arabası,küçük de olsa başını sokacak kendi evi,(isteyen için kariyeri varsa)üzülecek derecede kederi olabilir(hayatın olağan akışında bu kaçınılmaz) ama mevcutta ve geleceğe dönük umudunu, azmini, yitirmeyip sevinçli olacak kadar kadar mutlu/huzurlu ise, bu insan/ailenin durumuna genelde iyi denilebilir(çünkü beterin beteri de var)
Daha sonrasın da ise yan gelip yatacak değil ya,elbette çalışacak, gayret gösterecek,sebeblere sarılacak,yükümlülüklerini yerine getirecek ,hayırlısını da Allah dan isteyecek,sonuc umduğu gibi olmazsa isyan etmeyerek,razı olup,kanaat etmeli,umdukları olmuş ise daha çok şükretmeli,cüzii de olsa maddi olarak edindiklerininin bir kısmını çevresi ve ihtiyaç sahipleriyle paylaşmalı(yani yardım etmeli)
Diğer yönden,deyim yerindeyse insanoğlu"ulaşamayacağı dallara uçmamalı"yani ölçülü hareket etmeli,reel olanın dışında hayale kapılıp(tamam bir hedef olmalı,hayalini kurmakda olabilir, lakin bununda bir ölçüsü olmalı )dibi görünmeyen akarsulara girilmemeli,sandalla okyanuslara açılınmamalı,dolayısyle boyunu aşan(gereğinden fazla) risk(ler)e girilmemeli,zira bu hesapsız/ölçüsüzlük sonucunda mevcudu kaybetmekte var,gördükten (yani belirli bir seviyeden )sonra düşmek,daha da bir zor olsa gerek.
Denilecektir ki,hiç risk almayalım mı?risk siz bir yaşam,dünya var mı?
Cevap: elbette alalım ama ölçülü olsun,ölçüsüzlük önce kendimiz,sırasıyle ailemiz ve çevremizdekileri üzebilir,buna hakkımız da yok.
En başta ölçü var ise ,sonuçta kaybetmiş olsakta, neticeleri sınırlı olur(yani daha az kayıp,daha az keder)tolere edilebilir.

(nihayet elimde olmayarak konu uzadı,nerden nereye geldi,mazur görünüz efendim)
 
Son düzenleme:
Bir daha ki sefere gelmeyi düşünen arkadaşlara ekstra mail göndermeliyiz gibi. Mod zindan bile gelemedi, bahsedildiği gibi iş yoğunluğundan dolayı gözden kaçabiliyor
 
:) Yahu ferhat konuyu 23 eylülde yazmış.Kimseden ses çıkmamış.Ne oldu kıskandınız değil mi? :)
Buluşmamız gelmek isteyen herkese açıktır.Bir dahaki buluşmaya daha fazla katılım bekliyorum...
Saygılar :)
 
23' ü muhtasarın son günü, 24 kdvnin son günü, 25 mahsup dilekçelerini hazırla, 26 vergileri öde :) İşte bitmiyor valla, admin beyle görüşüp, bu tür toplantıları herkese otomatik mail ile yapabilir miyiz sormak lazım?
 

Benzer konular

Üst