Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2014 yılı defterleri eskiden olduğu gibi 30.06.2015 tarihine kadar kapanış onayı yaptırılacak. Bahsettiğiniz konu dönem içerisinde e deftere geçenleri kapsıyor. Örneğin kasım ayında başvurdunuz, bir aralıktan itibaren e defter kapsamına girdiğinizden kasım ayı sonu itibariyle yevmiye defterinizin kapanışını bir ay içerisinde yapmanız gerekir.Sayın Güroy
Burdan şunumu çıkarmalıyız Ocak ayında e defter uygulamasına geçen bir firma Ocak ayı içinde Kapanış tastiğini yaptırmalıdır.![]()
2014 yılı defterleri eskiden olduğu gibi 30.06.2015 tarihine kadar kapanış onayı yaptırılacak. Bahsettiğiniz konu dönem içerisinde e deftere geçenleri kapsıyor. Örneğin kasım ayında başvurdunuz, bir aralıktan itibaren e defter kapsamına girdiğinizden kasım ayı sonu itibariyle yevmiye defterinizin kapanışını bir ay içerisinde yapmanız gerekir.
e-arşiv kullanıcısı mısınız? Maliye B. izin aldınız mı?
Aynı gün içinde gruplama yapmaya gerek yok demişsiniz. Yani ben aynı güne ait satış faturalarımı ayrı ayrı mı işlemem gerekiyor yoksa tek maddede işleyebiliyormuyum bunu öğrenmek istiyorum. Araştırırken icmal konusu geçtiği için icmalden bahsettim yoksa dediğim gibi benim amacım faturaları e-defterde nasıl işlenmesi gerekiyorsa o şekilde işlemek.aynı gün içinde gruplama yapmanıza gerek yok. İcmal istediği 10 ar günlük yada birleştirerek kayıt yaptığınız takdirde isteniyor. En fazla 50 fatura ile sınırlı olarak, illede icmal istiyorum derseniz kendiniz bi şablon oluşturun ve şu bilgileri içermesi gerekiyor "belgenin türü, tarihi ve numarasına yer verilmesi kaydıyla, bir yevmiye maddesi
içinde kaydedilmesi mümkün bulunmaktadır."
Aynı gün içinde gruplama yapmaya gerek yok demişsiniz. Yani ben aynı güne ait satış faturalarımı ayrı ayrı mı işlemem gerekiyor yoksa tek maddede işleyebiliyormuyum bunu öğrenmek istiyorum. Araştırırken icmal konusu geçtiği için icmalden bahsettim yoksa dediğim gibi benim amacım faturaları e-defterde nasıl işlenmesi gerekiyorsa o şekilde işlemek.
Bir önceki sayfada e-arşiv olmadığınızı yazmıştınız. Bu durumda her fatura ayrı yevmiye maddesi olmak zorunda. Aynı yev. mad. birden fazla ft kaydedemezsiniz.