sn. Demiral
hakaret edip ben bir daha yazmam deyip ortadan kaybolmak nasıl bir seviyedir. Diğer bir kaç konuda da denk gelmişti. Sürekli bir agresif lik ve keremcem ile sataşma halindesiniz.
Sayın mrt1980,
Ortada hakaret içeren bir durum yok ortadan kaybolduğumda buradayım gördüğünüz gibi ortada bir hakaret olsaydı moderatörler müdahale ederdi. Kaldıki sayın keremcem'e hakaret olarak yazmadığımı eğer okumuşsanız yazmıştım kendiside o şekilde algılamadı. Burada ben olması gerekenleri kanuni yönleri ile yazdım bunları uygulamak sizlerin kanuni ve manevi zorunluluğunuz uygulamazsınız o ayrı konu ben sadece sizlere kanuni ve manevi yönleri ile cevap veriyorum herkesin işine gelir yönden değil daha doğrusu işletmenin ortakları ve diğer üçüncü kişilerin menfaatlerini korumaya yönelik değil işletmenin gizli ortağı konumunda olan devletin menfaatlerini koruma güdüsüyle bakıyorum yani vergi kanunları ölçüsünde bu anlayış kanunları değerlemeye ilişkin insiyatifi mümkün olduğunca işletme yetkilililerine bırakmak istememesi anlayışı umarım anlatabilmişimdir.
SGK mevzuatında genellikle bakıyorum sgk,vuk,ttk ve gvk yönünden konuşulmuyor herkes kendisi için uygun yolu bulmaya çalışıyor.
İyi Günler.
Son düzenleme: