Olsun Nizam bey, üzülmeyin.İşin ilginç tarafı ben meslek yaşantıma müfettiş olarak başlamıştım:ıslık:
Her müfettiş bilecek değil ya , varsın siz de o yasaları bilmeyiverin
Olsun Nizam bey, üzülmeyin.İşin ilginç tarafı ben meslek yaşantıma müfettiş olarak başlamıştım:ıslık:
Şeref bey boşverin,
şu yukarıdaki mantığa bir şey demeye gerek yok,
he diyin geçin siz de ben gibi
Sn.demiral,sayın keremcem,
Benim yazdıklarımdan hiç bir anlam çıkaramazsınız bunları anlamak için akademik kariyer sahibi olmanız gerekir.
Sizi bu yorumlarınızdan dolayı kınamıyorum sonuçta söylemleriniz sizin bu güne kadar kazandığınız dünya görüşünüzün göstergesi.
Sizden bir ricam var sayın keremcem forumda yazdığınız kelimeleri seçerken dışarı ağızı ile değil olması gereken bir uslup ile yazmanız için ricada bulunuyorum.
İyi Günler,
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Yok,Bence bu bilgiyi paylaşmak istemiyor. Doğal hakkıdır. saygı duyarım.
Olsun Nizam bey, üzülmeyin.
Her müfettiş bilecek değil ya , varsın siz de o yasaları bilmeyiverin
sn Demiral;
Sizin o konudaki "müfettiş " benzetmesine verdiğim mizahi bir cevaptı sadece. Böyle detay şeylere fazla takılmayın bence.
Ayrıca ben hiç kamu görevi yapmadım.
Sayın nguroy,
Takıldığım yok merakımdan sormuştum daha önceki mesajınızı yukarıda alıntıladım verdiğiniz cevapta müfettiş olarak mesleki yaşantınıza başladığınızı belirtmiştiniz ilginç olan yanı benim gibi düşünen olmuştur diye tahmin ediyorum demekki müfettişlik yapmamışsınız bunu öğrenmiş olduk.
Sayın nguroy sevgi ve saygılarımla,
Sn.Demiral
merhaba
Bir konu üzerinden mutabık kalınamayıp,son yazdığınız mesajınız(27.06-saat:14.53)dan sonra, karşı görüş veya farklı beyanda bulunulmamış olmasına rağmen , bügün tekrar aynı kanuya dönmenize bir anlam veremedim(elbette bana sormayacaksınız ,tabiki takdir sizin)ama inanın gereği yoktu.
İyi günler.
Sayın nguroy,
Konu farklı mevzuata ait konusu açıldı sonuçta o çeki banka teminat için almamış ve almadığını belirttim gayet kesin ve net şekilde sonuçta soruyu soranın üyenin çekinide almamış size ilgili forumdaki yazışmaları tek link olarak iletiyorum.
İyi Günler.